Dortmund – Hannover 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Stuttgart – Hertha 2:0 (kon.)
W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Darmstadt – Leverkusen 1:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 3:1 (kon.)
konec
SV Darmstadt 98
1:2 (1:0)
Bayer Leverkusen
Sobota 13.02.2016, 15:30 • Merck-Stadion am Böllenfalltor (Darmstadt) • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! SV Darmstadt 98 dlouho vedl na Bayerem Leverkusen, nicméně hosté dokázali skóre otočit, a zvítězili 2:1!

    První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, ve které byl lehce lepší Leverkusen. Darmstadt se však prosadil jako první zásluhou Sandra Wagnera, který byl důrazný na brankovišti. Leverkusen následně zařadil na vyšší rychlostní stupeň, a měl své šance, nicméně jeho proměnit nedokázal!

    Ve druhém poločase byla převaha Leverkusenu znát ještě víc, a vyrovnávací branka přišla v 62. minutě, kdy se trefil Ömer Toprak. O patnáct minut později navíc Bayeru vyšel protiútok, a z něj se dokázal prosadit Julian Brandt!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:25:51)
    Leverkusen dokázal otočit skóre utkání, a může se radovat se zisku tří bodů

     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Závěrečná šance Darmstadtu
     
    90+3
    Na druhé straně měl Darmstadt k dispozici standardní situaci, které se ujal Rausch. Jeho centr sice Leno vyrazit, nicméně Niemeyer míč vrátil před branku. K hlavičce se Rajković už nedostal ...
     
    90+2
    A další žlutá karta! Střídající Hakan Çalhanoğlu rozhodně nespěchal s rozehrávkou standardní situace, a dostává žlutou kartu za zdržování hry!
    90+2. Zcela zbytečný faul Rausche na Kampla
     
    90+2
    Tak, domácí hráči závěr zápasu vůbec nezvládají! Konstantin Rausch neměl vůbec šanci zastavit Kampla čistým způsobem, a tak mu schválně šlápl na nohu. Slovinský reprezentant si to nechtěl nechat líbit, nicméně spoluhráči ho udrželi.
     
    90
    Čtvrtá žlutá karta v posledních šesti minutách! André Ramalho u postranní čáru nedokázal čistým způsobem ubránit NIemeyera, a toho poslal k zemi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    88
    Domácí hráči v posledních minutách s ostrými zákroky opravdu nešetří ... Niemeyer si ve středu hřiště vyšlápl na Kiesslinga, a po tomto zákroku dostává také žlutou kartu!
     
    87
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Tobias Kempe, přichází Konstantin Rausch.
     
    85
    Markus Hellet prozměnu nestíhal na pravé straně v souboji s Bellarabimu, a tak německého záložníka poslal k zemi. Nemohlo následovat nic jiného než žlutá karta.
     
    84
    Hlavní rozhodčí tentokrát musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Domácí stoper Sulu ve středu hřiště poslal k zemi Papadopoulose, a žlutou kartu zřejmě obdržel zaslouženě.
    84. První gól Darmstadtu zřejmě vůbec neměl platit ...

     
    83
    Leverkusen vhazoval aut z pravé strany, odkud Jedvaj hledal Stefana Kiesslinga. Vytáhlý německý útočník však nezvládl souboj s Rajkovićem, a Darmstadt bude vhazovat.
     
    82
    Bayer vybojoval míč na vlastní polovině, a Kiessling se pokoušel jít do rychlého protiútoku. Německého útočníka následně přistrčil Platte, který fauloval.
     
    81
    Darmstadt na druhé straně hřiště vybojoval rohový kop, kterého se ujal Kempe. Jeho centr našel na přední tyči Wagnera, nicméně jeho hlavičku zablokoval Toprak.
     
    80
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Jerôme Gondorf, přichází Felix Platte.

    Jan Havlovic

    Branky: 28. Wagner – 62. Toprak (Çalhanoğlu), 77. Brandt

    Karty:   37. Gondorf (DAM), 84. Sulu (DAM), 85. Heller (DAM), 88. Niemeyer (DAM), 90+2. Rausch (DAM) – 23. Wendell (LEV), 90. Ramalho (LEV), 90+2. Çalhanoğlu (LEV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 20:11.
    SV Darmstadt 98: Mathenia – Jungwirth, Sulu, Rajković, Caldirola – Heller, Niemeyer, Gondorf (80. Platte), Kempe (87. Rausch) – Rosenthal (69. M. Vrančić) – Wagner.
    Náhradníci: Załuska – M. Vrančić, Stroh-Engel, Garics, J. Díaz, Platte, Rausch.

    Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Tah, Toprak, Wendell – Frey (57. Çalhanoğlu), Kampl – Bellarabi (80. Papadopoulos), Mehmedi, Brandt (80. Ramalho) – Kießling.
    Náhradníci: Krešić – Ramalho, Papadopoulos, Çalhanoğlu, Hilbert, V. Jurčenko, Henrichs.

    Rozhodčí: Jochen Drees – Gerach, Gittelmann (vš. Německo)
    bahis siteleri