Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 03.02.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Metallurg Magnitogorsk nezvládl domácí utkání s CSKA Moskva, a prohrál 1:3!

    První třetina dnešního šlágru KHL sice branku nenabídla, nicméně k vidění byly velké šance. Nejprve měl přesilovou hru k dispozici Magnitogorsk, který však Sorokina příliš neprověřil. V závěru měl moskevský celek dvě přesilové hry, a zejména v té první bylo CSKA velmi nebezpečné. Ránu Da Costy zastavilo břevno!

    Druhá třetina nabídla hodně divoký průběh, a hlavně celkem tři branky! Domácí celek nevstoupil do prostředí periody ideálně, nicméně se dostal po polovině zápasu do vedení zásluhou Jevgenije Timkina. Moskevská mašina však následně zapnula své stroje na maximum, a o vyrovnání se postaral Denis Denisov. V samotném závěru třetiny navíc Stéphane Da Costa tečoval střelu Kiseleviče, a CSKA se dostalo do vedení!

    Ve třetí třetině měl Metallurg k dispozici hned dvě přesilové hry, nicméně nedokázal srovnat stav, a v samotném závěru inkasoval gól do prázdné branky z hole Alexandera Radulova! (17:22:16)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kovář (MET) – 0+0, 1 střela, TOI – 19:14
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, 2 střely, TOI – 17:33

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
    59:57 Alexander RADULOV - 1:3
     
    59:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se dostal do velké šance Sergej Mozjakin, jehož střela z mezikruží však byla zablokovaná! Následně se dopředu dostal Geoff Platt, který přenechal kotouč pro ALEXANDERA RADULOVA, jenž se při střele do prázdné branky nemýlil! Asistence: Geoff Platt.
     
    59:39
    Domácí vyhráli vhazování, a na modré čáře se dostal ke kotouči Danis Zaripov. Zkušený ruský útočník však napálil pouze Stoljarova, a kotouč je ve středním pásmu!
     
    59:37
    Domácí celek odvolává při přerušení Košečkina, a bere si oddechový čas!
    Matěj Machovský předvádí v brance Plzně skvělé výkony! Dočká se po sezóně přestupu do zahraničí?
     
    59:32
    Zaripov stihl zachytit kotouč na modré čáře, a pohotovou přihrávkou našel Kováře. Ránu českého útočníka však dokázal Sorokin vyrazit do rohu kluziště!
     
    59:06
    Bogdan Kiselevič se dostal ke střele z levé strany, a jeho pokus ještě tečoval Radulov. Kotouč však nakonec skončil mimo branku!
     
    58:37
    Domácí se vůbec nemohou dostat k závěrečnému tlaku, a moskevský celek se navíc usazuje v útočném pásmu, kde šestří čas!
     
    58:08
    Maxim Mamin zavezl kotouč do útočného pásma, a svou následnou přihrávkou našel Stoljarova. Ruský útočník pohotově vystřelil, nicméně mířil nad branku Košečkina.
     
    57:36
    V rohu kluziště se pokoušel dostat ze sevření protihráčů Jevgenij Timkin, nicméně domácího hráče obral o kotouč Maxim Mamin, který míří vpřed.
     
    57:06
    Denis Denisov se dostal ke kotouči na pravé straně, a vyhodil ho tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:43
    Moskevský celek nadále velmi dobře brání, a po dalším nátlaku domácích v útočném pásmu vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    56:19
    První útočná formace Metallurg se usadila v útočném pásmu, nicméně hosté se dokázali dostat ke kotouči, a vyhazují jej do středního pásma.
     
    55:59
    Moskevskému celku se vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se tak čtyři minuty před koncem stěhuje přes Košečkina.
     
    55:39
    Do konce zbývá již necelých pět minut, a Metallurg stále ztrácí jednu branku!
     
    54:58
    Moskvané se také dokázali usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kobinovali. Maxim Mamin hledal před brankou Stoljarova, nicméně ten se ke kotouči nakonec přes Antipina neprodral.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 30. Timkin (Antipin) – 34. Denisov (Ožiganov), 40. Da Costa, 60. Radulov (Platt)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee (A), Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Osipov – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Wolski, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Kosov – Kaletnik, Železkov, Platonov (A) – Timkin
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Naumenkov, Blažijevskij, Telegin, Pivcakin – Radulov (A), Svetlakov, Platt – Petrov, Muršak, Da Costa – Mamin, Stoljarov, Kugryšev – Žarkov, Korotkov, Ljubimov

    Rozhodčí: Bulanov, Naumov – Gorděnko, Šichanov
    thejrc.org