Hurikán Bratislava – ŠK 1. FBC Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Skalica 14:9 (kon.) | Prešov – Košice 3:10 (kon.)
Sabinov – Florko Košice 7:15 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
14:9 (6:1, 3:5, 5:3)
FBC Skalica
sk Sobota 23.01.2016, 17:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Koniec zápasu. (19:25:24)
     
    59:28
    Žilina dala gól!

    Gól do prázdnej bránky pridáva TOMÁS KVASNICA. Žiline dnes ostanú tri body doma.
     
    58:32
    Žilina dala gól!

    MICHAL MIŠKE teraz predviedol naozja floorballovú parádu. Predral sa až cez trojicu hráčov Skalice. Následne si položil aj gólmana a bez problémov priniesol 13. gól Žiliny.
     
    57:33
    FBC Skalica práve dala gól!

    Skalici sa napokon vyplatil nátlak na Žilinskú bránku a nič ešte nie je stratené. Krásnou strelou sa teraz prezentoval LUKÁŠ MRÁZ, ktorý mieril priamo k tyčke. Asistencia má Michal Štefanec.
     
    56:37
    Individuálne to skúšal ďalší z hosťujúcich hráčov. Jednalo sa o Lukáša Mráza, ktorý z dobrej pozície mieril po zemi nepresne.
     
    55:07
    Strelou sa prezentovali aj hráči Skalice. Konkrétne to bol Ondrej Hyža, ktorý pálil len kúsok nad brvno.
     
    54:24
    Žilina dala gól!

    ROMAN MASAROVIČ vyčaril úsmev na tvári svojich spoluhráčov po krásnej strele pod brvno. Asistenciu si aj v tomto prípade pripisuje Michal Miške.
     
    53:00
    Jakub Chládek vypálil teraz z dobrej pozície. Loptička to bola razantná, no chýbali tomu centimetre na to aby to skončilo v sieti.
     
    52:19
    FBC Skalica práve dala gól!

    Krásna prihrávka krížom ihriska prišla z hokejky Hyžu. K loptičke sa dostal FRANTIŠEK OPAVSKÝ, ktorý krížnym projektilom nedal Kruželovi najmenšiu šancu. 11:8
     
    52:03
    Po strele Lukáša Mráza teraz na dvakrát musel zasahovať Kružel. Loptu samozrejme chytil a my ďalší gól nevidíme.
     
    51:20
    Loptičku majú pod kontrolou momentálne Grasshoppers, ktorí sa nikam neponáhľajú. Momentálne si loptičku menia kúsok od vlastnej bránky.
     
    50:27
    Marián Galovič to teraz skúsil razantnou strelou. Tá mala potrebný smer, no v putovaní ju zastavil jeden z chrbtov hosťujúcich floorballistov.
     
    48:44
    Žilina dala gól!

    A ihneď prichádza ďalší gól Žiliny. Tento raz to už nebol vlastenec ale gól prišiel z hokejky domácich. Prihrávku TOMÁŠOVI KVASNICOVI si pripísal Richard Francl.
     
    47:28
    Žilina dala gól!

    Grasshoppers sa konečne radujú z gólu. Napriek radosti gól neprišiel z hokejky žiadnej z kobyliek. O vlastenca za chrbát Šubina sa postaral TOMÁŠ VAŠKO.
     
    46:57
    Strelou to skúsil z poliacej čiary domáci Kvasnica, no gólman Šubin na dvakrát likviduje tento projektil.
     
    46:00
    Michal Hrin mohol zakončovať takmer z bránkovej čiary, no poskakujúcu loptičku netrafil a tak žilinský gól stále nevidíme.
     
    45:18
    Individuálne to skúsil aj Michal Miške. Michal si loptičku potiahol až pred Martina Šubina, no gólman Skalice včas zakročil nohami.
     
    44:26
    FBC Skalica práve dala gól!

    Tak a už je to len o dva góly. HENRICH LORENC znížil na 9:7, po presnej prihrávke, ktorá prišla z hokejky Tomáša Vaška.

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 1. Galovič (Petrovič), 4. Málus (Hrín Michal), 6. Grlický, 6. Galovič (Málus), 14. Kubička (Masarovič), 20. Galovič (Grlický), 29. Michal Hrin (Galovič), 33. Baránek (Sedlák), 36. Hrín Michal (Grlický), 48. Vaško (vla.), 49. Kvasnica (Francl), 55. Masarovič (Miške), 59. Miške, 60. Kvasnica – 17. Štefanec (Mráz), 29. Helbich (Hyža), 38. Vogl (Mráz), 39. Vaško, 39. Mráz (Hyža), 40. Vaško (Mráz), 45. Lorenc (Vaško), 53. Opavský (Hyža), 58. Mráz (Štefanec)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Turiak(Kružel) – Hrin, Glický, Francl, Hruška Veneny, Galovič, Baránek, Masarovič, Málus, Kvasnica, Kozaňák, Hrin, Chládek, Kubička, Petrovič, Sedlák, Sudek, Miške.
    FBC Skalica: Šubin – Mráz, Opavský, Helbich, Lorenc, Vaško, Moravec, Hyža, Danielik, Vogl, Štefanec.
    bahis siteleri