Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Plzeň – Letňany 3:1 (kon.)
Slavia – Písek 12:1 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 3:1 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Třinec – Opava 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 2:8 (kon.) | Žďár n/S – Jihlava 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:1, 1:4, 0:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 22.11.2015, 17:00 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    38:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A prosazují se také domácí! Michal Teplý přihrávkou na Radima Pejchala poslal Bruslaře do přečíslení 2 na 1, druhý jmenovaný útočník pak přihrál přes obránce na RICHARDA CACHNÍNA, který zametl puk do odkryté klece! Asistence: Radim Pejchal, Michal Teplý.
     
    33:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá třetí přesilovou hru v řadě! Ke střele z mezikruží se nejprve dostal Jakub Čížek, tento pokus Dominik Arbelovský ještě vyrazil. Pak se z trochu větší vzdálenosti ke střele zápěstím rozhodl MICHAL SILNÝ a udělal dobře, protože puk proklouzl mezi betony domácího gólmana až do sítě! Asistence: Šimon Kubíček, Jakub Čížek.
     
    31:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To byl fofr! Hostům stačily pouhé 4 sekundy na využití přesilové hry. Michal Silný vyhrál vhazování na ŠIMONA KUBÍČKA, který propálil domácího strážce svatyně z levé strany a připsal si svoji druhou trefu v utkání! Asistence: Michal Silný.
     
    26:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychle se ovšem dostali zpět do útoku a využívají přesilovou hru! Puk se dostal až na levý kruh k ŠIMONU KUBÍČKOVI, jenž se napřáhl a prostřelil Dominika Arbelovského! Asistence: Jakub Čížek, Michal Silný.
     
    25:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté vybojovali kotouč a poslal jej dopředu. Puk propadl přes havlíčkobrodského obránce a Jihočeši šli do přečíslení 2 na 1. Jakub Čížek z pravé strany poslal puk na střed, kde si najížděl MARTIN BERÁNEK, jenž si sjel blíže k bráně a vyslal nechytatelnou ránu do pravého horního rohu! Asistence: Jakub Čížek.
     
    11:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po další akci už se hosté mohou radovat! Jihočeši vyhráli buly v útočném pásmu, puk v bleskově rychlé akci směřoval od Ondřeje Svobody k MATĚJI FRÍDOVI, jenž otevírá střelecký účet dnešního utkání! Asistence: Ondřej Svoboda.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 39. Cachnín (Pejchal, Teplý) – 12. Fríd (O. Svoboda), 26. Beránek (Čížek), 27. Kubíček (Čížek, Silný), 32. Kubíček (Silný), 34. Silný (Kubíček, Čížek)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Zvěřina, Krejčí, Adam, Dvořák, Horák, Smolko, Škareda – Pejchal "A", Plíhal, Teplý, Kohout, Tecl "C", Kyncl, Pokorný, Cachnín, Krajíček, Dudek
    HC Motor České Budějovice: Prušák (D. Svoboda) – Štěcha, Škola "A", Procházka, Stárek, Kuníček, Janoušek, Víta – Silný "C", Čížek, Beránek, Houdek, O. Svoboda, Fríd, Holý, Grossmann, Krcho "A", Vaculík, Škvarek

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    thejrc.org