Olomouc – Jihlava 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 4:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pátek 27.11.2015, 13:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DOMINIK MAREK vrací Olomouci dvoubrankový náskok. Olomoucký útočník podél mantinelu objel soupeře a mířil do pravého horního růžku Kořenářovy branky. Asistence: Rok Macuh.
     
    49:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava snižuje náskok Moravanů, když využili svoji přesilovku. PAVEL DUFEK vypálil a prostřelil domácího gólmana. Asistence: Martin Kadlec.
     
    44:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    po střele obránce vznikl chaos před domacím brankářem který však puk neviděl a PAVEL KOUSAL využil téhle chvilky a snižuje na 3:1 asistence: Ondřej Najman a Richard Peschout
     
    20:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tenhle vstup do utkání Kohoutům vyšel. Hanáci začali svou útočnou akci z vlastního pásma a první lajna se dostala až před Kořenáře, kde ŠIMON BETÁK bez váhání prostřelil jihlavského brankáře. Asistence: Matěj Pavlovský, Matic Jeklič.
     
    19:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovku a přidávají další branku. Proti první dorážce se ještě Kořenář natáhl a vyrazil puk před sebe, Hanáci ale doráželi dál, a tak nakonec MATIC JEKLIČ dostal puk podruhé v utkání do branky. Asistence: Šimon Beták.
     
    15:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A právě dlouhá kombinace se Hanákům vyplácí. MATIC JEKLIČ dostal dobrou přihrávku na pravou stranu a střelou do horní části branky otevřel skóre utkání. Asistence: Šimon Beták, Jakub Galvas.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 16. Jeklič (Beták, Galvas), 20. Jeklič (Beták), 21. Beták (Pavlovský, Jeklič), 56. Marek (Macuh) – 45. Kousal (Najman, Peschout), 50. Dufek (Kadlec)


    HC Olomouc: Urbisch (Šoustal) – Nesvadba (C), Spurný, Klvaňa, Galvas, Metelka, Kališ, Beutl, Škoda – Heža, Kropáč, Fejko, Beták, Pavlovský, Macuh, Marek, Jeklič, Müller, Kuba.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Půža, Pražák, Váňa, Vlček, Kadlec, Hohl (C) – Vala, Dufek, Najman, Dvořák, Kolouch, Bambula, Peschout, Kousal.

    Rozhodčí: Dědek – Vožda, Zedník
    thejrc.org