Motor ČB – Havířov 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
AZ Havířov
Neděle 10.01.2016, 17:00 • Budvar Arena • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku: 47 – 34 (15:17, 16:5, 16:12) (19:35:17)
     
    České Budějovice v rámci 40. kola WSM Ligy poráží v domácím prostředí Havířov, kterému tak ukončili pětizápasovou sérii bez porážky. Motor byl dnes lepším mužstvem a všechny tři body zůstávají po zásluze "doma". Havířov byl ale nepříjemným soupeřem a rozhodně nedal Českým Budějovicím nic zadarmo.

    Za dnešní výkon je třeba vyzdvihnout Josefa Mikysku, který se včera podílel na jediné brance Motoru, dnes sám vstřelil dokonce dva góly! Z hráče, který do dnešního duelu sbíral až na jednu výjimku pouze asistence, se tak stal střelec. Jihočeši by dnes nevyhráli ani bez výborně chytajícího Ondřeje Bláhy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Lukáš Květoň netrefil prázdnou branku!
     
    59:40
    Havířov je v pásmu, ale nemá kotouč pod kontrolou.
     
    59:10
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    58:52
    Komická situace nastala ve středním pásmu. Petr Kanko trefil puk ze vzduchu, avšak nasměroval ho opět vysoko. Jakub Suchánek poté sklepl kotouč rukavicí pouze na hostující střídačku.
     
    58:41
    HC AZ Havířov 2010 si bere oddechový čas!
    56:54 Josef MIKYSKA - 4:2
     
    56:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla nádhera v podání domácího mužstva! Žálčík rozehrál akci z vlastního obranného pásma na Babku, který zatáhl kotouč po pravém mantinelu do pásma a uvolnil na ose JOSEFA MIKYSKU. Jednadvacetiletý forvard zamířil a poslal polovysokou střelu na Laca, jemuž výhled výborně zakryl Žálčík. Asistence: Jakub Babka, Lukáš Žálčík.
     
    56:11
    Vráblík je opět na ledě, což je pro domácí tým skvělá zpráva.
     
    55:01
    Petr Kanko měl na holi vyrovnání! Dostal přihrávku za obránce do samostatného úniku, ale jeho pokus poslat puk brankáři mezi nohy Bláha přečetl.
     
    54:45
    Michal Švihálek unikl v oslabení po pravé straně a vypálil tvrdě na Laca.
     
    54:11
    Obránce Roman Vráblík (CEB) se provinil proti pravidlům a odsedí si menší trest za držení. To bude pro Havířov velká šance na vyrovnání!
     
    Dnešní utkání sleduje v Budvar Areně 5837 diváků!
     
    53:39
    Rána zadáka Romana Vráblíka byla nebezpečně tečovaná, ale nadějná rána skončila těsně vedle. Rozhodčí vzápětí píská Kuchejdovi průjezd brankovištěm.
     
    53:02
    Velká příležitost Motoru brankou neskončila! Lukáš Květoň poslal perfektní přihrávku do mezikruží na Petra Kolmanna, jehož střela z první ale nebyla přesná.
     
    52:32
    Ladislav Marek a jeho kumpán jsou hodně aktivní, ale nyní se nedokázali prosadit.
    50:12 Tomáš MATĚJEK - 3:2
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 9. Marek (Guman, Švihálek), 26. Mikyska (Babka), 49. Suchánek (Straka, Kuchejda), 57. Mikyska (Babka, Žálčík) – 6. Pechanec (Štumpf), 51. Matějek (Bahounek, Pechanec)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Zíb, Klinecký – Květoň, Rob, Chovan – Nouza, Straka, Kuchejda – Žálčík, Mikyska, Babka – Marek, Guman, Švihálek
    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Krisl, Lenďák, Bahounek, Mazanec, Graca, Punčochář, Stuchlík – Miliník, Pechanec, Štumpf – Okál, Hudeček, Kanko – Kalus, Sedláček, Kotala – Gřeš, Bednář, Matějek

    Rozhodčí: Petružálek – Kokrment, Malý

    Diváci: 5837
    thejrc.org