Zlín sledge – Karlovy Vary 4:0 (kon.) | Dolný Kubín – Litvínov 6:0 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – SOHO Olomouc 12:0 (kon.)
konec
Bencont Dolný Kubín
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
HC Litvínov (sledge)
Neděle 10.01.2016, 10:30 • Zimní stadion Púchov • Česká para hokejová liga • 12. kolo
Partner:
     
    42:55
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!
    Výsledok uz začína pripomínať debakel, pre hostí snáď aj trochu krutý. Sledovali sme individuálnu akciu MIROSLAVA STAŠÁKA, ktorý zakončil z pravej strany presne k žrdi!
    Bez asistencie.
     
    40:43
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!
    Veľké predstavenie domáceho kapitána MARTINA JOPPU pokračuje! V presilovej hre vošiel do pásma, s ľahkosťou si obhodil dvoch obrancov a už sám pred brankárom krásne zavesil pod brvno!
    Bez asistencie.
     
    39:51
    Začínajú nám pribúdať tresty, zrejme už aj pre fyzickú únavu hráčov, veď Litvínov má na striedanie len dvoch hráčov. Teraz je vylúčený Martin Kesselhut z tímu hostí za "téčko" čiže narazenie do protihráča hrotom saní.
     
    37:15
    Dolný Kubín môže zvýšiť svoj náskok v presilovej hre! Obranca Litvínova Martin Kesselhut inkasuje menší trest za nedovolené bránenie.
     
    35:25
    Obrovská šanca Dolného Kubína na piaty gól v súperovej sieti, dvaja hráči domácich boli sami v útočnom pásme, pred nimi bol len brankár Kokeny. Joppa vyslal krížnu prihrávku Ferenčíkovu, tomu zakončenie príliš nevyšlo a len vyprášil položený betón brankára!
     
    33:50
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!
    Máme tu hetrik! Domáci kapitán MARTIN JOPPA korunuje svoj výborný výkon hetrikom, keď sa uvoľnil na ľavom kruhu a šikovným oblúčikom umiestnil puk do pravého horného rohu!
    Asistencia: Slavomír Ferenčík
     
    30:51
    Dolný Kubín začína tretiu tretinu aktívne, Joppa sa predral cez protihráčov a podarilo sa mu zakončiť, Kokeny v páde vyrazil pred seba ku Stašákovi, ktorý vo vyloženej pozícii dorážal len do ležiaceho brankára!
     
    29:24
    Vydarená akcia D. Kubína, Joppa od pravého mantinelu vyslal ideálnu krížnu prihrávku na voľného Večereka, ktorého však v páde vychytal výborný Kokeny!
     
    27:34
    Séria obrovských príležitostí domácich! Nebezpečný tam bol najmä Rauš, ktorý obkrúžil bránku a dvakrát zblízka dorážal do siete, Kokeny v oboch prípadoch zachránil na bránkovej čiare!
     
    24:46
    V rovnakom čase zmena na brankárskom poste v domácom tíme, miesto Eduarda Lepáčka prichádza Miroslav Pastucha.
     
    24:46
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!
    Dolný Kubín sa ujíma trojgólového náskoku v oslabení! Litvínov úplne prepadol v strednom pásme a domáci kapitán MARTIN JOPPA mal priam vydláždenú cestu k nezadržateľnej koncovke. Joppa si brankára skutočne vychutnal a krásne zavesil puk do siete!
    Bez asistencie.
     
    23:38
    Technické previnenie na strane domácich. Tí hrali so šiestimi hráčmi a ich hráčska lavica inkasuje menší trest za príliš veľa hráčov na ľade. Trest si odsedí Miloš Večerek.
     
    20:13
    Litvínov má príležitosť znížiť stratu v presilovej hre! Marek Zanovit sa pri mantineli previnil nedovoleným bránením a inkasuje menší trest.
     
    17:39
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!
    Tak to bola rýchla záležitosť, domáci po siedmich sekundách využívajú presilovú hru! MARTIN JOPPA sa konečne dočkal, zúročil svoju dnešnú aktivitu a presnou koncovkou po vyhranom buly nedal brankárovi šancu!
    Asistencie: Miroslav Stašák, Slavomír Ferenčík
     
    17:32
    Dolný Kubín bude hrať druhú dnešnú presilovú hru! Martin Kesselhut inkasuje menší trest za držanie protihráča.
     
    13:57
    Opäť Joppa, kapitán Dolného Kubína preukázal veľkú rýchlosť, prešiel cez dvoch protihráčov a zakončoval spomedzi kruhov, Kokeny v páde hokejkou vyrazil!
     
    11:51
    Domáci sa už tešili, brankár Kokeny však opäť zmrazil ich radosť. Stašák zakončoval na pravom kruhu, strela bola ešte zrejme tečovaná a nabrala takú trajektóriu, že puk pekne smeroval pod brvno. Kokeny bol ale proti a vytasil parádny semafor. Pekný hokejový moment.
     
    10:24
    Vyložená príležitosť domácich! Joppa už ako tradične prišiel cez obranu a zblízka strieľal, Kokeny vyrazil pred seba. Tam z hranice bránkoviska dorážal Stašák, Kokeny sa skvele roztiahol na čiare a skrotil puk v lapačke!
     
    07:09
    Bencont Dolný Kubín právě vstřelil branku!
    Presne v čase, kedy skončila presilovka domácich, sa Dolný Kubín ujíma vedenia a strieľa dôležitý úvodný gól! Po akcii z ľavej strany zakončoval zblízka MIROSLAV STAŠÁK a strelou pod brvno nedal brankárovi šancu!
    Asistencia: Miloš Večerek
     
    05:09
    Máme tu prvé vylúčenie na strane Litvínova, Miroslav Štiber inkasuje menší trest za "téčko," čiže nabúranie do protihráča hrotom saní. Je tu presilová hra Dolného Kubína!
     
    01:38
    Dolný Kubín sa hneď v úvode snaží potvrdiť úlohu favorita. Stredom útočného pásma prenikol opäť Joppa a zakončoval pod brvno, Kokeny vymrštil lapačku a prikryl v nej puk!
     
    00:18
    V úvode obrovská šanca domácich! Kapitán Joppa zakončoval osamotený z ľavej strany, brankár hostí Kokeny vytasil parádny zákrok a v páde zasiahol!

    Branky a nahrávky: 8. Stašák (Večerek), 18. Joppa (Stašák, Ferenčík), 25. Joppa, 34. Joppa (Ferenčík), 41. Joppa, 43. Stašák


    Bencont Dolný Kubín: Lepáček (25. Pastucha) – Štít, Stašák, Kardoš – Joppa (C), Rauš, Zanovit, Ferenčík, Večerek, Gotthardt
    HC Litvínov (sledge): Kokeny (Weser) – Kesselhut, Žižka, Záluský (C) – Resch, Štiber, Veselý, Očenášek

    Rozhodčí: Hus, Hodoň
    thejrc.org