Táborsko – Trnava 1:2 (kon.) | Vlašim – Ružomberok 1:0 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
1:2 (1:1)
FC Spartak Trnava
sk Čtvrtek 28.01.2016, 11:00Přípravný zápas

    Konec zápasu. V druhé puli gól přidala jen Trnava po střele Mikoviče,který stanovil konečné skóre 1-2. V závěru zápasu David Surmaj nastřelil bohužel jen tyč.

    Posted by FC MAS Táborsko on Thursday, 28 January 2016
     
    Fortunaligový Spartak Trnava dvomi gólmi Mikoviča zdolal svojho českého súpera. Duel sa odohral na trávniku v meste Vlašim. S týmto konštatovaním sa s vami lúčime a prajeme vák príjemný zvyšok dňa.

    Pozápasové štatistiky:
    Strely na bránku: 12:6
    Strely mimo bránky: 6:2 (12:25:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V samom závere zápasu získali ešte hráči Táborska rohový kop, ale nedokázali ho vuyžiť. Hostia si svoj tesný jednogólový náskok ustrážia!
     
    90
    Doplňujúca informácia: o oba góly Trnavy sa postaral Martin Mikovič, za domácich skóroval Ondřej Pyclík.
     
    87
    Táborsko sa natlačilo pred brankára trnavského celku a dokázalo aj presne zakončiť, ale gólman Spartaka si poradil. Pred nami sú záverečné tri minúty hry.
     
    83
    Hostia chceli podniknúť ďalší útok, ale zastavil ich ofsajd, ktorý si všimol pozorný čiarový rozhodca.
     
    81
    Táborsko sa stále snaží o vyrovnanie, ale teraz už piatykrát v zápase zakončilo iba mimo priestoru troch žrdí. Trnava si v úvode záverečnej desaťminútovky stále drží tesný náskok.
     
    75
    Aktuálne štatistiky:
    Strely na bránku: 11:6
    Strely mimo bránky: 4:2
     
    68
    Trnava vybojovala svoj prvý rohový kop po zmene strán. Po jeho rozohratí hostia aj zakončili na bránku súpera, ale gólman domáceho Táborska si s loptou poradil a za svoj chrbát ju nepustil.
     
    64
    Hodina hry je už za nami a Spartak bude po nepresnom zakončení svojho súpera rozohrávať od vlastnej bránky. Pomer striel na bránku: 10:4, pomer striel mimo bránky: 4:2.
     
    59
    Trnava dala gól!
    Hostia vystrelili do priestoru troh žrdí iba štvrtýkrát v zápase, ale pridávajú tým už svoj druhý gól a opäť sa ujímajú vedenia! Autorom dnes už svojho druhého presného zásahu je MARTIN MIKOVIČ.
     
    51
    Domáci futbalisti začali po kratučkej prestávke veľmi aktívne a už dvakrát stihli ohroziť trnavskú bránku. Loptu však do siete nedokázali dostať a stále sa nevedia ujať vedenia.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.

    V poločase hraje Táborsko se Spartakem Trnava zatím nerozhodně 1:1, když se za FCT trefil Pyclík, kterého Táborsko testuje z Baníku Ostrava

    Posted by FC MAS Táborsko on Thursday, 28 January 2016
     
    Prvý polčas je minulosťou. Videli sme v ňom dva presné zásahy, ktoré si ešte v úvodnej desaťminútovke oba celky rovnomerne rozdelili, takže skóre je zatiaľ vyrovnané 1:1.

    Pomer striel po prvom polčase:
    Strely na bránku: 8:3
    Strely mimo bránky: 2:2
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Prebiehajú záverečné minúty prvého polčasu prípravného zápasu a Trnava sa presunula do útoku. Hostia vyprodukovali aj svoju tretiu strelu do priestoru troch žrdí, ale úspech im tentokrát nepriniesla a skóre sa nemení.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 10. Pyclík – 6. Mikovič, 59. Mikovič


    FC SILON Táborsko:
    FC Spartak Trnava:
    bahis siteleri