Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
Pátek 22.01.2016, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roberts BUKARTS - 1:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani dokázali dvojnásobnou početní výhodu využít a vedou již o tři góly! Petr Holík nejprve z dorážky trefil tyč, posléze se ale k puku dostal ROBERTS BUKARTS (15+8), který ho napálil mezi Machovského betony, a zvýšil tak na 4:1! Asistence: Petr Holík (8+21) a Jiří Marušák (2+8).
    Roberts BUKARTS - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velmi důležitá branka pro Zlínské! Ti se znovu dostávají do dvoubrankového vedení. Na modré čáře se k nahození směrem na branku dostal ROBERTS BUKARTS (14+8), a tento nejlepší střelec beranů prostřelil Matěje Machovského! Nutno dodat, že domácí gólman toho moc neviděl. Asistence: Petr Holík (8+20).
    Jaroslav KRACÍK - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dočkal snížení na rozdíl jediné branky! Miroslav Indrák zpoza brány našel JAROSLAVA KRACÍKA (8+22), který je v těchto situacích většinou v opačné roli. Nyní mu tato záměna ovšem nevadila, střelou z voleje totiž prostřelil Libora Kašíka! Asistence: Miroslav Indrák (12+9) a Kristián Kudroč (1+3).
    Petr HOLÍK - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vynikající start beranů! Domácí obrana opět zaváhala a hostující tým se znovu dostal do úniku. Konkrétně to byl PETR HOLÍK (8+19), který se po pasu od Robertse Bukartse prosadil pěknou kličkou pod víko Machovského brány! Asistence: Roberts Bukarts (13+8).
    Jan MARUNA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    01:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jen 71 sekund stačilo Zlínským na první branku! JAN MARUNA (7+0) využil zaváhání domácí obrany, dostal se do samostatného úniku a perfektní bekhendovou kličkou překonal Matěje Machovského! Asistence: Jiří Ondráček (4+4) a Tomáš Žižka (3+9).
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 22. Kracík (Indrák, Kudroč) – 2. Maruna (Ondráček, Žižka), 4. Holík (Bukarts), 37. Bukarts (Holík), 51. Bukarts (Holík, Marušák)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Pulpán, Kudroč, Moravčík, Kubka, Sklenička – Kubalík, Kracík, Indrák – Svoboda, Bližňák, Kratěna "C" – Lev, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Beran. Trenér: Michal Straka.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Stuchlík, Marušák "A", Žižka "A", Matějíček, Horák, Řezníček – Říčka, Holík, Bukarts – Maruna, Cibák, Ondráček – Veselý "C", Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Šťastný. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Wiegand (SUI) – Barvíř, Blümel (oba CZE)

    Diváci: 3798
    bahis siteleri