Vladivostok – Ufa 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | Novokuzněck – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 1:2 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Toljatti 4:0 (kon.) | Minsk – Kazaň 2:4 (kon.)
Riga – HC Slovan 1:2 (2:3 po s.n.) | Záhřeb – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HK Soči
Pondělí 04.01.2016, 15:00 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Fanoušci skandují název svého týmu a společně s hráči Soči se radují z cenného vítězství na ledě CSKA Moskva. Oba týmy vstupovaly do třetí třetiny za stavu 1:1, který mohl v obrovské šanci prolomit Stephane Da Costa, jenže z blízkosti orazítkoval pouze tyč a šest sekund na to přišel trest, když Zijat Pajgin našel u levé tyče z pravého křídla najíždějícího Andreho Peterssona a ten nad betonem přesouvajícího se Ilija Sorokina poslal puk do brány. V závěru ještě mohl při hře bez brankáře vyrovnat Alexander Radulov, jenže Dmitry Šikin podržel svůj tým úžasným zákrokem a sebral útočníkovi CSKA Moskva 14 sekund před koncem stoprocentní šanci. CSKA Moskva 1 HK Soči 2. (17:26:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Alexander Radulov se ocitl před bránou v obrovské šanci a snažil se zamířit k pravé tyči, Dmitry Šikin ale vytáhl fantastický zákrok a sebral útočníkovi CSKA stoprocentní šanci!
     
    59:21
    Ilija Sorokin zastavil nahození Soči z pravého křídla a po přerušení hry se bude vhazovat po jeho levici.
     
    59:16
    Ilija Sorokinovi se do brány příliš nechce, jenže se do ní zkrátka musí vrátit, aby CSKA nepřišlo o šanci vyrovnat stav utkání.
     
    59:16
    CSKA Moskva si vyžádalo oddechový čas.
     
    59:16
    CSKA Moskva to teď zahrálo hodně špatně, když puk vyhodilo na zakázané uvolnění, což znamená, že se bude vhazovat v jeho obranném pásmu a Ilija Sorokin se musí vrátit zpět do brány.
     
    58:43
    Ilija Sorokin opustil svou bránu a CSKA Moskva to zkouší v šesti!
     
    57:00
    Rozhodčí ještě zkoumali, zda se náhodou střela Stephaneho Da Costy neodrazila zpět do hry od kamery nebo horního oblouku brány, jenže se tak nestalo a Soči přesně tři minuty před koncem vede na ledě CSKA Moskva 2:1.
    Andre PETERSSON - 1:2
     
    56:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    ANDRE PETERSSON potrestal CSKA Moskva za neproměněnou šanci a po pouhých šesti sekundách od střely Stephaneho Da Costy do tyče posílá Soči krátce před koncem do vedení!! Zijat Pajgin z pravého kruhu pro vhazování našel u vzdálenější levé tyče najíždějícího Andreho Peterssona, který střelou bez přípravy poslal puk přesně k levé tyči. Ilija Sorokin se sice snažil rychle přesunout, střelu Pettersona ale zastavit nedokázal. Asistence: Zijat Pajgin.
     
    56:13
    Stephane Da Costa se na pravém křídle dostal ke střele a rozsvítil červené světlo za bránou Soči, jenže jeho pokus se od pravé tyče odrazil zpět do hry!
     
    55:04
    CSKA se vydalo po levém křídle na steč, jenže v rohu kluziště o puk přišlo, přestože se ho tam jeden z hráčů domácího týmu snažil zalehnout a vybojovat tak vhazování v blízkosti brány Soči.
     
    54:28
    CSKA Moskva během posledních minut trochu vyklidilo ledovou plochu a hráči Soči jsou nyní tím týmem, který má více ze hry.
     
    53:42
    Ilija Krikunov dnes působí skutečně skvělým dojmem, ten by ovšem výrazně zlepšila vstřelená branka.
     
    52:23
    Ilija Krikunov se na levém křídle snažil vymotat mezi houští hráčů v červených dresech, mezi dvojicí hráčů CSKA se ale v levém kruhu pro vhazování před bránu protáhnout nedokázal.
     
    51:41
    Kirill Petrov vypálil na levém křídle od modré čáry, jeho střela ale byla zablokována poté, co k němu včas přistoupil jeden z hráčů Soči.
     
    51:30
    CSKA Moskva se sice snaží strhnout vedení na svou stranu, jeho snaha ale zatím vyznívá vniveč.
     
    50:53
    Dmitry Kugryšev se během pár sekund dostal ke dvěma střelám, z nichž ta první byla sražena mimo a druhá z levého křídla skončila na výstroji pozorného Dmitryho Šikina.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Muršak (Zajcev) – 21. Kosticyn (Jakubov, Ignatuškin), 57. Petersson (Pajgin)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Zajcev, Kiselevič, Denisov (C), Ozchiganov, Naumenkov, Sergejev, Pivcakin – Platt, Radulov, Da Costa – Andronov, Kugryšev, Muršak – Tělegin, Stoljarov – Korotkov, Kvartalnov, Makarov.
    HK Soči: Šikin (45. – 46. Barulin) – Bernatsky, Semenov, Kuzněcov, Wilson, Jalasvaara, Mamašev, Pajgin – Denis Kazjonov, Ščegolkov, Dmitry Kazjonov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Krikunov, Ignatuškin (C), Kosticyn – Jakubov, Anisin, Ščerbina.

    Rozhodčí: Antti Boman, Denis Naumov – Dmitrij Glovlijev, Gleb Lazarev
    bahis siteleri