Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | HC Plzeň – K. Vary 6:3 (kon.)
Kladno – Sparta 1:2 (kon.) | Vsetín – Opava 5:4 (3:2 po s.n.) | Letňany – Liberec 1:3 (kon.)
Poruba – Třinec 3:5 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Havířov – Zlín 1:7 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 11.12.2015, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 27. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava v posledním zápase základní části poráží Mountfield HK a bere tři body za výhru 3:2, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (21:08:12)
     
    Zápas je u konce. Ve třetí třetině také padly dva góly. Nejprve zvýšil vedení Dukly Vladimír Oščádal. Hosté sice šest minut před koncem zásluhou Radima Šaldy snížili, ale na vyrovnání přes pozornou obrannou hru Dukly v čele s gólmanem Danielem Šťastným nedosáhli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Oním hráčem byl Martin Štohanzl, který již za podpory jihlavského lékaře odjíždí z ledu. Doufejme, že bude v pořádku a bude moci nastupovat za Hradec v nadstavbové části skupiny A, kam se hosté mohou dostat, musí však zítra bodovat proti posledním Letňanům.
     
    59:32
    Za brankou Dukly leží jeden z hráčů hostí a svíjí se v bolestech. Nevím, co se stalo, ale na led už spěchá zdravotník.
     
    59:25
    Tomáš Vomáčka jde ven z branky.
     
    59:06
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    58:28
    Až nyní se po minutě v obranném pásmu podařilo Dukle dostat puk do středního pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:55
    Velký tlak Hradeckých. Přes jednoho z ležících hráčů Dukly nemohl vystřelit Gaspar a když hosté konečně vydolovali kotouč, vystřelil Jirásek pouze do Šťastného, který na jeho střelu dobře viděl.
     
    56:53
    Jihlava brání obrannou modrou a jakmile ucítí možnost získat puk, ihned jej posílá před branku soupeře.
     
    55:55
    Martin Štohanzl obkroužil branku, ovšem kotouč k levé tyči Šťastného nezasunul. O dorážku se pokusil Filip Jirásek, ale ani on nebyl úspěšný.
     
    54:37
    Oba týmy hrají v pěti.
     
    53:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dramatizace zápasu je zde! Z pravé strany nyní nestřílel Gaspar, ale přihrál podél modré na RADIMA ŠALDU, který propálil vše, co mu stálo v cestě a vykřesal pro hosty naději. Asistence: Michael Gaspar, Martin Štohanzl.
     
    52:37
    Vyloučení na obou stranách. Na trestnou lavici domácích odchází Adam Hrbatý (JIH) za vysokou hůl a dvě minuty obdržel Tomáš Kynčl (HKM) za krosček.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    52:13
    Dukla se může soustředit na pozornou obranu, což Hradci Králové nesvědčí. Mountfield má problémy dostat se před Šťastného a když se tak stane, nepřesnou kombinaci se hosté sami připraví o kotouč.
     
    50:14
    Zakázané uvolnění domácího celku. Puk se stěhuje po pravici Šťastného, kde se bude vhazovat
     
    48:38
    Inkasovat naopak mohl Vomáčka po akci Čermáka, jenž se dostal až mezi kruhy, ovšem byl rozhozen obráncem a nedokázal zakončit.
     
    48:15
    Na pravý kruh si sjížděl dnes opravdu střelecky produktivní Michael Gaspar, ovšem byl už v úhlu a prostor u bližší tyče si Šťastný pohlídal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Adam (Strnad), 31. Heinrich (Čermák, Huňáček), 42. Oščádal (Vála, J. Slabý) – 22. Pažourek (Dvořák), 54. Šalda (Gaspar, Štohanzl)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, P. Slabý, Rašín, Vála, Havelka, Stark – Strnad, Heinrich, Čermák – Oščádal, Adam, Vrátný – Berka, J. Slabý, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Hroudný, J. Moník, Muška, Šalda, Gaspar, Pohl, Kynčl, Lelek – Mašín, Matějček, Hidveghy – Dvořák, Pažourek, Maršík – Hejna, Štohanzl, Jirásek – F. Moník, Matouš, Hašek.

    Rozhodčí: Talpa – Huryta, Polák
    bahis siteleri