Buffalo – Boston 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Minnesota 4:2 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.)
Toronto – New Jersey 3:2 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Edmonton 2:7 (kon.) | Florida – Detroit 6:3 (kon.)
St. Louis – San Jose 1:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 3:6 (kon.) | Colorado – Dallas 3:4 (po pr.)
Arizona – Chicago 4:5 (po pr.) | Vancouver – Columbus 1:2 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 05.02.2016, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:22
    Další špatná zpráva pro Los Angeles, je tu totiž další oslabení pro Kings. Na trestnou lavici musí Tanner Pearson (LAK), jenž se provinil nedovoleným bráněním gólmana Gibsona.
     
    50:31
    Počet hráčů na ledové ploše se ovšem srovná, protože Ryan Getzlaf (ANA) musí jít pykat dvě minuty za hákování. Budeme mít tedy možnost sledovat hru ve čtyřech mužích na obou stranách barikády.
     
    49:06
    A zase přerušení, teď už se ovšem bude vylučovat, a to na straně Los Angeles. Milan Lucic (LAK) se dnes na trestné lavici neobjeví poprvé, nyní inkasuje od hlavního rozhodčího zápasu menší trest za vysokou hokejku. A Ducks tak čeká další přesilová hra.
     
    28:46
    Tak přeci jen se vylučuje, a to na obou stranách barikády. Milan Lucic (LAK) dostává trest za hrubost, Josh Manson (ANA) potom za stejný přestupek. Pro Milana Lucice z Los Angeles ale trest navíc, takže z toho je přesilovka Anaheim Ducks.
     
    23:35
    Kings si ale nyní zahrají přesilovou hru, protože vyloučen je za hákování hostující Kačer Simon Despres (ANA). První početní výhoda pro Los Angeles v tomto střetnutí.
     
    18:17
    Ještě jedno vyloučení na konci úvodní části. Puk skončil za mantinel a přesilovou hru si zahrají znovu hostující Anaheim Ducks, dvě minuty za zdržování hry totiž dostane domácí hokejista Luke Schenn
     
    10:12
    Po komerční přestávce budeme moci opět pokračovat, vhazovat by se mělo před zařízením Quicka, vyloučen je totiž Milan Lucic (LAK), jenž se provinil dle soudu rozhodčího krosčekem.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. Toffoli (Doughty, Kopitar), 60. Martinez (Kopitar, Brown) – 9. Getzlaf (Perron), 14. Perron (Getzlaf, Manson), 23. Garbutt (Stewart), 30. Lindholm (Kesler, Perron)


    Los Angeles Kings: Quick (23. Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, McBain – Lucic, Kopitar, Brown – King, Carter, Toffoli – Gáborík, Lecavalier, Lewis – Pearson, Shore, Clifford
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf, Stewart – Maroon, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Garbutt, Thompson, Santorelli

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McCauley – Gibbs, Galloway

    Diváci: 18 230
    thejrc.org