Dortmund – Hannover 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Stuttgart – Hertha 2:0 (kon.)
W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Darmstadt – Leverkusen 1:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 3:1 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
3:1 (1:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 13.02.2016, 18:30 • RheinEnergieStadion • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:18. (20:24:13)
     
    Dnes jsme měli možnost pozorovat poměrně zajímavé utkání německé nejvyšší fotbalové soutěže, ve kterém si 1. FC Köln poradil s Eintrachtem Frankfurt v poměru 3:1. Hosté se sice dostali do vedení, ale domácí dokázali třemi brankami otočit průběh zápasu. Oba týmy měly přibližně shodné držení míče, ale kolínští byli efektivnější v zakončení. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ani poslední minuta nastaveného času zřejmě nenabídne nějaké velké události a centr z pravé strany a následná střela Aignera zřejmě budou posledním, co se dnes odehraje.
     
    90+2
    Ofdajdové postavení Modesta, načež ho k zemi zbytečně srazil Abraham. Modeste se hněvá, ale Abraham si s ním plácnul a hra pokračuje.
     
    90+1
    Hra plyne spíše na polovině domácích, ale nyní přeci jen ještě byla další šance na druhé straně, s níž si ovšem gólman Hradecky poradil.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty, i když to už je spíše z povinnosti, protože ani jeden z týmů nevyvíjí nějakou velkou útočnou aktivitu.
     
    90
    Modeste sice v hlavičkovém souboji na útočné polovině trefil míč jako první, nicméně ten doletěl pouze k hostujícímu gólmanovi.
     
    89
    Köln o míč rychle přišel a hosté ještě kombinují na útočné polovině. Vše zakončila nepřesná přihrávka, kterou lapil do rukavic Timo Horn.
     
    88
    Ještě jeden faul předvedl hostující David Abraham, takže u míče zůstávají fotbalisté ve světlých dresech.
     
    87
    Dnešní utkání sleduje 49200 diváků. Velká divácká kulisa může být převážně spokojená s dnešním děním na zeleném pažitu.
     
    86
    Faul na útočné polovině kolínských. Následně se hnal dopředu Russ, ale když se mu postavil do cesty první protihráč, rozehrál zpátky dozadu.
     
    85
    Domácí celek se snaží utkání dohrát a dokráčet si k zisku důležitých tří bodů. Hosté zřejmě již vzdali snahy o vyrovnání.
     
    84
    Eintracht nyní kontroluje míč, ale nedostává se příliš blízko k vápnu soupeře. Když už se dostane, tak se pokusí o centr, ale ty dnes bohužel pro frankfurtské postrádají přesnost.
     
    83
    Ze hřiště nyní odešel Bittencourt a zbytek zápasu si zahraje Frederik Sørensen.
     
    82
    Rohový kop Husztiho nebyl nebezpečný. Rychlý protiútok poté hasil Bastian Oczipka a obdržel za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    81
    Centr z levé strany odvracela obrana Kolína. Následovala další akce po levé straně, ale míč opět získali domácí, nicméně poslali ho jen do autu.
     
    80
    Ovšem hosté se pokusili rozehrát po zemi, což nevypadalo špatně, ale obrana Kolína byla konsolidovaná a nepustila hosty k zakončení.
     
    79
    Centrovaný míč však poměrně snadno odvrátila obrana Kolína. Následovalo odpravení míče do relativního bezpečí, jenže Lehmann loktem udeřil Stenderu, takže bude následovat další volný kop.

    Pavel Černý

    Branky: 28. Gerhardt (Modeste), 57. Heintz (Mladenović), 73. Modeste (Gerhardt) – 24. Meier (Huszti)

    Karty:   53. Risse (KLN), 66. Modeste (KLN) – 19. Fabián (FRN), 50. Regäsel (FRN), 52. Hasebe (FRN), 66. Russ (FRN), 66. Stendera (FRN), 82. Oczipka (FRN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:18.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Maroh, Mavraj, Heintz – Risse, Gerhardt, Hector (C), Mladenović (77. Vogt) – Zoller (13. Lehmann), Bittencourt (83. F. Sørensen) – Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Hosiner, Olkowski, Lehmann, F. Sørensen, Vogt.

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Regäsel, Russ, Abraham, Oczipka – Hasebe (60. Seferović), Stendera – Aigner, Fabián (75. Ben-Hatira), Huszti – Meier (C).
    Náhradníci: Lindner – Ayhan, Ben-Hatira, Gaćinović, Ignjovski, Medojević, Seferović.

    Rozhodčí: Zwayer – Achmüller, Osmers

    Diváci: 49200
    bahis siteleri