Trenčín – Košice 2:3 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Poprad – Piešťany 4:1 (kon.)
Skalica – Nitra 1:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 2:6 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 29.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej časti hry domáci pridali dva presné zásahy. V 50. minúte sa trafil Heizer a na 4:1 upravil v záverečnej minúte Branislav Rapáč.
    Poprad teda v treťom vzájomnom meraní síl túto sezónu bol úspešný a získava tri body.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:15:14)
     
    Koniec zápasu.
    B. RAPÁČ - 4:1
     
    59:42
    Poprad dal gól!
    Domáci upravujú konečný stav výsledku! Po nepodarenej koncovke Piešťan sa do úniku vysunul BRANISLAV RAPÁČ. Pri kruhu však bol faulovaný a mieril vedľa. Hlavný rozhodca však uznal technický gól!
    Bez asistencie.
     
    59:05
    Puk získal Branislav Rapáč, prenechal ho Heizerovi, no ten bol nakoniec zastavený pri modrej čiare.
     
    58:56
    Brankár Košarišťan ostáva na striedačke. Piešťany to budú skúšať v šestici.
     
    58:56
    Po icingu domácich sa bude vhadzovať pred Kostúrom. Až však po oddychovom čase Piešťan!
     
    58:46
    Kotaška nahodil puk od modrej čiary na bránku. Kostúr bol pripravený a svojimi betónmi vyrazil puk.
     
    57:57
    Domáci si vypracovali ďalšiu dobrú príležitosť. Richard Rapáč naservíroval krížnou prihrávkou svojmu bratovi Branislavovi Rapáčovi, ktorý následne z tesnej blízkosti neusmernil puk do odkrytej bránky. Následne však Košarišťanovi praskli nervy a do Rapáča jednoducho sotil. Takisto bola aj posunutá brána.
     
    57:26
    Kroták potiahol puk po ľavom krídle, prekabátil Giptersa a z kruhu našiel v medzikruží Ondreja Rusnáka. Košarišťan puk iba neisto vyrazil pred seba!
     
    56:47
    Bartečko sa mohol dostať do úniku, no Brňák s Ručkayom mu v tom zabránili, keďže ho jednoducho zablokovali.
     
    56:00
    Ivo Kotaška sa najprv snažil obhodiť si hráčov po mantineli. Tento pokus mu nevyšiel, a tak potom okamžite pálil. Jeho strela minula bránu.
     
    54:56
    Kostúrove betóny preveril strelou Martins Gipters. Jeho zakončenie švihom z pravého kruhu popradský brankár s prehľadom eliminoval.
     
    54:14
    Popradčania si nerozumeli v rozohrávaní akcie a dopustili sa zakázaného uvoľnenia. Počas zápasu sme však videli iba naozaj pár icingov.
     
    53:35
    Heizer obkorčuľoval okolo brány a z medzikružia vystrelil. Košarišťan vyrazil puk pred seba, kde dorážal Lukáš Hvila, no netrafil priestor brány!
     
    53:01
    Lukáš Hvila si vypracoval streleckú pozíciu. Nadišiel si po pravom kruhu, naznačil strelu. Potom si však potiahol puk a vystrelil o niečo neskôr. Mieril vedľa brány.
     
    52:13
    Paločko si šikovne vymenil puk s Ťavodom. Prihral mu na ľavý kruh. Ťavoda následne vystrelil a Paločko ešte stihol vložiť do strely aj svoju hokejku. Nakoniec však bezpečne zakročil gólman Košarišťan.
     
    51:40
    Brňák sa pretlačil po pravej strane a pred bránu nahral do obrovskej šance Kristiánovi Kučerovi. Kučerovi však nesadol puk na hokejku, a tak mieril iba vedľa bránky!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 726 divákov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Briják (Kroták), 35. Hvila (Bartečko), 50. Heizer (B. Rapáč, Kroták), 60. B. Rapáč – 39. Holovič (Kotaška)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Kasík, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec, Kotaška, Brňák (A), Gipters, Filip (C), Kania, Trefný, Valo – Šimíček, Pardavý ml., Kučera – J. Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Tomčák, Tvrdoň

    Rozhodčí: Lauff – Jobbágy, Smrek

    Diváci: 726
    thejrc.org