Spišská N. Ves – Michalovce 5:6 (po pr.) | Trnava – Lipt. Mikuláš 1:4 (kon.) | Bardejov – Senica 3:1 (kon.)
Nové Zámky – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Pov. Bystrica 0:0 (zruš.)
zrušeno
HC Prešov
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HK 95 Považská Bystrica
sk Středa 27.01.2016, 18:00 • ZŠ Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je zrušený, rolba spravila tesne pred stretnutím dieru do ľadu a prešovskí ľadári dieru nedokázali odstrániť. (18:57:30)
     
    Dnešný zápas v Prešove proti Považskej Bystrici je ohrozený. Rolbe tesne pred stretnutím padol nôž a na ľadovej ploche je voda. Situáciu sa momentálne prešovskí ľadári snažia vyriešiť.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Prešov Penguins: Marton- Obšut, Nitriansky- Tkáč, Novický- Pitka, Tartaľ- Kohutiar, Prokop, Kubiš- Halás, Horvát, Chalupa- Schroner, Kivader, Podsedlý- Pulščák.
    Tréner: Anton Bartánus.

    HK 95 Považská Bystrica: Mikoláš- Hriňa, Dubeň- Balušík, Filo- Niník, Mravec- Čičala, Šťastný, Koleda- Pardavý, Švantner, Trenčan- Hudec, Kubín, Valo- Holák.
    Tréner: Meszaroš.

    Rozhodca: Švajka Slavomír- Bednár Roman, Smerek Vladimír.
     
    Aj v Prešove dnes pokračuje prvá hokejová liga a súperom domácich bude celok HK 95 Považská Bystrica.

    Domáci HC Prešov Penguins bojuje o tretie miesto, ale kľudne môže ešte spadnúť aj na 5. respektíve šieste miesto. Dnes proti hosťom by to mal byť povinný zápas a rozhodujúci by mal byť len rozdiel, s akým Prešov porazí hosťov z Považskej Bystrici.

    HK 95 Považská Bystrica je na poslednom mieste v tabuľke 1. hokejovej ligy. Hostia však už majú istotu účasti v prvej hokejovej ligy aj na budúci ročník, pretože MHK Humenné sa zo súťaže odhlásilo. Považania tak môžu hrať uvoľnene a sezónu už len dohrať.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

    Tomáš Podávka

    Branky a nahrávky:


    HC Prešov: Marton- Obšut, Nitriansky- Tkáč, Novický- Pitka, Tartaľ- Kohutiar, Prokop, Kubiš- Halás, Horvát, Chalupa- Schroner, Kivader, Podsedlý- Pulščák.
    Tréner: Anton Bartánus.

    HK 95 Považská Bystrica: Mikoláš- Hriňa, Dubeň- Balušík, Filo- Niník, Mravec- Čičala, Šťastný, Koleda- Pardavý, Švantner, Trenčan- Hudec, Kubín, Valo- Holák.
    Tréner: Meszaroš.

    Rozhodčí: Švajka Slavomír- Bednár Roman, Smerek Vladimír
    thejrc.org