Montreal – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:1 (po pr.) | Columbus – Carolina 3:4 (po pr.)
San Jose – Toronto 7:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:3 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Buffalo Sabres
Neděle 10.01.2016, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Těším se u sledování dalších přenosů a přeji Vám úspěšný vstup do nového týdne. (00:00:46)
     
    Dnešní utkání sledovalo 15 294 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Sam Reinhart (BUF) 3+0
    2. Drew Stafford (WPG) 0+1
    3. Linus Ullmark (BUF) 42 zákroků, 2 góly, 95,5%
     
    Je dobojováno! Buffalo vítězí na ledě Winnipegu 4:2! Hosté šli do vedení ihned v úvodu utkání, kdy se prosadil Sam Reinhart. Winnipeg však rychle našel odpověď, když se prosadil Blake Wheeler. Ještě před koncem první třetiny poslal hosty svou druhou brankou v utkání do vedení Sam Reinhart! Na začátku druhé třetiny dokázali domácí znovu vyrovnat, když se rovněž v početní převaze prosadil Mathieu Perreault! O vítězi utkání musela rozhodnout až třetí třetina, ve které bylo Buffalo lepším týmem a dočkalo se zaslouženého vedení zásluhou branky Marcuse Foligna. Obrovskou šanci na vyrovnání poté promarnil Byfuglien a vítězství Buffala pečetil gólem do prázdné branky Sam Reinhart, který tak dovršil hattrick!
     
    Konec zápasu.
    59:33 Sam REINHART - 2:4
     
    59:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté se zmocnili kotouče při špatné rozehrávce Winnipegu. Kane ještě vybídl ke skórování SAMA REINHARTA, který dovršil hattrick! Branka byla ještě přezkoumána u videa, ale rozhodčí gól uznává! Asistence: Evander Kane, Ryan O´Reilly.
     
    59:22
    Kotouč míří přes mantinel mezi diváky. Puk byl však tečován a vylučovat se nebude!
     
    59:11
    Winnipeg si bere oddechový čas! Domácí se pokusí vymyslet nějakou rychlou akci!
     
    58:30
    Hellebuyck zůstává na střídačce! Winnipeg to zkouší v šesti hráčích na ledě!
     
    58:30
    Domácí to přehnali s kombinací v útočném pásmu a sami se vyhnali až k vlastní modré čáře.
     
    58:11
    Hosté dostali puk do středního pásma. Ladd nahodil kotouč zpět na Ullmarka, který raději podržel puk v lapačce.
     
    57:43
    Winnipeg nyní dostal soupeře pod enormní tlak a Buffalo se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude před Ullmarkem.
     
    57:08
    Byfuglien se rozjel podél mantinelu, natlačil se před Ullmarka, jenže bekhendem už nestačil nadzvednout kotouč nad beton ležícího brankáře!
     
    56:21
    Kane pálil z ostrého úhlu. Hellebuyck vyrazil jeho ránu jen do míst, kde si najížděl O´Reilly, ale ten se ke kotouči nedostal.
     
    56:06
    Kane si navedl puk na zakončení. Do jeho střely stačil vložit hůl jeden z domácích beků, který puk přizvedl do ochranné sítě.
     
    55:44
    Hra se přesune před Hellebuycka. Domácí vyhodili kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    55:19
    Little projel středem hřiště jako nůž máslem a vyslal nebezpečnou střelu z mezikruží. Ullmark byl včas na zemi a kotouč vyrazil betonem.
     
    54:54
    Foligno sice získal kotouč za posledním obránce Winnipegu, ale do jízdy si jej převzal díky hře vysokou holí. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Wheeler (Little, Stafford), 21. Perreault (Little, Wheeler) – 2. Reinhart (Larsson, Weber), 15. Reinhart (Ristolainen, Eichel), 45. Foligno (Gionta, McCabe), 60. Reinhart (Kane, O´Reilly)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien, Trouba, Myers, Enström, Chiarot, Stuart (A) – Wheeler (A), Little, Stafford – Burmistrov, Lowry, Ladd (C) – Ehlers, Scheifele, Perreault – Armia, Copp, Thorburn
    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Franson, Colaiacovo – Reinhart, O´Reilly (A), Kane – McGinn, Eichel, Girgensons – Gionta (C), Larsson, Foligno – Legwand, Schaller, Moulson

    Rozhodčí: Rooney, Charron – McElman, Shewchyk

    Diváci: 15 294
    thejrc.org