Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:4 (kon.) | Trnava – Bardejov 2:6 (kon.) | Detva – Michalovce 4:2 (kon.)
Nové Zámky – Pov. Bystrica 6:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
2:6 (1:1, 0:2, 1:3)
HK Bardejov
sk Středa 03.02.2016, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou posledný zápas v sezóne z trnavského ľadu. Líder v ňom vyhral presvedčivo 6:2. Ďakujem za pozornosť, a keďže sa so sezónou z Trnavy lúčim, dovoľte mi zapriať všetkým tímom, ako hráčom tak fanúšikom, do budúcej sezóny v prvom rade chuť do hokeja a v druhom, nemenej dôležitom, omnoho lepších rozhodcov, ktorí by túto chuť nekazili. Do čítania! (19:06:30)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:11
    Brucháč už bol na ľade keď sa snažil dostať puk pod kontrolu, ale ten odskočil na kruhy. Strelu odtiaľto na šťastie pre trnavského brankára blokovali hráči.
     
    59:00
    Zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    58:27
    Pekná akcia tretieho útoku, Linet na Fajčáka, ten si počkal na rozbehnutého Ihnaťa, ale do úsmevu im skočil Čunderlík.
     
    57:22
    Po súboji o puk v strednom pásme sa dostal na Pichnarčíka, ten prihráva Loydlovi. Ten sa snaží o mantinel rozohrať dopredu a čiarový rozhodca vyskočil aby puk pustil, ale čo z toho, keď ešte pred ním stál Goga a puk sa od neho odrazil späť do pásma.
     
    56:25
    Glemba veselo napáda hneď trojicu brániacich hráčov, nepočuje, že je signalizovaný ofsajd.
     
    55:42
    Trnava dala gól!
    DÁVID SCHMIDT v sebe nezaprel špecialistu na nájazdy a trestné strieľanie premenil, keď si Škorvánka položil na ľad a puk dvihol do vinkla.
     
    55:42
    Všetečka fauloval Schmidta v úniku a je nariadené trestné strieľanie!
     
    54:50
    Bardejov dal gól!
    Trnavčania chýbali vzadu a Bardejov dal takmer únik dva na nula. Jediný sa stíhal ako-tak vracať Reho, útočili Ihnaťo a JAKUB LINET, ktorý si užil už druhý "nájazd" v zápase, tentokrát blafákom po ľade.
    Bez asistencie.
     
    54:30
    Kalináč s pukom vletel k bráne po ľavej strany, zatiahol až za ňu a otočil sa do hry, puk pomaličky pustil pred bránu Fajčákovi. Jeho strela poskočila k zadnému mantinelu. Sama neviem, či tam bol zákrok Brucháča alebo to zle trafil, pretože mi vo výhľade zavadzal sám Fajčák.
     
    54:13
    Glembu je teraz plný ľad, ale stále nedokázal vyťažiť strelu na bránu.
     
    53:40
    Pokus Baláža na druhej strane tečovaný.
     
    53:14
    Obrovská šanca Glembu, ktorý vletel prestriedaný do pásma a rovno využil zaváhanie hosťujúceho beka, ktorému vzal puk a okamžite strieľal. Minul však bránu.
     
    52:58
    Puš dostal prihrávku, ale cez Valjenta sa k strele nepretlačil.
     
    52:22
    Čunderlík v strednom pásme dvakrát kopol do puku a zmaril tak dve rozohrávky.
     
    51:57
    Mravovi ušiel puk dopredu, Bednár ho zblokoval mimo plochu.
     
    51:16
    Glemba napokon odchádza po svojich a zdá sa že tam nie je ani veľké zranenie a bude v poriadku, situáciu kontrolujú rozhodcovia.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 16. Reho (Jurák, Schmidt), 56. Schmidt (TS) – 8. Kalináč (Gmitter, Loydl), 27. Ščurko (Loydl, Jokeľ), 28. Solomončak (Bednár, Mikolášek), 45. Linet (Fajčák, Ihnaťo), 48. Fajčák (Linet, Ihnaťo), 55. Linet


    HK Gladiators Trnava: Brucháč – Reho, Poláček, Mi. Imrich, M. Hutár, Hutár, Hrehuš – Mrava, D. Schmidt, Jurák – Puš, M. Čunderlík, Glemba – M. Lukačovič, P. Barinka, Domaev.
    HK Bardejov: Škorvánek ml. – M. Takáč, Všetečka, Mi. Bednár, Polaček, Pichnarčík, Loydl, Česelka, Valjent – Baláž, Kalináč, O. Gmitter – Jokeľ, Ščurko, Vaško – Ihnaťo, Linet, Fajčák – Solomončak, Šimčák, Mikolášek.

    Rozhodčí: Goga – Stanzel, Gegáň

    Diváci: 220
    thejrc.org