Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 15.01.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Rudolf ČERVENÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ševci už to zkusili bez brankáře, ale Hradec je okamžitě ztrestal a rozhoduje o svém vítězství! Nejdřív si vzal puk na hokejku Ondřej Kacetl a chtěl trefit prázdnou bránu, to se mu nepovedlo. Od Bednáře se ale dostal kotouč k RUDOLFU ČERVENÉMU, který s tím neměl od útočné modré čáry žádný problém – 3:1! Asistence: Jaroslav Bednář, Ondřej Kacetl.
    18:13 Adam COURCHAINE - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro zlínské borce pořádně studená sprcha. Hradečtí si sice za svou hru vyrovnání zasloužili, ovšem pouhých 33 sekund poté rovnou obracejí skóre! Jaroslav Kudrna vpadl do třetiny, kotouč přenechal Filipu Hronkovi. Ten narýsoval krásnou přihrávku do brakoviště na ADAMA COURCHAINA, kterému stačilo nastavit hokejku a poslat puk do prázdné klece – 2:1! Asistence: Filip Hronek, Jaroslav Kudrna.
    17:40 Antonín HONEJSEK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Útok to byl velmi rychlý, a hlavně gólový! Po ledě se teď prohnala Honda, která vyrovnává skóre. Ano, jde o bývalého útočníka Zlína ANTONÍNA HONEJSKA, který na modré čáře převzal ideální pas od Karla Pilaře, po boku Kotvana se protlačil dopředu a střelou z levého kruhu našel u bližší tyčky místo v Kašíkově postoji – 1:1! Asistence: Karel Pilař.
    06:06 Petr HOLÍK - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani přesilovku využívají a předvedli to opravdu nádherně! Roberts Bukarts posunul od modré čáry na pravé křídlo Tomáši Žižkovi, který okamžitě našel křižným pasem PETRA HOLÍKA. Ten si ještě stihl zpracovat puk a pak vypálil do odkryté části branky, kam se Kacetl neměl šanci přesunout – 0:1! Asistence: Tomáš Žižka, Roberts Bukarts.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Honejsek (K. Pilař), 19. Courchaine (Hronek, Kudrna), 60. Červený (Bednář, Kacetl) – 7. P. Holík (Žižka, Bukarts)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – K. Pilař, Čáp, Pláněk, Jank, Hronek, Frühauf, Dietz, Vašíček – Bednář "C", Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kudrna, Knotek, Courchaine – Berger, R. Pilař, Kopta. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Řezníček, Urbanec – Bukarts, P. Holík, Říčka – Ondráček, Maruna, Kubiš – Čachotský, Vlach, Veselý "C" – Sýkora, Cibák, Čech. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Šindler, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 4775
    thejrc.org