K. Vary – Pardubice 0:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 3:1 (kon.) | Zlín – Chomutov 4:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Sparta Praha
Neděle 07.02.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:13
    A ti nyní uvidí přesilovku domácího týmu. Lukáš Klimek (SPA) po buly zbytečně napadl Briana Ihnačáka a oslabuje svůj tým na dvě minuty. Hrubost.
     
    50:54
    Domácí se jenom brání a nestíhají. Ale teď možná budou mít dvě minuty snadnější práce, neříkám klidu. Vladimír Eminger (SPA) je vyloučen za podražení.
     
    38:05
    Tresty jsou následující: Zdeněk Čáp 2+2 minuty, Robert Sabolič 2+2+10 minut a Jan Švrček 2+2 minuty, všichni za hrubost. Tomáš Mertl ovšem vyfasoval trest na 2 minuty za hrubost a na 5 minut a do konce utkání za faul kolenem. Dvě minuty se bude hrát čtyři na čtyři, potom přijde přesilovka Sparty.
     
    34:24
    Tohle bylo ze strany hostů tentokrát úplně zbytečné. Chybovali v rozehrávce a když kotouč získal Dej, Tomáš Netík (SPA) ho seknul a podruhé míří k trestoměřičům.
     
    30:39
    Rozlet pražského celku ovšem zbrzdí oslabení. Tomáš Netík (SPA) neúmyslně trefil vysokou hokejkou Zdeňka Čápa a u trestoměřičů si odpyká dvě minuty.
     
    28:01
    Navzdory velké aktivitě Jana Buchteleho putuje na trestnou lavici jen Brian Ihnačák (HKM) za sevření puku, to je velmi zajímavé rozhodnutí. Druhá přesilová hra pro Spartu.
     
    17:56
    Další důsledek už je pro hosty mnohem zajímavější – přesilovka! Rudolf Červený (HKM) je vyloučen za hákování Formana a Pražané mají velkou šanci srovnat.
     
    15:38
    A je tady první přesilová hra zápasu. Za hákování je vyloučen Andrej Kudrna (SPA), hosté se budou bránit ve čtyřech.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. J. Kudrna (Šimánek), 26. Šimánek (Courchaine, Mertl), 33. Mertl (J. Kudrna), 60. Dietz – 37. Hamilton, 59. Buchtele (Hlinka)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Plášil, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Havránek, Hronek – Bednář "C", Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – J. Kudrna, Mertl, Šimánek – Köhler, Knotek, Bulík. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Sparta Praha: Taylor (Novotný) – Eminger, Piskáček, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Netík, Přibyl, Buchtele – Hamilton, Klimek, Sabolič – Forman, Hlinka "C", Kumstát – A. Kudrna, Pech, Dragoun. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Šindler, Pavlovič – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 6548
    bahis siteleri