Benátky n/J – Jihlava 3:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 3:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 4:2 (kon.)
Prostějov – Most 2:1 (kon.) | Kladno – Havířov 5:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 3:4 (1:2 po s.n.)
Šumperk – Ústí n/L 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
Sportovní klub Kadaň
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 27.01.2016, 18:00Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté se znovu dostávají do vedení. Nenápadná střela LUKÁŠE KVĚTONĚ z ostrého úhlu skončila až v domácí brance. Asistence: Michal Chovan, Rok Pajič.
     
    37:10
    Kadaň právě vstřelila branku!
    S brankami se roztrhl pytel. Přečíslení tři na dva zakončoval přesnou střelou nad lapačku MARTIN ŠŤOVÍČEK. Asistence: Šimon Szathmáry.
     
    36:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Bohunický na sebe natáhl oba obránce a poté poslal přihrávku volnému JOSEFU STRAKOVI, který si sjel do prostoru mezi kruhy a střelou nad beton vrací domácím vedení. Asistence: Lukáš Bohunický, Lukáš Žalčík
     
    32:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno. Domácí si rozebrali obranu Motoru a do odkryté klece zakončoval MARTIN KADLEC. Asistence: Robert Černý, Jakub Trefný.
     
    30:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté okamžitě využívají přesilovou hru. Od modré čáry napřáhl TOMÁŠ NOUZA a přesnou střelou k tyči vrací hostům vedení. Asistence: Josef Straka, Josef Mikyska.
     
    19:25
    Kadaň právě vstřelila branku!
    PETR KOBLASA vybojoval puk ve středním pásmu, nejprve kličkou obešel obránce, poté si položil Bláhu a zakončil do odkryté klece. Bez asistence.
     
    02:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor využívá přesilovou hru. LUKÁŠ ZÍB dostal přihrávku na modrou čáru a prudkou střelou k tyči otevírá skóre zápasu. Asistence: Lukáš Květoň, Michal Chovan.
    Marken.cz

    Filip De Bolle

    Branky a nahrávky: 20. Koblasa, 33. Kadlec (Černý, Trefný), 38. Šťovíček (Szatmáry) – 3. Zíb (Květoň, Chovan), 31. Nouza (Straka, Mikyska), 37. Straka (Bohunický, Žalčík), 50. Květoň (Chovan, Pajič)


    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Dvořák) – Trefný, Černý, Szathmáry, Novák, Weinhold, Drobný, Meliško – Kadlec, Kverka, Sloboda – Macháček, Šťovíček, Hlava – Koblasa, Vrána, Vaněk – Huňady, Deveri, Wágner
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kváča) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Zíb, Klinecký – Chovan, Pajič, Květoň – Kuchejda, Straka, Nouza – Babka, Mikyska, Žalčík – Švihálek, Točík, Marek

    Rozhodčí: Grech – Coubal, Rozlílek
    thejrc.org