Buffalo – St. Louis 1:2 (kon.) | NY Rangers – Nashville 3:0 (kon.) | Washington – Edmonton 1:0 (kon.)
Florida – Los Angeles 1:3 (kon.) | Toronto – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Philadelphia – Carolina 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Colorado 1:4 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Úterý 24.11.2015, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Shayne GOSTISBEHERE - 3:2p
     
    60:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Letci využívají přesilovku po několika vteřinách a stejně jako v posledním vzájemném měření sil rozhodují v prodloužení. A je to SHANE GOSTISBEHERE, který z mezikruží napálil puk o břevno do brány Lacka. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
    56:15 Brett PESCE - 2:2
     
    56:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes srovnávají skóre zápasu. Neuvirth opět pouze vyrazil střelu Hainseyho a kotouč následně doklepl do brány BRETT PESCE. Asistence: Ron Hainsey.
    47:58 Victor RASK - 2:1
     
    47:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté dramatizují zápas. Střelu Lilese od modré vyrazil Neuvirth betonem a dorážející VICTOR RASK pohodlně zametl kotouč do odkryté brány. Asistence: John-Michael Liles, Justin Faulk.
    35:08 Claude GIROUX - 2:0
     
    35:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí uskakují v oslabení na rozdíl dvou branek. Couturier zakončoval přečíslení dvou na jednoho, Lack vyrazil puk smolně přímo na hůl CLOUDA GIROUXE, pro kterého již nebyl problém doklepnout kotouč do prázdné brány. Asistence: Sean Couturier.
    30:20 Brayden SCHENN - 1:0
     
    30:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre. Nádherný ťukes započal Giroux na Voráčka, ten následně našel před bránou BRAYDENA SCHENNA, který poslal kotouč do odkryté Lackovy brány. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.

    Michal Borovan

    Branky a nahrávky: 31. B. Schenn (Voráček, Giroux), 36. Giroux (Couturier), 61. Gostisbehere (Giroux, Voráček) – 48. Rask (Liles, Faulk), 57. Pesce (Hainsey)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Gudas, Del Zotto – L. Schenn, Schultz – Gostisbehere, Manning – Raffl, Giroux (C), B. Schenn – Read, Couturier, Simmonds (A) – Leier, Laughton, Gagner – VandeVelde, Bellemare, Voráček.
    Carolina Hurricanes: Lack (Ward) – Faulk (A), Hainsey – Pesce, Liles – Slavin, Hanifin – Lindholm, E. Staal (C), Rask – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Nash, Versteeg – Gerve, McClement, Malone.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pollock – Alphonso, Cormier
    thejrc.org