Real Madrid – Ath. Bilbao 4:2 (kon.) | Villarreal – Malaga 1:0 (kon.) | Valencia – Espanyol 2:1 (kon.)
La Coruňa – Real Betis 2:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:0 (1:0)
Malaga CF
Sobota 13.02.2016, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Villarreal CF potvrdil v domácím prostředí pozici, a Málagu CF nakonec porazil 1:0!

    První poločas nabídl jasnou převahu domácího celku, který se dostal do vedení již v osmnácté minutě zásluhou přesné trefy Roberta Soldada. Žlutá ponorka měla i nadále převahu, avšak vyrovnání měl na noze Čop, který se ocitl osamocený za obranou. Jeho střelu však vyrazil Aréola!

    Ve druhém poločase byla Málaga velmi aktivní, a v 68. minutě měl velkou šanci Juanpi. Jeho střela z vápna však mířila nad! V závěru už měli šance spíše domácí, kteří si naonec své vítězství pohlídali.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:09:29)
    Čekalo se, že Villarreal dnes vstřelí více branek, nicméně i tak se může radovat z tříbodového vítězství!

     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Na trávníku zůstal ležet domácí Mario Gaspar, kterého poslal k zemi Albentosa. Dnešní utkání se již pomalu blíží ke svému konci ...
     
    90+3
    V samotném závěru měl ještě domácí Bakambu velkou šanci, a mohl rozhodnout o vítězi dnešního utkání. Střídající hráč dostal od Piny přihrávku do vápna, nicméně jeho následnou střelu Kameni vyrazil!
     
    90+2
    Ve vápně domácího celku se nepříjeměn střetl brankář Aréola se střídajícím Santa Cruzem. Oba hráči by však měli být v pořádku, a měli by pokračovat ve hře.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Hostující celek měl k dispozici opět standardní situaci, nicméně z té udeřit nedokázal, a dopředu mířil Villarreal. Bakumbu však následně fauloval Weligtona, a dostává žlutou kartu!
     
    88
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Léo Baptistão, přichází Tomás Pina.
    Málaga do dnešního zápasu nastoupila ve speciálních dresech, které oslavují přesně 75 let od prvního zápasu, který se hrál na domácím stadionu Málagy!

     
    87
    Málaga měla k dispozici další standardní situaci, a té se opět ujal Duda. Celá situaci měla opět stený výsledek, a to, že míč dolétl do rukavic brankář Villarrealu!
     
    86
    Málaga měla k dispozici standardní situaci, které se ujal Duda. Následný centr portugalského záložníka však skončil v rukavicích brankáře domácích.
     
    85
    Villarreal se hnal opět do protiútoku, a míč se dostal do míst, kde se nacházel Bakambu. Střídající hráč však při snaze udělat si místo poslal k zemi Albentosu, a hra je přerušena ...
     
    84
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Juanpi Añor, přichází Ikechukwu Uche.
     
    83
    Hostujícímu celku se již pomalu krátí čas ...Do konce dnešního zápasu zbývá zhruba deset minut, a domácí celek si zatím svůj hubený náskok v pohodě drží.
     
    81
    Málaga se dostala do kombinace na útočné polovině, a o dlouhý nákop do vápna se postaral Duda. Portugalský záložník však našel pouze rukavice domácího brankáře.
     
    80
    Střídající Bakambu postupoval do rychlého protiútoku, nicméně náśledně si míč příliš předkopl, a ten skončil u brankáře Kameniho.
    79. Velká šance dos Santose
     
    79
    Villarreal teď měl obrovskou šanci na vstřelení rozhodující branky! Leo Baptistao uvolnil na hranici vápna Jonathana dos Santose, který udělal kličku Weligtonovi, a prudce vystřelil. Jeho pokus mířil těsně nad břevno!

    Jan Havlovic

    Branky: 18. Soldado (Baptistão)

    Karty:   77. Trigueros (VLR), 90. Bakambu (VLR) – 34. Albentosa (MLG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:15.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, B. Soriano, Trigueros, Denis Suárez (65. Castillejo) – Baptistão (88. Pina), Soldado (75. Bakambu).
    Náhradníci: Barbosa – Castillejo, Pina, Leiva, Bakambu, Antonio Rukavina, P. Iñiguez.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres – Añor (84. Uche), Camacho, Tissone (63. Duda), Fornals – Čop (75. Santa Cruz), Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Horta, Duda, Filipenko, Santa Cruz, Boka, Uche.

    Rozhodčí: Iňaki Bikandi – Huerga, Melgares (vš. Španělsko)
    thejrc.org