Buffalo – Boston 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Minnesota 4:2 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.)
Toronto – New Jersey 3:2 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Edmonton 2:7 (kon.) | Florida – Detroit 6:3 (kon.)
St. Louis – San Jose 1:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 3:6 (kon.) | Colorado – Dallas 3:4 (po pr.)
Arizona – Chicago 4:5 (po pr.) | Vancouver – Columbus 1:2 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
Minnesota Wild
Pátek 05.02.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Chris KREIDER - 4:2
     
    58:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům ale odvolání brankáře hrubě nevyšlo! Dubnyk zamířil na střídačku v době, kdy Wild ztratili kotouč. CHRIS KREIDER se po pravé straně s pukem vyřítil do útoku, nejdříve sice hledal spoluhráče na přihrávku, nakonec ale sám zakončil! Asistence: Mats Zuccarello.
    Derick BRASSARD - 3:2
     
    45:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí stav zápasu! Niederreiter u pravého hrazení špatně přihrál na svého spoluhráče, puku se zmocnil J. T. Miller, jenž jej rychle předal na volného DERICKA BRASSARDA, který sám před Dubnykem dokázal přesně zakončit! Asistence: J. T. Miller a Ryan McDonagh.
    J. T. Miller - 2:2
     
    24:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další branku a velmi rychle je tak srovnáno! Po dalším velkém tlaku v útočném pásmu se puku za brankou zmocnil Derick Brassard, s přihrávkou počkal na nejideálnější chvíli a pak naservíroval puk přesně na hokejku J. T. MILLERA, který podruhé během 80 vteřin překonal Dubnyka! Asistence: Derick Brassard a Dan Girardi.
    Ryan McDONAGH - 1:2
     
    23:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí zaslouženě snižují! Po výborné práci Chrise Kreidera chyboval Suter, puku se za brankou zmocnil Derek Stepan, který rychlou přihrávkou našel RYANA McDONAGHA, který za pomoci Matse Zuccarella nadvakrát dokázal Dubnyka překonat! Asistence: Mats Zuccarello a Derek Stepan.
    Matt DUMBA - 0:2
     
    07:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovou hru využívají! Po trpělivé kombinaci v útočném pásmu Mikael Granlund nabil na střelu MATTU DUMBOVI, jehož rána z levého kruhu proplachtila opět kolem Lundqvistovy vyrážečky až do sítě! Asistence: Mikael Granlund a Ryan Suter.
    Ryan CARTER - 0:1
     
    02:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají velmi rychle vedení! Rangers se sice drželi s pukem v útočném pásmu, Marc Staal pak ale zaváhal na útočné modré čáře, RYAN CARTER mu sebral kotouč a svůj samostatný únik proměnil střelou nad Lundqvistovu vyrážečku! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 24. McDonagh (Zuccarello, Stepan), 25. Miller (Brassard, Girardi), 46. Brassard (Miller, McDonagh), 59. Kreider (Zuccarello) – 3. Carter, 8. Dumba (Granlund, Suter)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, Staal, Boyle, Yandle, McIlrath – Miller, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Lindberg, Hayes, Stalberg – Paille, Moore, Megna. Trenér: Alain Vigneault.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Prosser – Niederreiter, Koivu (C), Coyle – Parise, Granlund, Pominville – Vanek, Stoll, Zucker – Fontaine, Haula, Carter. Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Jackson, Furlatt – Cormier, Devorski

    Diváci: 18006 (vyprodáno)
    bahis siteleri