Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 6:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
Pardubice – Liberec 3:2 (po pr.) | Kometa Brno – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Poruba – Opava 8:3 (kon.)
Vítkovice – Zlín 4:5 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 2:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:3 (2:0 po s.n.)
Kladno – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
Mountfield HK
Pátek 04.12.2015, 17:00 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    47:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale ani Dostál nezabránil snížení! Po obrovské hrubici domácích se puk dostal k FILIPU JIRÁSKOVI, jenž si nabruslil před domácího brankáře, kličkou do pravé strany si jej nechal odklouzat a poté pohodlně zavěsil do prázdné branky – 5:3! Bez asistence.
     
    43:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si však berou bleskově zpět tříbrankový náskok! Po přihrávkách na pravé straně vypálil Ferda, jehož pokus se dorazil na levé straně ke sjíždějícímu ALEŠI TRNKOVI, který z ostrého úhlu zamířil do prázdné branky – 5:2! Asistence: Radim Ferda, Robert Havlát.
     
    42:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Hosté jsou odměněni za aktivitu kontaktní brankou! Po kombinaci za brankou našel Matouš volného RADIMA ŠALDU, který propálil Lukáše Dostála a dává hostů naději – 4:2! Asistence: Mikuláš Matouš, Dominik Mašín.
     
    32:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zralí na ručník, zatímco domácí vychází vše, nač sáhnou! Po přihrávce zpoza branky se do kotouče opřel ADAM GAJARSKÝ a trefil přesně mezi ruku a tělo brankáře Vomáčky, který neprožívá zrovna nejšťastnější poslední minuty – 4:1! Asistence: Jan Süss, Filip Král.
     
    30:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Branková smršť nebere konce! Opět totožná akce jako při prvním oslabení domácích! Obraně tentokrát pláchl ROBERT HAVLÁT, který si v úniku vyčekal Vomáčku a poté zavěsil přesně nad lapačku brankář Hradce – 3:1! Asistence: Radim Ferda.
     
    29:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí však jdou opět do vedení! Po přesunu do pásma posunul puk kolem protihráče Gajarský na volného JANA SUSSE, který procedil puk lehkou střelou mezi betony za záda Vomáčky a domácí opět vedou – 2:1! Asistence: Adam Gajarský.
     
    29:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se přeci jen prosazují při přesilovce! Matějček posunul puk na PATRIKA HIDVEGHYHO, který se nerozpakoval, napřáhl a přesnou ranou překonal Lukáše Dostála – 1:1! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    08:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou do vedení v početní nevýhodě! Po nedorozumění v zadních řadách Hradce pláchl s pukem od vlastní modré MATĚJ NOVÁK, jenž si sjel až před Vomáčku a poté forhendovým blafákem nedal brankáři celku z východu Čech žádnou šanci – 1:0! Bez asistence.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 9. Novák, 30. Süss (Gajarský), 31. Havlát (Ferda), 33. Gajarský (Süss, Král), 44. Trnka (Ferda, Havlát) – 30. Hidveghy (Matějček), 43. Šalda (M. Matouš, Mašín), 48. Jirásek


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Trnka, Jurnečka, Zábranský, Král, Zukal – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda (C), Süss.
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Muška, Brádel, Gaspar, Pohl, Hroudný, Moník, Lelek, Šalda – Hašek, Matouš, Mašín, Matějček (C), Pažourek, Matouš, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Hejna, Maršík, Hidveghy.

    Rozhodčí: Michal Dědek – Ivan Čuňočka, Pavel Kříž
    thejrc.org