Atlético – Reus Deportiu 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Almería 1:0 (kon.) | Granada – Leganés 1:0 (kon.)
Villarreal – Huesca 2:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:0 (1:0)
SD Huesca
Čtvrtek 17.12.2015, 21:00 • Camp El Madrigal • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nezbývá mi, než se s vámi s přáním příjemného zbytku večera rozloučit – a třeba vás pozvat na za pár hodin začínající noční program NHL, u kterého se na vás budu spolu se svými kolegy opět těšit. Těm, kteří už toho dnes mají plné zuby, pak přeji dobrou noc – a příště na počtenou! (22:59:09)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:0.
    Střely mimo: 11:6.
    Rohy: 7:2.
    Fauly: 13:13.
    Žlutá ponorka má za sebou veleúspěšný týden - nejprve o víkendu vyzrála na Real Madrid a dnes v poháru postoupila do osmifinále.
     
    Převaha Žluté ponorky byla prakticky po celou dobu markantní, její vítězství se ale nerodilo až tak snadno. Domácí vedli od osmadvacáté minuty, ale čtvrthodinu před koncem mohl zvrátit postupové misky na stranu Huescy Ros. Ten ale skvělou šancí pohrdl a z následného protiútoku upravil na konečných 2:0 střídající kanonýr Soldado, jenž za strávenou půlhodinu na hřišti ohrozil Whalleyho svatyni hned pětkrát.
     
    Je dobojováno, Villarreal si nakonec s druholigovou Huescou poradil přesvědčivě 2:0, napravil tak překvapivou porážku z duelu na venkovní půdě a zajistil si postup do osmifinále Španělského poháru!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dalekonosná a pořádně nepřesná střela Del Pina zůstane zřejmě posledním kopnutím hráčů Huescy do balonu v letošním ročníku Copy del Rey...
     
    90+2
    Aythami Álvarez vidí za naprosto zbytečný zákrok na Soldada zcela zaslouženě žlutou kartu.
     
    90
    Nad rámec druhé půle pan De Burgos přidal hned tři minuty!
     
    89
    Tyronneho Del Pina zastavil ve sprinterské vložce zdvižený praporek pomezního sudího, jenž si všiml ofsajdu hostujícího forvarda.
     
    88
    Suárez však o míč poměrně záhy přišel a hráči Huescy budou mít dvě minuty před koncem základní hrací doby k dispozici rozehrávku.
     
    87
    Del Pinův centr z pravé strany trefil jen Antonia Rukavinu, jenž vyslal na zteč Triguerose. Na Whalleyho se už valí další žlutá lavina...
     
    86
    Roberto Soldado dostal balon od Samuela přímo na kopačku, ale z nadějné pozice trestuhodně trefil jen před sebou stojícího zadáka Huescy.
     
    85
    Příznivci Villarrealu už slaví postup mezi nejlepších šestnáct týmů letošního ročníku Copa del Rey a zatím platí spíš ta první ze dvou v předchozím příspěvku avizovaných možností.
     
    84
    Hra už může vesele pokračovat, nechme se překvapit, zdali se v závěrečné desetiminutovce už bude pouze čekat na závěrečný hvizd, či zdali se ještě dočkáme něčeho zajímavého.
     
    83
    Nyní už señor De Burgos Morenovi žlutý kartonek ukázal a zadák Huescy poté odkulhal do zámezí.
     
    81
    Carlos Moreno nehezky zajel do Samuela, sám však zůstal ležet v bolestech na zemi. Sudí má v ruce připravenou žlutou kartu pro hostujícího zadáka, s jejím udělením však stále otálí...
     
    80
    Domácích je doslova plné hřiště a o postupujícím do osmifinále je už definitivně rozhodnuto. Huesca v tuto chvíli potřebuje vstřelit dva góly. Jó, Ros si alespoň bude pamatovat, že takové šance, jakou měl na kopačce v šestasedmdesáté minutě se prostě proti týmům jako Villarreal musejí proměňovat...

    Vojtěch Balon

    Branky: 28. López (vla.), 78. Soldado

    Karty:   64. Morillas (SDH), 83. Moreno (SDH), 90+2. Álvarez (SDH)

    Neproměněná penalta: 64. Soldado (VLR), mimo


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 11:6. Rohy: 7:2. Fauly: 13:13.
    Villarreal CF: Barbosa – Musacchio (79. Ruiz), Íñiguez, Marín – Rukavina, Rodri, Trigueros, Castillejo – Nahuel (66. Suárez), Samuel, Bakambu (61. Soldado).
    Náhradníci: Areola, Ruiz, Miguelón, Suárez, Bruno, Dos Santos, Soldado

    SD Huesca: Whalley – López, Moreno, Álvarez, Morillas – Valentín, Ros, Calvo (46. Figueroa), Manolín (76. Sainz) – Del Pino, Moya (71. Mainz).
    Náhradníci: Zaparaín, Gaspar, Mainz, Bambock, Sáiz, Ó. Ramírez, Figueroa

    Rozhodčí: De Burgos – García, De Francisco
    03.12.2015
    Huesca - Villarreal 3:2

    Branky: 3. Luis Fernández, 53. Mérida, 75. Machís – 51. Leiva, 58. Bakambu

    Karty:   90+3. Moreno (SDH) – 33. Jokić (VLR), 36. Bailly (VLR), 90+4. Leiva (VLR)   90+3. Fernández (SDH)

    bahis siteleri