New Jersey – Boston 1:4 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 3:1 (kon.)
Colorado – Nashville 5:3 (kon.) | Edmonton – Tampa 2:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Rangers – Washington 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:4 (0:1, 0:1, 3:1 - 0:1)
Washington Capitals
Sobota 09.01.2016, 19:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím. Program NHL ovšem pokračuje, a tak vám doporučuji i nadále sledovat náš portál. Dobrou noc.
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 006 diváků. (22:00:11)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Alexandr Ovečkin (WSH) 2+0
    2. Nicklas Backström (WSH) 1+0
    3. Ryan McDonagh (NYR) 0+2
     
    Pokud hodláte někoho naučit sledovat hokej, pusťte mu tento zápas. To byla totiž reklama na hokej. Favorizovaní hosté po dvou třetinách vedli po brankách Alexandra Ovečkina a Justina Williamse. Domácí ale ve třetí třetině zahájili stíhací jízdu a nakonec se jim povedlo utkání obrátit. Tvrdou střelou nejdříve vyrovnával Oscar Lindberg, kterého následně napodobil také Kevin Hayes. Obrat dokonal další švedský hráč, Viktor Stålberg. A aby toho nebylo málo, švédský hráč utkání také vyrovnal. Pět sekund před koncem stylově vyrovnal Nicklas Backström.

    Prodloužení je už o velkém štěstí. Braden Holtby nejdříve vytasil dva světové zákroky, které byly nutností. Nestala by se totiž následné akce, kterou neskutečným způsobem zakončil kanonýr Alexandr Ovečkin! Capitals vyhrávají toto střetnutí.
     
    Konec zápasu.
    Alexandr OVEČKIN - 3:4
     
    61:22
    Washington právě vstřelil branku!
    A z následné akce rozhoduje toto utkání ALEXANDR OVEČKIN! To bylo dámy a pánové neskutečné. Ruský snajpr ujel po levé straně, následně si dal puk do středu a chytrou přízemní střelou obrátil utkání! Už jen jedna branka mu chybí do mety pětiset branek v NHL. Asistence: Nate Schmidt.
    Holtbyho excelentní zákroky
     
    61:11
    Neskutečný zákrok nyní předvedl Braden Holtby! Nejdříve zlikvidoval střelu z otočky, kterou vyslal Nash. Stepan mu následně dělal kličku a vypadalo to, že to bude gól. Hostující brankář ovšem tento pokus dokázal lapit!
     
    60:46
    Jevgenij Kuzněcov dostal puk od Karla Alznera a nyní zkouší dvou bránícím hráčům Rangers nějakým způsobem zamotat hlavu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Washington právě vstřelil branku!
    A nakonec se Capitals přecijen dočkávají vyrovnávací branky pět sekund před koncem třetí třetiny! Justin Williams vypálil od modré čáry a jeho dílo dokonal NICKLAS BACKSTRÖM, jenž dorazil střelu z bezprostřední blízkosti! Asistence: Justin Williams, Matt Niskanen.
     
    59:28
    Jevgenij Kuzněcov nyní dvakrát zaváhal. Nejdříve byl zastaven u pravého mantinelu a následně se mu nepovedlo přihrát na Alexandra Ovečkina.
     
    58:50
    Velké šance! Capitals si přihrávali před brankou a vše bylo zakončeno střelou Williamse z levé strany. Střelec druhé branky ale branku minul!
     
    58:12
    Po delším snažení dostali hosté puk za branku Lundqvista. Ten si pro něj dojel a Oshie jej zablokoval u mantinelu. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    57:18
    Utkání vrcholí. Oba celky jdou do útoku a my vidíme naprosto skvělý světový hokej!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 46. Lindberg (Moore, McDonagh), 50. Hayes (McDonagh, Brassard), 54. Stålberg (Yandle, Hayes) – 20. Ovečkin, 24. Williams (Schmidt), 60. Backström (Wiliams, Niskanen), 62. Ovečkin (Schmidt)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Miller – Megna, Stepan, Nash – Fast, Hayes, Lindberg – Stålberg, Moore, Glass
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – Oshie, Backström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Burakovskij – Wilson, Latta, Chimera – Galijev, Laich, Carey

    Rozhodčí: O’Halloran, Pochmara – Amell, Henderson

    Diváci: 18 006
    thejrc.org