Spišská N. Ves – Michalovce 5:6 (po pr.) | Trnava – Lipt. Mikuláš 1:4 (kon.) | Bardejov – Senica 3:1 (kon.)
Nové Zámky – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Pov. Bystrica 0:0 (zruš.)
konec
HK Gladiators Trnava
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 27.01.2016, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Liptáci bezproblémov ukontrolovali zápas, hoci Trnava bola najmä v prvej polovici hry zdatným súperom. Hostia odohrali v Malom Ríme oveľa lepší zápas ako naposledy a body berú zaslúžene. Ďakujeme za pozornosť. (19:09:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Okoličány nečakal, že Glemba sa ešte na modrej potiahne do strany, ofsajd Trnavy.
     
    59:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Trnava si na odvolanie brankára nevybrala práve najlepší čas, Brucháč schádzal v momente, keď sa Trnave nepodarila strela od modrej a puk odskočil do stredného pásma. MAREK URAM zabudnutý na modrej sa s pukom len otočil a poslal ho do opustenej brány.
    Asistencie: Ondrej Burzala a Tomáš Nádašdi.
     
    58:35
    Mezovský sa stihol vrátiť dozadu po puk a nepustil Okoličányho do brejku.
     
    58:00
    Strela od modrej Brucháča nevystračila, Krčula ale nepotrebuje dať gól. Pre jeho tím je podstatné, že puk držia ďaleko od svojej brány.
     
    57:43
    Bartík s Gápom vystavení ofsajdu. Trnava už hrá v plnom počte.
     
    57:08
    Potlesk pre Juráka, ktorý získal v rohu cenné sekundy. Dokorčuľoval k nemu Schmidt a posielal trochu zbytočne puk na modrú, len za cenu držania puku, Demovi ale poskočil a strely sme sa tak nedočkali.
     
    56:10
    Uramovi sa nepodarilo prejsť dopredu cez modrú čiaru, puk získal Hronec a rýchlo poslal Glembovi. Jeho pokus spoza Nádašdiho nevyzeral zle, ale zníženie nepriniesol.
     
    55:21
    Trnava – Andrej Mrázik – dve minúty za podrazenie.
     
    55:09
    Po chybe Trnavy to veľmi dobre myslel Bartík, keď si vytiahol Brucháča, ale neulakomil sa na strelu mierne z uhla, puk radšej posielal na druhú Gápovi. Ten ho nedokázal zblízka dobre trafiť.
     
    53:48
    Brucháč opäť prikrýva puk, keď Liptákom ušla prihrávka. Ak budú hostia takto ďalej pokračovať, a neuvidíme nejaký zbytočný faul, tak by mali brať tri body.
     
    52:30
    Trnava zaútočila v štyroch, keď dopredu šiel Mrázik a namiesto neho sa až neskôr dozadu začal vracať Schmidt. Liptáci tak šli do mierneho prečíslenia, ale to zmaril vybehnutím z brány Brucháč.
     
    51:38
    Barinka dostal prihrávku na pravé krídlo, mal pred sebou ešte protihráča a tak to skúsil príklepom spoza kruhu, ale Pravda sa nenechal nachytať.
     
    51:03
    Gula potiahol puk do pásma, prihral do ľavej strany a rýchlo sa presunul k bráne, ale Brucháč mu nedovolil puk dorážať.
     
    49:48
    Okoličány získal puk v strednom pásme, preišel dopredu a zadovku poslal Jurákovi. Jeho strelu Pravda vyrazil, no Okoličány nemal dosť priestoru na dorážku, priestor bol veľmi prehustený, keď pri bráne boli hneď traja brániaci hráči.
     
    49:04
    Máme za sebou chvíľu hluchého priestoru, keď Trnave sa nedarí prejsť ani do pásma a Liptovskému Mikulášu zas do väčšej šance pred bránou. Viac ale držia puk hostia a v tejto chvíli v podstate kontrolujú priebeh hry.
     
    47:39
    Števuliak sa pretláčal do šance s Hroncom, Brucháč napokon vykorčuľoval z brány a bol na puku prvý.
     
    46:21
    Schmidtovi nevyšla kľučka a Liptáci poslali puk aspoň do stredného pásma.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 27. Reho (Barinka) – 9. Uram (Burzala, Lichanec), 12. Lichanec (Nádašdi, Sukeľ), 26. Burzala (Lichanec, Uram), 60. Uram (Burzala, Nádašdi)


    HK Gladiators Trnava: Hála (26. Brucháč) – Reho, Poláček, M. Hutár, Marek Hronec, U. Demo, A. Mrázik – Mrava, D. Schmidt, Jurák – D. Okoličány, M. Čunderlík, Glemba – P. Barinka, Mi. Peško, Domaev – M. Lukačovič.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: V. Pravda – Krčula, Mezovský, Burzala, Nádašdi, Kadlubiak, P. Gula, Brezniak, F. Oravec – J. Cibuľa, Kuric, Števuliak – J. Sukeľ, Lichanec, Uram – A. Laco, Piatka, Lištiak – Bartík, Jabrocký, Gápa ml.

    Rozhodčí: Babeliak – Rojík, J. Šefčík

    Diváci: 205
    thejrc.org