Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 15.01.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    A pozor. Napadání Rastislava Deje (HKM) posoudil rozhodčí Vladimír Šindler jako nedovolené, domácího útočníka vyloučil za hákování.
     
    46:22
    Po přerušení se do drobné potyčky pustili Ondřej Kopta a Filip Čech, který ji inicioval. Pro oba kohouty to znamená menší trest za hrubost, vylučuje se po víc než půlhodině hry. 4 na 4.
     
    13:10
    Z náporu domácích rezultuje druhá přesilovka. Tomáš Žižka (ZLN) pyká za faul loktem, kterým se provinil vůči Tomáši Knotkovi.
     
    08:37
    Zlín může děkovat všem bohům, protože Hradec sehrál přesilovku skvěle. Jenže to už je teď minulostí, protože domácí hráli v šesti. Trest odpyká Filip Hronek (HKM).
     
    06:55
    Jenže domácí hokejisté přispěchali s rychlou odpovědí a velkým tlakem na svého soupeře. Martin Cibák (ZLN) je vyloučen za nedovolené bránění, takže stejnou možnost má nyní Hradec.
     
    04:56
    Jan Maruna se protahoval za hradeckou brankou a byť to pak někteří fanoušci viděli jako podklouznutí, zlobí se zbytečně. Martin Pláněk (HKM) odchází pykat za podražení a Zlín jde na první přesilovku.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Honejsek (K. Pilař), 19. Courchaine (Hronek, Kudrna), 60. Červený (Bednář, Kacetl) – 7. P. Holík (Žižka, Bukarts)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – K. Pilař, Čáp, Pláněk, Jank, Hronek, Frühauf, Dietz, Vašíček – Bednář "C", Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kudrna, Knotek, Courchaine – Berger, R. Pilař, Kopta. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Řezníček, Urbanec – Bukarts, P. Holík, Říčka – Ondráček, Maruna, Kubiš – Čachotský, Vlach, Veselý "C" – Sýkora, Cibák, Čech. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Šindler, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 4775
    thejrc.org