Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Slavia 2:3 (kon.)
Ústí n/L – HC Litvínov 4:5 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:1 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 7:3 (kon.)
Havířov – Vsetín 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (1:1, 1:0, 2:3 - 0:0)
HC Litvínov
Neděle 29.11.2015, 12:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Litvínova po samostatných nájezdech vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen házenkářského) Onlajnu, na počtenou! (14:37:08)
     
    Je dobojováno. Loterii v podobě samostatných nájezdů zvládli lépe hosté z Litvínova, kteří si tak odváží z nedalekého krajského města o bod navíc. Pro domácí je nakonec jeden bod přeci jen málo. Ačkoli Slovan soupeře přestřílel a ještě více než dvě minuty před koncem třetí třetiny vedl, dokázal Pech odvrátit porážku a vynutit si prodloužení, ve kterém branka nepadla. Následovaly samostatné nájezdy, ve kterých zaznamenal vítěznou branku hostující David Jindra.
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Litvínov.
    Autorem vítězné branky je DAVID JINDRA.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Prodloužení vítěze nepřineslo, na řadu tak přichází samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to ještě nebylo vše. Hosté využívají risk v podobě power-play a posílají tak zápas s největší pravděpodobností do prodloužení! Na konci pohledné akce stanul PATRICK PECH, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Přemysl Svoboda a Marek Berka.
     
    57:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nervydrásající závěr zápasu ještě stále nekončí. Přichází další rána pro Litvínov, neboť se do černého trefil DMYTRO BATRYN, který tak vrací Slovanu vedení. Závěrečné dvě minuty budou ještě pro oba celky hodně dlouhé a napívané. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    56:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, ústeckému MARTINU ŠTĚPÁNKOVI se nelíbil nepříznivý stav svého celku, a tak zakončil s gólovou tečkou svojí individuální akci. Bez asistence.
     
    55:00
    Dnešní utkání sleduje 83 diváků.
     
    54:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov otáčí vývoj zápasu. Zatím poslední branku zaznamenal MAREK BERKA, který procpal puk za bezmocného Volkeho. Zatím sledujeme hodně vyrovnaný zápas, i když mají jasnou střeleckou převahu domácí. Asistence: Robert Bártek.
     
    42:24
    Vít Šindelář (UNL) je dalším hříšníkem, který putuje na trestnou lavici. Odpyká si dvouminutový trest za podražení.
     
    41:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra využita! Stav utkání je na začátku třetí třetiny opět vyrovnaný. Druhou branku svému týmu zařídil JOSEF KITZBERGER. Asistence: Dan Bartoš.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 20. Tůma (Štochl), 37. Šindelář (Tůma, Gottfried), 56. Štěpánek, 58. Batryn (Harkabus) – 1. Dufek (Jindra, Bártek), 42. Kitzberger (Bartoš), 55. Berka (Bártek), 60. Pech (Svoboda, Berka), rozh. náj. Jindra


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Brňák) – Štochl, Štěpánek, Kříž, Stuchlý, Mareš, Vidlička – Costa, Harkabus, Batryn, Čermák, Šindelář, Herák, Janoušek, Tůma, Gottfried, Machulda.
    HC Litvínov: Pejsar (Kmínek) – Žítek, Šubrt, Hoddmann, Bártek, Kitzberger, Žižka – Dufek, Zirtoni, Jindra, Vacín, Bartoš, Berka, Jouza, Svoboda, Kysela, Šarlinger, Pech.

    Rozhodčí: Knapík – Coubal, Goltsch

    Diváci: 83
    thejrc.org