Třebíč – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 3:2 (2:0 po s.n.)
Šumperk – Havířov 4:2 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 2:6 (kon.) | Most – Kladno 0:3 (kon.)
Jihlava – Přerov 3:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Sobota 05.12.2015, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je hotovo! Zápas pečetí střelou do opuštěné branky ze střední třetiny TOMÁŠ NOUZA! Bez asistence.
     
    55:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A tu bouři rozpoutal jen pár vteřin po mých slovech DAVID KUCHEJDA, který posílá Motor poprvé dnes do vedení! Výbornou práci před jeho brankou odvedl Jakub Babka, který zavezl kotouč do útočného pásma, prostrčil ho na Kuchejdu, který bekhendem prostřelil Hyláka a potvrdil výbornou formu z posledních zápasů. Asistence: Jakub Babka a Lukáš Zíb.
     
    33:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je TOMÁŠ NOUZA, jak ho v Českých Budějovicích znají! Domácí kanonýr dostal kotouč ve středním pásmu, parádní kličkou udělal z Knota doslova malého kluka a sám před Hylákem vymetl pavučinku jeho branky. Asistence: Petr Kolmann.
     
    26:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté tečovanou ranou využívají přesilovku a berou si zpět vedení. Robinsonovu ránu od pravého mantinelu tečoval Vas a potom ještě PAVEL KAŠPAŘÍK a Gába byl bez šance. Asistence: János Vas a Nathan Robinson.
     
    17:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Knot už byl na ledě, kdy Budvar aréna poprvé vybuchla radostí! Na levé straně zpoza branky vrátil Michal Chovan kotouč ROKU PAJIČOVI, který milimetrově přesnou střelou překvapil Hyláka. Asistence: Michal Chovan.
     
    00:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! Elitní domácí útočné trio propadlo při postupu k brance, Miloslav Čermák vyvezl kotouč do útočné třetiny, zde ho prostrčil na JÁNOSE VASE, který sám před Gábou dotlačil puk do sítě. Asistence: Miloslav Čermák.
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 18. Pajič (Chovan), 34. Nouza (Kolmann), 56. Kuchejda (Babka, Zíb), 60. Nouza – 1. Vas (Čermák), 27. Kašpařík (Vas, Robinson)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Mucha, Kolmann, Suchánek, Zíb, Bohunický, Žovinec – L. Květoň, Pajič, Chovan – Nouza, Straka, M. Heřman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Žálčík, Babka, Přibyl.
    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Kolařík, A. Růžička, Hraško, Pavlín, Krstev, Knot, Andrlík – Bahenský, Mikulík, D. Hruška – Robinson, Vas, Čermák – Kubica, Kašpařík, Micka – Jiránek, Šafránek, Nestrašil.

    Rozhodčí: Doležal – Čížek, Křivohlavý.

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    thejrc.org