Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 2:0 (kon.) | Nitra – Piešťany 4:2 (kon.)
Žilina – Poprad 1:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 7:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 22.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečnej tretine sa už hosťom duel výraznejšie zdramatizovať nepodarilo a body po veľkom šlágri ostávajú v metropole východu. S týmto konštatovaním sa s vami lúči a za pozornosť ďakuje Lukáš Pancurák. (19:33:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Vylúčenie na strane Košíc. Na trestnú lavicu odchádza Martin Dudáš – seknutie.
     
    59:45
    Oddychový čas hostí.
     
    59:45
    Hostia síce puk držali pred Melicherčíkom, tam ale nedokázali nič podstatné vymyslieť. Do konca zápasu ostáva už len 15 sekúnd, zdá sa, že Košice sa už ubránia.
     
    59:20
    Zvolen hrá so šiestimi korčuliarmi, Baroš je na striedačke!
     
    59:00
    Napokon ho ale domáci dokázali vytlačiť aspoň do stredného pásam, čím svojmu súperovi poriadne znepríjemnili život. Baroš je stále vo svojej bránke.
     
    58:35
    Zatiaľ sa tak nedeje, puk opustil hraciu plochu, pôjde sa teda po nový. Zvolen je usadený pred bránkou svojho súpera, kde sa pokúsi o presnejšiu kombináciu.
     
    58:00
    Od konca riadnej hracej doby nás delia už len 2 minúty. Je len otázkou času, kedy opustí Baroš svoju svätyňu.
     
    57:00
    Domáci celok poriadne poháňaný domácimi fanúšikmi kombinuje pred Barošom, v tejto chvíli pritom síce nestrieľa, zbiera tam ale cenné sekundy.
     
    56:40
    Lelkeš sa za každú cenu snažil poslať puk za Baroša, ten mu však nad hokejkou poriadne poskakoval, aj preto ho statný útočník domácich nedokázal ideálne trafiť.
     
    56:20
    Pískalo sa postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, svätyňa Baroša vypadla zo svojho mieste, po náprave tak budeme pokračovať v hre.
     
    55:30
    Navyše, domáci celok dokáže v prípade potreby nazbierať poriadne cenné sekundy aj pred Barošom, inak tomu nebolo ani v tomto prípade, keď Košice puk podržali pri mantineli a svojmu súperovi ho nechceli darovať za žiadnu cenu.
     
    54:40
    Tieto obrázky vyhovujú nepochybne viac domácemu tímu, hra síce nemá príliš veľa hokejových momentov, keďže puk sa len voľne presúva po celej dĺžke klziska, za tohto stavu to ale Košiciam vôbec neprekáža.
     
    53:25
    Domáci celok však bude rozhodne proti deľbe bodov, aj preto sa s pukom na malý moment usadil pred Barošom, kde sa ale k presnejšej strele nedostal.
     
    52:40
    Zahral si aj Baroš, ktorý teraz puk pridržal za svojou svätyňou a naznačil tak svojim spoluhráčom, že ich hru treba upokojiť. Na vyrovnanie ostáva hosťom ešte približne 7 minút.
     
    52:10
    Útočný hokej je korunovaný množstvom akcií na oboch stranách, jednu z nich sa v tejto chvíli pokúsil aj Zvolen, ten však vpredu neodkázal vymyslieť nič zaujímavé.
     
    51:10
    Bortňák sa s pukom náhlil pokrytý Andersonsom smerom k bránke Baroša, hráč Košíc bol ale zastavený čistým spôsobom a k priamemu ohrozeniu bránky tak napokon neprišlo.
     
    50:51
    Postavenie mimo hry, Zvolen sa smerom dopredu náhlil zbytočne.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 7. Bicek (Suja, Bartánus), 11. Suja (Bartánus, Cebák), 18. Suja (Bicek, Deyl) – 24. Obdržálek (Klhůfek, Pokovič)


    HC Košice: Melicherčík – Deyl, Cebák, Macejko, Mikuš, Šedivý, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Lelkeš – Boltun, Češík, Hričina – Bortňák, Hrnka, Chovan
    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Ivan, F. Fekiač – Zuzin, Brabenec, Semorad – Škvaridlo, Klíma, Obdržálek – Jurík, Mráz, Klhůfek – Žilka, V. Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: D. Konc, J. Kubuš – R. Bednár, R. Gavalier
    bahis siteleri