Frosinone – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Empoli – AC Milán 2:2 (kon.)
konec
Empoli FC
2:2 (1:1)
AC Milán
Sobota 23.01.2016, 20:45 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je tedy u konce a my viděli asi zaslouženou remízu, i když o něco lépe se mi jevili asi domácí. To možná ale bylo dáno spíše tím, že od AC jsem čekal opět více, nicméně tohle byl souboj dvou tabulkově vyrovnaných celků a podle toho to i dopadlo. Ze začátku poločasu sice poslal Rossoneri znovu do vedení Bonaventura, ale poté srovnal dorážkou za Empoli Maccarone a i přes další šance to tak i skončilo. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji hezký zbytek víkendu. (22:40:15)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do velké šance se dostal Balotelli, který si ale vylámal zuby na Skorupskim, navíc mu byl odmávaný ofsajd. Ale to byla chyba, protože tento Ital v něm rozhodně nebyl!
     
    90+3
    Nakonec ani další útok milánského celku nemohl skončit úspěchem, protože Balotelli znovu selhal, když se dopustil útočného faulu.
     
    90+2
    Dopředu se na druhé straně hnal Bacca, zezadu ale byl rozhozen jedním z obránců a o míč v rozhodující chvíli přišel.
     
    90+1
    Romagnoli nehrál za účelem hrát míč a sudí to posoudil tak, že dal mladému obránci žlutou kartu.
     
    90+1
    Nastaveny pak jsou čtyři minuty, které už začaly a oba týmy se budou snažit rozhodnout.
     
    90
    Odkop se na druhé straně moc nepovedl Zapatovi, který poslal míč kamsi za čáru a míč tak má Empoli.
     
    89
    A opět to byl nenapravitelný "Super Mario", který pokazil jednoduchý pas na útočné polovině. Vypadá to, že dnešní zápas se mu moc nedaří.
     
    88
    Teď fauloval Bertolacci kousek za půlkou a vypadá to, že Milán bude mít velké potíže s tím, aby se vůbec dostal do nějaké šance.
     
    87
    Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Rade Krunić.
     
    86
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Kejsuke Honda, přichází Kevin-Prince Boateng.
     
    85
    Opět se dopředu hnali aktivní domácí, ale Saponara svým dalším pádem přímák nezískal a další rána Empoli letěla pouze hodně nad!
     
    83
    O chvíli později byl Saponara sražen Keisuke Hondou, který sice žlutou neuvidí, ale je tu dobrá možnost pro přímák z pohledu domácího celku.
     
    82
    Balotelli se moc nepřevedl ani teď, když poslal velice špatný pas na Baccu a ten o míč nakonec přišel. Poté ten samý hráč fauloval a vidí žlutou.
     
    80
    Nakonec to byl vážně problémový italský útočník, který našel mezeru ve zdi, ale jeho rána nebyla moc dobře umístěná a trefil pouze střed brány, kde byl logicky připravený Skorupski!
     
    79
    Tak tohle je velice dobrá šance pro hosty, protože Tonelli si teď počínal před vápnem velice neohrabaně a fauloval Montoliva. Míč si do područí bere Mario Balotelli.
     
    77
    Tak a mohlo být otočeno! Ke střele zpoza vápna napřáhl Polák Zieliński, který pořádně protáhl Donnarummu, jeho rána ale nakonec zasvištěla pouze kousek vedle levé tyče!
     
    76
    Bertolacci se sice dostal až před vápno, ale tam teatrálně upadl a sudí tak správně rozpažil, i když si tím vysloužil velkou dávku hněvu od hráčů Rossoneri.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 32. Zieliński (Saponara), 61. Maccarone – 8. Bacca (Antonelli), 48. Bonaventura (Niang)

    Karty:   36. Barba (EMP), 60. Saponara (EMP) – 60. Montolivo (ACM), 82. Balotelli (ACM), 90+1. A. Romagnoli (ACM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:13.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini, Tonelli, Barba, Rui – Zieliński (87. Krunić), Maiello (54. Croce), Marcel Büchel – Saponara – Maccarone (70. Livaja), Pucciarelli.
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Zambelli, Bittante, Mčedlidze, Croce, El Hadji, Piu, Ćosić, Camporese, Krunić, Livaja.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex (46. C. Zapata), A. Romagnoli, Antonelli – Honda (86. K-P. Boateng), Montolivo, Bertolacci, Bonaventura – Niang (67. Balotelli), Bacca.
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – De Sciglio, J. Mauri, Adriano, A. Poli, C. Zapata, Kucka, N. de Jong, Balotelli, K-P. Boateng, Calabria.

    Rozhodčí: Russo – De Pinto, Paganessi
    thejrc.org