Třinec – Přerov 9:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 09.01.2016, 13:45 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kašpar asi podcenil situaci. Myslel si, že má kotouč pod sebou, ale ten byl těsně u něj. Toho využil ADAM ZETOCHA, pro kterého nebyl problém objet ležícího Kašpara a poslat puk do branky. Asistence Daniel Cabák.
     
    24:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín znovu navyšuje. DANIEL KLÍMEK trefil prázdnou bránu. Venouš se nestihl vrátit do branky a Vsetín má už tříbodový náskok. Asistence Roman Půček, Michal Matiaško.
     
    23:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Při akci, která se rozjela zpoza branky se nejlépe prosadil JAN ŠTĚDRÝ, který jako jediný prostřelil ležícího Venouše. Asistence Weintritt F., Dominik Rusler.
     
    02:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Roman Půček přihrál přímo před branku PETROVI KUBOŠOVI, který bez problémů poslal kotouč do mezery mezi venoušovými betony. Asistence Roman Půček, Daniel Klímek.

    Kristýna Zigmundová

    Branky a nahrávky: 3. Kuboš (Půček, Klímek), 24. Štědry (Weintritt, Rusler), 25. Klímek (Půček, Matiaško), 57. Zetocha (Cabák)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Horák) – Mikulenčák, Kuboš, Ondračka – Rusler, Klímek, Cabák, Zetocha, Weintritt F., Stodůlka, Matiaško, Pírek, Půček, Brodek, Štědrý.
    HK Mladí Draci Šumperk: Věnouš (Kašpar od 25. minuty) – Jureček, Habrman, Uhlíř, Moučka – Haluza, Vaňous, Krč, Scheuter, Žižlavský, Štrbík, Dudycha, Vintr, Moravec.

    Rozhodčí: Škach – Kučera, Valentík
    thejrc.org