West Brom – Bournemouth 1:2 (kon.) | Stoke – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Everton – Leicester 2:3 (kon.)
Manchester Utd. – Norwich 1:2 (kon.) | Chelsea – Sunderland 3:1 (kon.) | Southampton – Tottenham 0:2 (kon.)
Newcastle – Aston Villa 1:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
3:1 (2:0)
Sunderland AFC
Sobota 19.12.2015, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    Radost Didiera Drogby a Romana Abramoviče!

     
    První zápas londýnské Chelsea bez Josého Mourinha je u konce! Chelsea porazila po výborném startu Sunderland 3:1!

    První poločas dnešního zápasu nabídl velmi pohlednou podívanou, a zatím se rozhodně nenudíme! Chelsea do zápasu vlétla, a hned v páté minutě se fanoušci mohli radovat po brance Branislava Ivanoviće! Blues pokračovali v tlaku, a druhé branky se dočkali o osm minut později, kdy se ve vápně dostal ke střele Pedro! Sunderland se následně také probudil, a pokoušel se být aktivní. Žádnou vyloženou šanci si však nevypracoval!

    Hned na začátku druhého poločasu se prosadil z pokutového kopu Oscar! Sunderland však vykřesal naději o tři minuty později, kdy se trefil Fabio Borini. Hra byla následně hodně vyrovnaná, a mírně lepší byl Sunderland! I díky výborným zákrokům obou gólmanů se však skóre již neměnilo!

    Chelsea se tak po vyhazovu Josého Mourinha dočkala výhry! Díky dnešním třem bodům se posouvá na patnácté místo! Sunderland i nadále zůstává na sestupových pozicích!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic! (18:00:27)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Patrick van Aanholt rozběhl akci svého celku, a na levé straně si narazil s Rodwellem. Následně však nizozemský zadák narazil na Zoumu, který míč získal!
     
    90+2
    Branislav Ivanović rozehrál na Johna Terryho, který hledal na útočné polovině Williana. Tomu se však nepodařilo míč zpracovat, a dopředu ještě může zamířit Sunderland!
     
    90+1
    Chelsea v nastaveném čase zatím kontroluje hru na vlastní polovině, a kombinuje. Kombinaci Blues přerušil až nedovoleným zákrokem Graham, který podrazil Mikela!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Zápas se však pouze dohrává ...
     
    88
    Sunderland se nadále dokázal udržet na útočné polovině, a středem hřiště postupoval Jack Rodwella. Mladého anglického středopolaře poslal k zemi Nemanja Matić, který zcela zaslouženě dostává žlutou kartu!
     
    88
    To je pro Sunderland velká škoda! Hostující hráči dostali míč do míst, kam si naběhl Jermain Defoe. Bývalý anglický reprezentant vystřelil z hranice vápna, ale jeho ránu parádním zákrokem vyrazil Courtois!
     
    87
    Střídající Ramires dostal ve středu hřiště dostatek prostoru, a pokoušel se dlouhým centrem najít na pravé straně Williana. O brazilského křídelník se postaral obránce Patrick van Aanholt!
     
    86
    Londýnský celek má míč na vlastní polovině, a rozhodně nikam nespěchá. O dlouhý výkop se postaral Courtois, který přesně našel Williana, a kombinace Chelsea pokračuje!
     
    85
    Kaboul našel ve středu hřiště Jacka Rodwella. Bývalý záložník Manchesteru City našel nadýchaným centrem za obranou Grahama. Střídající hráč se však nacházel v ofsajdu!
    Oscar se při svém střídání dočkal velkých ovací domácích fanoušků

     
    84
    Sunderlandu se po dlouhém výkopu Pantilimona nepodařilo dostat na útočné polovině do kombinace, a u míče je domácí Chelsea, která rozhodně nikam nespěchá.
     
    83
    Velká šance pro Chelsea! Středem hřiště postupoval Willian, který parádně načasoval přihrávku do vápna pro volného Pedra. Letní akvizice Blues se dostala ke střele, nicméně mířila těsně nad branku!
     
    83
    Sunderland měl k dispozici hodně zajímavou standardní situaci. Exekuce se ujal střídající Johnson, jehož centr se však snesl na hranici vápna, kde byl připraven stoper Zouma, který míč odhlavičkoval!
     
    82
    Brazilec za Brazilce! Chelsea provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Oscar, který byl dnes z domácího celku jednoznačně nejlepším hráčem! Na jeho místo přichází na poslední minuty Ramires!
     
    81
    Black Cats se ještě pokoušejí se současným stavem něco udělat, a vybojovali rohový kop. Exekuce se ujal Johnson, kterému se však centr příliš nepodařil, a obrana Chelsea si poradila!
     
    80
    Londýnský celek postupoval do hodně zajímavého protiútoku, který táhl po levé straně aktivní Loic Rémy. Francouzský útočník to následně zkusil střelou na vzdálenější tyč, jeho pokus však vyrazil Pantilimon!

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Ivanović (Willian), 13. Pedro (Ivanović), 50. Oscar (pen.) – 53. Borini

    Karty:   88. Matić (CHE) – 48. Pantilimon (SUN), 62. Rodwell (SUN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 10:12.
    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, K. Zouma, Terry (C), Azpilicueta – Fàbregas (71. Mikel), Matić – Willian, Oscar (82. Ramires), Pedro – D. Costa (76. Rémy).
    Náhradníci: Begović – Baba, Cahill, Ramires, Mikel, Traoré, Rémy.

    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Coates (23. Johnson), O'Shea (C), Kaboul, van Aanholt – Rodwell, Toivonen (46. Borini), M'Vila – Watmore (79. Graham), Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Yedlin, Johnson, Jordi Gómez, Borini, Graham, S. Fletcher.

    Rozhodčí: Roger East – Smart, Eaton (vš. Anglie)
    bahis siteleri