Jihlava – Litoměřice 0:1 (kon.) | Most – Ústí n/L 3:2 (2:0 po s.n.) | Třebíč – Šumperk 4:3 (1:0 po s.n.)
Kadaň – Přerov 3:4 (po pr.) | Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 6:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 13.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že po Havířovu si tři body odváží z Horáckého zimního stadionu také HC Stadion Litoměřice, které vyhrály nad Jihlavou fotbalovým výsledkem 1:0, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (05:56:26)
     
    Jihlava podruhé v řadě odchází z domácího ledu se svěšenou hlavou, navíc si nyní musí vyslechnout vskutku zasloužený pískot domácího publika. Litoměřicím stačil ke třem bodům jediný gól Tomáše Půlpána, který se trefil v patnácté minutě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Hosté třikrát po sobě bez problémů posílají kotouč do středního pásma. Rozehrávka Škůrka končí zakázaným uvolněním a Honzík se musí vrátit do branky.
     
    58:37
    Domácí si vyžádali oddechový čas, po kterém zůstává David Honzík na střídačce.
     
    58:14
    Snad první parádní kombinace domácích. Mrňa si vyměnil puk se Skořepou a našel mezi kruhy volného Jakuba Fleka, jehož ránu zneškodnil Pavelka vyrážečkou. Nyní Stadion musí děkovat svému gólmanovi.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Ze strany Jihlavy to vypadá již hodně špatně a to nyní Honzík na poslední chvíli vyrazil střelu Kristla z mezikruží svým pravým betonem.
     
    56:49
    Hře domácích chybí i trošku lehkosti. Když už se domácí dostanou do střelecké pozice, není to žádný překvapivý moment, ale Litoměřice se stihnou zformovat a srazit puk.
     
    55:45
    Do střely Důrase z pravého kruhu padl hostující plejer, takže Pavelka nemusel zasahovat. Bylo by to pro něj obtížné, při střele jihlavského útočníka se teprve přesouval.
     
    55:40
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    55:04
    Dělovku Důrase nyní zneškodnil Jaroslav Pavelka svým pravým betonem, a to stejně dobrým zákrokem jako před malou chvílí Honzík.
     
    54:53
    Zbytečný krosček Karla Plášila v rohu za brankou Litoměřic dává Jihlavě jednu z posledních šancí.

    Na vyloučení: 4-8.
     
    54:31
    Stadionu měl na holi druhý gól. Švagrovský si ale dvěma střelami v rozmezí dvaceti vteřin dvakrát vylámal zuby prvně na pravém a poté na levém betonu gólmana Honzíka, jenž zachránil svůj tým před rozhodnutím.
     
    53:40
    Pavelka si vyjel z branky pro odražený puk, když před ním vznikla šarvátka. V jejím závěru byla vidět hrubost Jakuba Šulce, jenž poslal k zemi Pavla Mrňu. Ten je naopak vyloučen za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    53:22
    Zadražil se sám dostal do tlaku před domácí klec a nechybělo moc, aby kotouč zajel k pravé tyči branky Honzíka.
     
    53:00
    Dnešnímu utkání přihlíží 1246 diváků, kteří vidí zatím nemastný neslaný hokej ze strany Dukly.
     
    53:00
    Zakázané uvolnění Litoměřic.
     
    51:58
    Gríger si vybruslil na pravý kruh, na poslední chvíli mu do střely vložil hokejku soupeř, takže kotouč prošel hodně vedle bližší tyče branky Pavelky.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Půlpán (Kastner)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Bilčík, Zadražil, Parýzek, Škůrek, Grebenyuk, Štebih, Dobrovolný – Flek, Skořepa, Důras – Diviš, Gríger, Kolář – Jícha, Melenovský, Mrňa – O. Beránek, Březina, Anděl. Trenér: Petr Vlk
    HC Stadion Litoměřice: Pavelka (Michajlov) – Bílek, Toman, Mikliš, Šulc, Piegl, Pavlas, Plášil – Doležal, Kristl, Kalla – Nedvídek, P. Beránek, Švagrovský – Berger, Rousek, Přeučil – Půlpán, Kastner, Krátoška. Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Kika – Kotlík, Zídek

    Diváci: 1246
    thejrc.org