Třinec – Chomutov 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
Litvínov – Zlín 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 1:2 (3:4 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 11.12.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešní večer z Mladé Boleslavi vše! Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (20:13:13)
     
    Nejlepší hráči utkání

    BK Mladá Boleslav: Matěj Stříteský
    HC Dynamo Pardubice: Tomáš Marcinko
     
    Je tomu skutečně tak, utkání končí a Pardubice si z města automobilů odvážejí velice cenné tři body za výhru 4:2! O dnešním vítězství Dynamo rozhodlo už v první třetině, kdy svému soupeři odskočilo na rozdíl dvou branek a Bruslaři už na tento náskok hostí nedokázali odpovědět. Ve třetí třetině už se Východočeši skutečně jen bránili, o čemž svědčí jen dva střelecké pokusy, z ojedinělé šance je však do vedení 4:1 poslal Tyler Redenbach a snížení z hole Lukáše Pabišky znamenalo už jen kosmetickou úpravu na výsledku!
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Od Bruslařů už je to směrem dopředu pouze křeč a je jasné, že o vítězi tohoto duelu už je rozhodnuto.
     
    59:00
    Hlasatel ve ŠKOENERGO Aréně ohlásil poslední minutu třetí třetiny a dost možná i celého utkání.
     
    58:49
    Urban vybojoval kotouč pro Dominika Pacovského, který za účelem získání útočného pásma nahodil kotouč na Maxwella a ten jej ponechal ve své lapačce.
     
    57:50
    Ctirad Ovčačík jen tak nazdařbůh nahodil touš směrem k brance, těsně před ní jej lehce tečoval Jakub Klepiš, ten ale mířil lehce nad horní tyč hostující pokladnice.
     
    57:16
    Dalí icing, tentokráte ale na straně Pardubických – vhazovat se bude po pravici Brandona Maxwella. Dokáží Bruslaři vsítit kontaktní branku?
     
    56:59
    Zakázané uvolnění domácího celku – hra se postěhuje před Ritticha. Boleslav to bude mít už opravdu velice těžké, Pardubičtí zatím brání velmi zodpovědně.
     
    56:39
    Hosté v plném počtu. Mezitím další tvrdý projektil vypustil Stříteský, Maxwell touš vyrazil jen k Hruškovi, který to následně ještě zkoušel z otočky, ale brankář Dynama byl opět připraven.
     
    56:15
    Další pokus Jakuba Klepiše už tak nebezpečný nebyl, kotouč do své lapačky v pohodě schoval pozorný Maxwell.
     
    55:50
    Tady scházely centimetry! Jarůšek zpoza branky nahrál Trončinskému, který puk ještě prodloužil na Klepiše a ten mířil jen opravdu těsně vedle!
     
    54:59
    Marek Trončinský se nijak nerozmýšlel a prostě vypálil, branku ale minul. Puk se od zadního mantinelu odrazil k Pacovskému, který však trefil jen blokujícího Čáslavu.
     
    54:39
    Brandon Maxwell se sám ujal rozehrávky a poslal puk do hlediště – jasné dvě minuty za zdržování hry pro pardubického brankáře! Trest bude odpykávat Patrik Poulíček.
     
    54:08
    Musil zpoza branky hezky myšlenou přihrávkou hledal Radana Lence, který se pral seč mu síly stačily, nakonec ale v osobním souboji obránce Gregorce nepřetlačil.
     
    53:29
    Znovu v akci Martin Látal. K boleslavskému rychlíkovi se teď puk dostal poměrně šťastně, jeho pokus z bezprostřední blízkosti zvládl Maxwell eliminovat.
     
    53:06
    Látal přejel s pukem přilepeným k hokejce téměř celé kluziště, jeho ránu Maxwell vyrazil betonem do ochranné sítě. Následuje komerční brejk.
    52:49 Lukáš PABIŠKA - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 31. Stříteský (Látal, Pacovský), 53. Pabiška (Jarůšek, Klepiš) – 3. Nahodil (Marcinko), 17. Sýkora (Marcinko, Redenbach), 24. Nahodil (Čáslava), 50. Redenbach (Marcinko)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Klepiš, Lenc – Musil, Hruška, Klimenta -Ďurač
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – Gregorc, Štajnoch, Čáslava, Nedbal, Havlík, Šeda, Zdráhal, Sčotka – Rolinek, Tomášek, Svoboda – Marcinko, Redenbach, Sýkora – Voženílek, Nahodil, Poulíček – Panna, Kaut, Moučka

    Rozhodčí: Hradil, Hrubý – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4003
    bahis siteleri