Arsenal Benešov – Olympik Mělník 3:8 (kon.) | Litoměřice – ISŠ Příbram 6:6 (kon.) | Jablonec n/N – Mladá Boleslav 3:3 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:6 (3:2)
ISŠ Příbram
Pátek 22.01.2016, 20:20 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 15. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z toho zápasu s konstatováním remízy vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou! (21:48:42)
     
    Po poločasovém jednobrankovém vedení Litoměřic padlo ve druhé polovině zápasu sedm branek! O tři z nich se postarali právě Litoměřičtí, kteří ještě tři minuty před koncem zápasu vedli o jednu branku. Jenže Příbram si vypracovala více než dvě minuty před koncem zápasu situaci, z níž padla branka, a tak Vágner upravil na konečných 6:6. Nic na tomto výsledku nezměnil ani fakt, že hosté dohrávali zápas více než minutu s pěti akumulovanými fauly. Šlágr 15. kola v tom případě nenašel vítěze a oba celky si rozdělily po jednom bodu do tabulky 2. ligy skupiny Západ.
     
    Konec zápasu.
     
    39:35
    Hosté drží míč na vlastní polovině a nikam se neženou.
     
    39:21
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Příbrami.
     
    39:21
    Oddechový čas pro hosty.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta dnešního zápasu.
     
    38:55
    Buch mohl zakončovat zcela sám, na poslední chvíli ale přišel skluz od Hrdého, který se pod nohy protihráče dostal včas, aby mu mohl odkopnout míč do bezpečí.
     
    38:42
    Nacvičená akce domácím při rozehrávce nevyšla, stejně jako na druhý pokus.
     
    38:34
    Příbram se dopouští pátého akumulovaného faulu.
     
    37:37
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    37:37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    37:37
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácím radost z vedení příliš dlouho nevydržela. Buch zatáhl míč z rychlého protiútoku do rohu hrací plochy, odkud ho poslal zpět před bránu, kde se nacházel dobíhající TOMÁŠ VÁGNER, jemuž už pouze stačilo zasáhnout míč, aby se dokutálel do brány. Asistence: Zdeněk Buch.
     
    37:24
    Holan už už ležel na zemi, když tu přišla střela od Filingera, který se snažil zamířit pod horní tyč. Hostující brankář zasáhl na poslední chvíli!
     
    36:41
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice se vrací zpět do vedení. Z ostrého úhlu vyzkoušel své štěstí RADEK HRDÝ. Holan sice zasáhl míč, ale srazil si ho nešťastně do brány. Asistence: Marek Chrobák.
     
    36:19
    Domácí se v dalším útoku příliš dlouho neohřáli, stejně jako následně jejich protihráči.
     
    35:14
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Už i skóre je opět vyrovnáno. Volf našel stříleným centrem před bránou dobíhajícího DAVIDA FILINGERA, kterému se povedlo zasáhnout míč tak, aby doputoval do opuštěné klece. Asistence: Libor Volf.
     
    34:56
    Na akumulované fauly je zápas vyrovnán, nyní je stav faulů 4:4.
     
    34:44
    Čámský vedl po pravé straně míč. Ovšem když ho chtěl poslat svému spoluhráči, dokázal do rozehrávky vytrčit nohu jeden z protihráčů.

    Josef Cestr


    Hledáme zpravodaje pro tým ISŠ Příbram. Více informací zde.

    Branky: 4. Pešír (Filinger), 14. Pešír (Chrobák), 19. Chrobák (Fitzel), 27. Kyzlík (Hrdý), 36. Filinger (Volf), 37. Hrdý (Chrobák) – 14. Buch (Bublík), 16. Vágner (Junek), 26. Laňka (Holan), 29. Laňka, 32. Junek (Soldát), 38. Vágner (Buch)

    Karty:   26. Pešír (GRD) – 29. Buch (PRI), 30. Laňka (PRI)   30. Pešír (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Ekrt (Mikoláš) – Volf, Hranička, Kyzlík, Čámský, Trnka, Filinger, Pešír, Fitzel, Chrobák (C), Hrdý
    ISŠ Příbram: Holan – Buch, Vágner, Junek, Šindelář, Soldát, Ric, Bublík, Laňka

    Rozhodčí: Martin Černý, Ondřej Černý
    Delegát: Jiří Hanzlík
    bahis siteleri