Třinec – Chomutov 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
Litvínov – Zlín 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 1:2 (3:4 po s.n.)
konec
Mountfield HK
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 11.12.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:12 Jaroslav BEDNÁŘ - 5:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    JAROSLAV BEDNÁŘ znovu ukázal, jak šikovné má ruce. Hradec využil toho, že se opět dokázal usadit v pásmu soupeře. Po sérii přihrávek se puk dostal právě až k hradecké šestadvacítce, která z mezikruží poslala puk vstříc Kantorovi, jenž tentokrát zasáhnout nedokázal – 2:5. Asistence: Martin Pláněk.
    32:24 Brian IHNAČÁK - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přihlížející Peter Ihnačák musí mít radost. Karel Pilař dostal puk přesně na pravý kruh. Využil ale rozhozené vítkovické obrany a namísto střely našel na druhém kruhu osamoceného BRIANA IHNAČÁKA, který se nemohl zmýlit – 4:2. Asistence: Karel Pilař, Jaroslav Kudrna.
    31:15 Karol SLOBODA - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle se jen tak nevidí! Hradec Králové měl ponechanou výhodu, jenže sám inkasoval. Jiří Šimánek chtěl nahrávat zpět na modrou čáru, ale trefil se přesně mezi dva beky a puk skončil až v opuštěné domácí kleci! Za autora branky je označen MICHAEL VANDAS. Bez asistence.
    23:37 Rastislav DEJ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak už je to pro domácí opět veselejší. RASTISLAV DEJ ukázal, že svého bývalého spoluhráče dobře zná. Kantora krásně vymíchal a trestné střílení zakončil nekompromisní forhendovou ranou zápěstím – 3:1. Bez asistence.
    21:47 Vojtěch TOMI - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    VOJTĚCH TOMI se trochu nečekaně dostal k puku prakticky v nulovém úhlu vůči brankové konstrukci, i tak jej ale dokázal rychle zasunout za záda Ondřeje Kacetla. Ten se navíc snažil rychle přitisknout k tyči, ale při tomto úkonu si způsobil zranění, které mu nedovolí pokračovat v utkání. Asistence: Marek Hovorka.
    07:42 Jiří ŠIMÁNEK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    A teď znovu! JIŘÍ ŠIMÁNEK předvedl dobré napadání v rozehrávce soupeře a donutil vítkovického hráče k nepřesnému pasu na brusle spoluhráče. Puk tak získal Jaroslav Kudrna, od nějž se dostal právě k jeho parťákovi z prvního útoku. Ten si Kantora položil ukázkovým bekhendem a poslal puk do horní části branky! Asistence: Jaroslav Kudrna.
    Rudolf ČERVENÝ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Adam Courchaine dobře napadl v rohu rozehrávku Vítkovic. Následně udělal dva tři rychlé kroky směrem k brankovišti a předložil precizní pas na hůl RUDOLFA ČERVENÉHO, který dokázal puk zasunout za Kantora dříve, než se mohl přemístit – 1:0. Asistence: Adam Courchaine.
    Marken.cz

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 6. Červený (Courchaine), 8. Šimánek (Kudrna), 24. Dej (TS), 33. Ihnačák (Pilař, Kudrna), 48. Bednář (Pláněk) – 22. Tomi (Hovorka), 32. Vandas


    Mountfield HK: Kacetl (22. Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Honejsek, Beránek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Vítkovice Ridera: Kantor (Dolejš) – Čerešňák, Kudělka, Sloboda, Klok, Kovář, Pastor – Szturc, Strapáč, Ölvecký – Vandas, Kolouch, Němec – Hovorka, Burger "C", Tomi – Štencel, Jáchym, Húževka. Trenér: Ladislav Svozil.

    Rozhodčí: Hodek, Lacina – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4129
    ocianews.com