Čeljabinsk – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 3:6 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
Spartak Moskva
Středa 30.12.2015, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! HC Viťaz nesehrál se Spartakem Moskva špatné utkání, nicméně domácím nevyšla poslední třetina, a nakonec prohráli 3:6!

    První třetina nabídla hned čtyři branky, a diváci se rozhodně nenudili! Do vedení se dostal domácí celek ve 13. minutě, kdy se prosadil přesnou střelou Roman Horák! Na jeho branku však dokázal rychle odpovědět Sergej Šmeljov, který se prosadil také z přesilové hry! O minutu později už vedl Spartak, to když se v oslabení trefil Vjačeslav Leščenko. V poslední minutě první třetiny však srovnal přesnou střelou Švéd Mario Kempe!

    První polovinu druhé třetiny jsme na branku marně čekali. Ve 31. minutě však Spartak zatlačil svého soupeře v útočném pásmu, a po pěkné akci se prosadil Charles Genoway! Domácí celek se však nevzdal, a za necelé dvě minuty opět srovnal! Soloduchin s Jurijem Kokšarovem se dostali do přečíslení, a druhý jmenovaný mířil přesně! V závěru třetiny byl však opět aktivnější hostující Spartak, a branku na 4:3 vstřelil Sergej Šmeljov svou druhou brankou v zápase!

    Ve třetí třetině se Viťaz marně pokoušel prosadit! V 52. minutě se tak trefil Alexander Vasiljev, který Spartak výrazně přiblížil k vítězství. V samotném závěru se ještě trefil Konstantin Glazačev, který potvrdil vítězství svého celku gólem do prázdné branky!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Roman Horák (CEC) 1+0, 5 střel, TOI – 18:03
    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 4 střely, TOI – 15:16

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:48:20)
     
    Konec zápasu.
    Konstantin GLAZAČEV - 3:6
     
    59:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácím však hra bez brankáře nevyšla, a inkasují šestou branku v dnešním utkání! Do přečíslení se dostal Lukáš Radil, který postupoval středem hřiště. Český útočník následně přenechal kotouč KONSTANTINU GLAZAČEVOVI, který neměl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Alexandr Mereskin a Lukáš Radil.
     
    59:11
    Domácí celek si bere oddechový čas, a bude to pravděpodobně zkoušet bez brankáře!
     
    59:11
    V poslední minutě dnešního utkání měl ještě velkou šanci Roman Horák, který dostal hodně prostoru v mezikruží, nicméně jeho bekhendové zakončení Ivannikov lapil!
     
    58:46
    Do zajímavého přečíslení se dostal Leščenko, který postupoval po pravé straně. Jeho následnou přihrávku na Vasiljeva zblokoval Eronen, a ke kotouči se dostal Šmeljov. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    58:21
    Za branku Ivannikova dostal kotouč útočník Soloduchin, o toho se však dobře postaral obránce Valentěnko, který ho obral o kotouč!
     
    57:41
    Viťaz své oslabení dokázal zvládnout, a Kostromitin je zpět na ledě! Nyní má domácí celek necelé dvě minuty na to, aby srovnal stav!
     
    57:16
    Ve vlastním oslabení se dostal do útoku domácí Nikita Vyglazov, který se dokázal prokličkovat až ke střele. Jeho bekhendový pokus však skončil nad brankou!
     
    56:31
    Dlouhou kombinaci domácího celku ukončil tvrdou střelou od modré Charles Genoway, jehož střelu Sateri dokázal vyrazit. Následnou se kotouč odrazil na hůl Mereskina, který však zakončit nedokázal!
     
    56:06
    Spartak se zatím drží v útočném pásmu, a kombinuje. Hráči domácího celku však velmi dobře napadají ...
     
    55:35
    To je velká komplikace pro Viťaz, který pravděpodobně přichází o šanci na vyrovnání! Domácí Kostromitin nezvládl souboj s Leščenkem, a hostující útočníka zasáhl vysokou holí do obličeje!
     
    54:57
    Na druhé straně to zkoušel Anton Koroljov, jehož rána byla také sražena do ochranné sítě!
     
    54:25
    Genoway našel na levé straně Leščenka, který prošel do útočného pásma, a rychle vystřelil. Jeho ránu však zblokoval do ochranné sítě Davydov!
     
    53:57
    Spartak zvládá závěr zápasu prostě skvěle, a svého soupeře zatím prakticky k ničemu nepouští!
     
    53:09
    Viťaz byl velmi aktivní v útočném pásmu, a sympaticky kombinoval. Nakonec se však domácí celek do zakončení nedostal!
     
    52:20
    Hlavní rozhodčího budou vylučovat! Na trestnou lavici míří Casey Wellman, který hákoval Koroljova. "Za katr" však míří také Voroljov, který pádu hodně přidal!
     
    52:06
    Hned po brance domácího celku se do šance dostal domácí Viťaz! Od modré pálil Genoway, a jeho ránu se pokoušel dorážet Davydov. Jeho dorážka však mířila mimo!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 13. Horák (Šitikov, Abdullin), 20. Kempe (Afinogenov, Eronen), 33. Kokšarov (Soloduchin, Koroljov) – 16. Šmeljov (Valentěnko), 17. Leščenko (Šmeljov, Genoway), 31. Genoway (Bodrov, Levickij), 40. Šmeljov (Leščenko, Wellman), 52. Vasiljev (Klimenko, Šafigulin), 60. Glazačev (Mereskin, Radil)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Davydov, Lukin, Eronen, Berďjukov, Kostromitin, Golovkov, Vasčenko – Soloduhin (C), Kokšarov (A), Koroljov – Afinogenov, Kempe (A), Makejev – Horák, Abdullin, Šitikov – Musatov, Vyglazov, Drugov
    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Genoway, Valentěnko, Bělov, Korobov (C), Djablenko (A), Sorokin, Provolnev – Radil, Mereskin, Wellman – Levickij, Bodrov, Radulov – Lesčenko, Vasiljev, Šmeljov – Vorobjov, Li, Voronin (A)

    Rozhodčí: Dějev, Olejnin – Medveděv, Nazarov

    Diváci: 4501
    bahis siteleri