Moreirense – Estoril 1:3 (kon.) | União Madeira – Nacional 3:0 (kon.) | Benfica – Arouca 3:1 (kon.)
FC Ferreira – Sporting 1:3 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
3:1 (2:0)
FC Arouca
Sobota 23.01.2016, 19:30 • Estadio da Luz, Lisabon • Portugalská Primeira Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Těším se u sledování dalších zápasů. Pěkný zbytek dne. (21:30:31)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:7. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 13:6.
     
    Je konec! Benfica Lisabon poráží na domácím hřišti Aroucu 3:1! O svém triumfu rozhodla již v prvním poločase. Celek z hlavního města šel do vedení už ve třetí minutě, když se střelou z hranice velkého vápna prosadil Pizzi. O čtvrthodinu později se udál nejhezčí moment zápasu, protože krásnou patičkou se prosadil Mitroglou! Ve druhé půli hosté vyrovnali hru, jenže Jonas poslal Benficu už do tříbrankového vedení. Za hosty ještě v nastaveném čase vsítil alespoň čestný gól Velazquez, který se prosadil po rohovém kopu!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Carcela se pokoušel o technickou střelu z hranice pokutového obránce. Míč sice prolétl kolem obránce, ale nakonec doputoval pouze do míst, kde stál připravený Bracalli.
    90+1. Jose VELAZQUEZ - 3:1
     
    90+1
    Arouca právě vstřelila branku!
    Arouca se přeci jen dočkala! Hostům se vydařil rohový kop. Na hranici malého vápna se nejvýše ze všech vyšplhal JOSE VELAZQUEZ a hlavičkou pod břevno překonal Césara!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Carcela ještě centroval z pravé strany před branku. Míč se na hranici malého vápna ještě odrazil od trávníku, ale nikdo z hráčů v pokutovém území jej nezasáhl.
     
    89
    Lisandro Lopez vyšperkoval svůj skvělý a bezchybný výkon v dnešním utkání dobrým zákrokem, když si dokázal poradit s průnikem Adilsona.
     
    87
    Fantastická kombinace domácího celku! Carcela si narazil míč s jedním ze spoluhráčů a octl se tváří v tvář Bracallimu. Snažil se zakončit po zemi k tyči, jenže trefil jen nohu brankáře!
     
    86
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Mitroglou, přichází Jiménez.
     
    85
    Arouca drží míč na své polovině. Rozehrávku hostujícího celku diriguje stoper Bastos. Nikdo ve žlutém se mu však pohybem nenabízí.
     
    84
    Mitroglou se zjevil sám před brankářem hostujícího celku! Řecký kanonýr se Bracalliho pokusil přelobovat, což se mu také povedlo, ale jeden z vracejících se obránců odkopl míč ještě před brankovou čárou!
     
    83
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Artur, přichází Adilson.
     
    82
    Na trávníků zůstává sedět Sanches, kterého pravděpodobně chytají křeče. Domácí středopolař dnes naběhal spoustu kilometrů.
     
    81
    Almeida vhodil aut na nohu Carcela, ten si míč naváděl na svou silnější levačku, jenže ke střele zpoza hranice velkého vápna jej nepustil důrazný Coelho.
     
    80
    Na druhé straně hrací plochy poslal Lisandro Lopez k zemi Mauridese. Domácí stoper si v souboji pomohl rukama, což hlavnímu arbitrovi nemohlo uniknout.
     
    79
    Pro nadýchaný centr si vyběhl brankář Bracalli. Ten však točící se míč neudržel v rukavicích a hned trojice domácích fotbalistů jej mohla dorazit do sítě. Vzrušení však bylo zbytečné, protože Gaitán brankáře Aroucy fauloval.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 3. Pizzi, 19. Mitroglou, 68. Jonas – 90+1. Velazquez

    Karty:   7. Almeida (BNF) – 78. Velazquez (ARC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:7. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 13:6.
    Benfica Lisabon: César – Almeida, Lisandro, Jardel, Eliseu – Pizzi (66. Gaitán), Samaris (75. Talisca), Sanches, Carcela – Jonas, Mitroglou (86. Jiménez)
    Náhradníci: Ederson, Silvio, Lindelof, Talisca (75. Samaris), Gaitán (66. Pizzi), Guedes, Jiménez (86. Mitroglou)

    FC Arouca: Bracalli – Jailson, Bastos, Velazquez, Lima – Valente, Coelho, Simao (46. Zequinha) – Artur (81. Adilson), Roberto (60. Maurides), Rodrigues
    Náhradníci: Sacramento, Gegé, Nildo, Zequinha (46. Simao), Maurides (60. Roberto), Mateus, Adilson (81. Artur)

    Rozhodčí: Mota – Oliveira, Fernandes

    Diváci: 51 600
    bahis siteleri