Ne – Chodov 5:3 (kon.) | Jičín – Bohemians - NE 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Židenice 5:4 (kon.)
konec
Ne
5:3 (3:0, 0:2, 2:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 21.11.2015, 17:10 • SH Jižní Město, Praha • ČEZ Extraliga žen • 11. kolo
     
    Z florbalového šlágru to je dnes vše. Přeji vám příjemné prožití zbytku víkendu a někdy u online přenosu opět na počtenou. (19:20:19)
     
    Hráčky Herbadentu oplatily Chodovu porážku ze Superfinále a v dnešním utkání zvítězily 5:3. Viděli jsme zajímavé utkání, domácí florbalistky po první třetině vedly 3:0, jenže Chodovanky ve třetí třetině dokázaly vyrovnat a měly šance i na zvrat. Utkání rozhodla střelou z druhé vlny v podání Martiny Čapkové. V závěru pak Šteglová proměnila trestné střílení a stanovila konečný výsledek na 5:3.

    Herbadent tímto vítězstvím odskočil svému soupeři na rozdíl tří bodů a zároveň bodově dorovnal Vítkovice, které však mají svůj zápas k dobru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    DOMINIKA ŠTEGLOVÁ využívá trestné střílení rychlou kličkou a forhandovou střelou a upravuje výsledek na 5:3.
     
    59:56
    Faul Šteglové u mantinelu, vzápětí Steinbachová vybojovala míček a mířila na prázdnou branku. Steinbachová byla faulována a je tady trestné střílení pro domácí.
     
    59:34
    Chodovanky nastěhovány před brankou Herbadentu...
     
    59:13
    Oddechová čas si také vybrala trenérka Herbadentu.
     
    59:04
    Klímová přihrála křížem k pravé tyčce a Jarolímová trefila z gólové pozice Christianovou, která byla už zcela mimo branky! Obrovská šance na vyrovnání!
     
    57:59
    Chodovské hráčky zkoušejí hru v šesti bez brankářky.
     
    57:59
    Oddechový čas Chodova.
     
    57:55
    Úspěšný zákrok si připsala také Provázková na druhé straně, která rukou vyrazila střelu Šteglové mířící pod horní tyčku.
     
    57:21
    Řepková se na levé straně otočila kolem protihráčky a rychle vystřelila, Christianová míček vyrazila.
     
    56:33
    Pilíková našla u středu Sádkovou, ta z první netrefila chodovskou branku.
     
    55:01
    Steinbachová obdržela přihrávku od Šteglové, byla sama u pravé tyče, položila si brankářku Provázkovou, ale bekhendovou střelou minula odkrytou svatyni.
     
    54:17
    Nepříliš prudká střela bekhendem z hole Terezy Pilíkové končí v ruce Christianové.
     
    52:18
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent znovu vede! Lucie Pilíková vyvezla míček nahoru, přihrála volné MARTINĚ ČAPKOVÉ,která prudkou střelou z první trefila odkryté místo v chodovské brance. Asistence: Lucie Pilíková – 4:3.
     
    50:54
    Christianová si mohla připsat asistenci, protože svým svižným výhozem vysunula Steinbachovou. Střelu chodovské útočnice konečky prstů vyrazila Provázková vedle brány.
     
    50:31
    Vidíme florbal nahoru dolů zakončený únikem Kubišové a střelou, která orazítkovala horní tyčku Provázkové branky.
     
    49:05
    Po přihrávce Šteglové byla sama před brankářkou Provázkovou Kubišová, bohužel pro domácí přihrávku ve vynikající pozici nepřevzala.

    Igor Mainka


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Vrbová (vla.), 17. L. Pilíková (Šteglová), 20. Čapková (L. Pilíková), 53. Čapková (L. Pilíková), 60. Šteglová (TS) – 35. Řepková (Vojáčková), 37. Vrátná (Řepková), 41. Bachmaierová (T. Pilíková)


    Ne: Christianová (Kuchyňková) – Hubáčková, Boľová, Suková, L. Pilíková, Nordinová, Sádková, Procházková, Ziminová, Steinbachová, Billá, Hubáčková, Šulanová, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, A. Polívková, B. Polívková
    Trenérka: Karolína Šatalíková

    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková – Suchá, Jarolímová, Tučková, Frantíková, Klímová, Vrátná, Plášková, Řepková, T. Pilíková, Vojáčková, Paulovičová, Jůzová, Vrbová, Beránková, Syslová, Primusová, Ranochová, Bachmaierová
    Trenérka: Michaela Marešová

    Rozhodčí: Hejnová – Romančáková

    Diváci: 356
    bahis siteleri