Č.Budějovice – HC Sparta Praha Sledge 1:9 (kon.) | Dolný Kubín – Zlín sledge 1:5 (kon.) | Litvínov – SOHO Olomouc 1:2 (kon.)
Karlovy Vary – Studénka Sledge 11:1 (kon.) | Vídeň – SHK Mustangové 1:5 (kon.)
konec
Warriors Vídeň
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 12.12.2015, 16:00 • Zimní stadion Alberta Schultze • Česká para hokejová liga • 9. kolo
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry SHK Pardubice vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen sledge hokejového) Onlajnu, na počtenou! (17:54:34)
     
    Pardubičtí se ujali vedení ve Vídni minutu před koncem první třetiny. Vídenští se vzepřeli a vzdorovali českému týmu pouze jednou vstřelenou brankou ve 23. minutě. Od té doby už se ale do sítě soupeře trefovali pouze Pardubičtí. Největší měrou se na vítězství SHK podílel Hernhard Hering, který zaznamenal hattrick. Gólový účet tohoto zápasu uzavřel pětadvacet sekund před koncem zápasu Pavel Kubeš na konečných 5:1 pro Pardubice.
     
    Konec zápasu.
     
    44:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubičtí se trefují ještě těsně před koncem dnešního zápasu již popáté do brány Vídně. Autorem zřejmě poslední branky zápasu se stává PAVEL KUBEŠ. Asistence: Lukáš Štěpják.
     
    41:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice však mají svého spasitele, kterým je bezesporu BERNHARD HERING, a skórují i v oslabení. Pardubický ostrostřelec v dnešním zápase zaznamenává hattrick! Asistence: Pavel Kubeš.
     
    40:59
    Lukáš Štěpják (PCS) dostal od rozhodčích dvouminutový trest a už putuje na trestnou.
     
    K vidění je opět vyloučení hráčů na obou stranách hrací plochy. Pardubický Bernhard Hering (PCS) inkasuje dvě trestné minuty, stejný počet minut si odsedí některý z hráčů na lavičce domácích, neboť za Vídeň je potrestána hráčská lavice.
     
    31:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hra o jednoho hráče méně na každé straně vyhovuje lépe Pardubicím, které zásluhou BERNHARDA HERINGA odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    31:01
    Vylučuje se na obou stranách. Za Warriors putuje na trestnou lavici Stefan Eberdorfer (VIS), za hosty z Pardubic je potrestán Lukáš Kořínek (PCS).
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    24:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice opět utíkají do jednobrankového trháku. O vstřelení branky se zasloužil BERNHARD HERING. Asistence: Lukáš Kořínek.
     
    Lukáš Kořínek (PCS) putuje za faul na soupeře na trestnou lavici, kde si odsedí svůj trest proti pravidlům.
     
    22:12
    Vídeň právě vstřelila branku! Je vyrovnáno. V polovině zápasu se trefuje za záda Drahého SANDRO KALEGARIS. Asistence: Stefan Schilcher.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Skóre zápasu otevírá ve 14. minutě první třetiny hostující LUKÁŠ KOŘÍNEK. Asistence: Bernhard Hering.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Warriors Vídeň: Ossimitz – Eberdorfer, Schilcher, Jung – Wliszczak, Pachoinig, Schellenberger, Reininger, Kalegaris

    SHK Pardubice: Drahý – Štěpják, Kubeš, R. Buhr – Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, Chudomský.

    Branky a nahrávky: 23. Kalegaris (Schilcher) – 14. Kořínek (Hering), 25. Hering (Kořínek), 32. Hering (Kubeš), 42. Hering (Kubeš), 45. Kubeš (Štěpják)


    Warriors Vídeň: Ossimitz – Eberdorfer, Schilcher, Jung – Wliszczak, Pachoinig, Schellenberger, Reininger, Kalegaris
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Štěpják, Kubeš, R. Buhr – Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, Chudomský
    thejrc.org