Vsetín – HC Litvínov 1:7 (kon.) | Slavia – Třinec 2:3 (0:1 po s.n.) | Opava – Jihlava 1:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 3:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 6:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 7:5 (kon.)
Havířov – K. Vary 0:5 (kon.) | Poruba – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:4 (kon.)
Letňany – Kladno 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 1:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (2:3, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Sobota 23.01.2016, 15:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    57:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvě minuty a jedenáct vteřin před koncem třetí třetiny se domácí opět dostávají do vedení! Dvořákovu střelu z mezikruží vyrazil Šimonů pouze před sebe. Puk našel nejryhchleji KRYŠTOF PAŽOUREK a mezi betony hostujícího gólmana ho poslal do brány. Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    51:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Osm vteřin před vypršením Mašínova trestu hosté vyrovnávají! Vyraženou střelu propasíroval mezi betonem a tyčkou do brány FILIP CHYTIL a svým třetím gólem v utkání dnes završuje hattrick! Asistence: Daniel Kowalczyk, Jan Václavek.
     
    45:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají již třetí početní výhodu a ujímají se jednobrankového náskoku! Kryštof Pažourek vyslal křižnou přihrávku na VÁCLAVA MARŠÍKA, který bez větších problémů dostal puk přes Šimonů beton za brankovou čáru. Asistence: Kryštof Pažourek, Jaroslav Dvořák.
     
    29:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na poprvé se ještě JAKUBU HAŠKOVI z dobré pozice Šimonů prostřelit nepovedlo, druhý pokus hradeckého hokejisty už ale v bráně skončil! Východočeský forvard se napřáhl na pravém kruhu a znovu vyrovnal stav utkání. Asistence: Patrik Mašín, Štěpán Pokorný.
     
    19:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav nevydržel na světelné tabuli svítit dlouho, již po osmatřiceti vteřinách si totiž hosté berou svůj náskok zpět! Nejlépe se v hradeckém brankovišti zorientoval VIKTOR BAINAR, který propasíroval černou pryž za Koubova záda. Bez asistence.
     
    18:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    V hradecké FORTUNA aréně je znovu vyrovnáno! Dvojnásobnou přesilovku využil opět PATRIK HIDVEGHY, který vyraženou pumelici Michaela Gaspara dostal za zlínského brankáře. Asistence: Michael Gaspar, Martin Hejna.
     
    15:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté obracejí skóre utkání! Jan Václavek našel křižnou přihrávkou FILIPA CHYTILA a ten z pravého kruhu poslal kotouč mezi betony domácího muže v masce. Asistence: Jan Václavek.
     
    12:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další zlínská akce již skončila vyrovnávací brankou! FILIP CHYTIL měl na levém kruhu dostatek prostoru a střelou do vzdálenějšího rohu Koubovy branky vyrovnává stav utkání. Asistence: Radim Budil.
     
    04:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je bleskurychle využita! Michael Gaspar se napřáhl od modré a jeho střelu postupně tečovali Štěpán Matějček a PATRIK HIDVEGHY, od jehož hole zamířil kotouč až za hostujícího brankáře. Asistence: Štěpán Matějček, Michael Gaspar.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Hidveghy (Matějček, Gaspar), 19. Hidveghy (Gaspar, Hejna), 30. Hašek (Mašín, Pokorný), 46. Maršík (Pažourek, Dvořák), 58. Pažourek (Dvořák) – 12. Chytil (Budil), 16. Chytil (Václavek), 20. Bainar, 52. Chytil (Kowalczyk, Václavek)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Muška, Brádler, Gaspar, Pohl, J. Moník, Martinec – Hašek, Mašín, Matějček, Pažourek, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, F. Moník, Pokorný, Hejna, Maršík, Hidveghy "C".
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Padrnos, Dluhoš, Budil, Kowalczyk, Marek, Fridrich – Fryšara, Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica, Dvořáček, Bainar, Zmeškal, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja "C".

    Rozhodčí: Barek – Novák, Holeček
    thejrc.org