Kovo Praha – Oberwil 1:5 (kon.) | Plzeň – Leaders Ružinov Ružinov 9:1 (kon.) | West Coast – Kovo Praha 2:3 (kon.)
Oberwil – Leaders Ružinov Ružinov 0:6 (kon.) | Plzeň – West Coast 12:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
12:2 (4:0, 4:2, 4:0)
West Coast Express
Sobota 13.02.2016, 19:00 • Hokejbalová hala • Pilsen Challenge
     
    43:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dvanáct! Říznou plzeňskou dvanáctku natočil Kanaďanům ONDŘEJ KEJŘ, jenž zároveň vsítil hattrick! Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    38:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další gól Plzně. V přesilovce se prosadil JIŘÍ BENEDIKT. Bez asistence.
     
    34:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň čepuje desítku, na kterou se i já osobně už těším! Těsně po konci početní výhody po pěkné kombinaci propálil Brečku střelou bez přípravy ONDŘEJ KEJŘ. Asistence: Adam Vágner, Lukáš Hanuš
     
    30:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se prosazují v přesilovce! ONDŘEJ KEJŘ pěknou ranou propálil Brečku. Asistence: Michal Slanec.
     
    28:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick! LUKÁŠ VODRÁŽKA zachytil vyhozený míček, vydal se kupředu, kde se uvolnil přes obránce do prostoru mezikruží a parádní střelou propálil Brečku. Bez asistence.
     
    24:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se prosazují v přesilovce! LUKÁŠ HANUŠ stál na správném místě, kam dostal přesnou přihrávku od, kterou plzeňský obránce přetavil v branku. Asistence: Jiří Benedikt.
     
    22:24
    West Coast Express právě vstřelil branku! Express se prosazuje v dvojnásobné přesilovce! PETER GAJDOŠ od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě a přidává další gól svého týmu z přesilové hry. Asistence: Martin Dzupina.
     
    19:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni přidávají další trefu v přesilové hře! LUKÁŠ VODRÁŽKA napřáhl od modré a jeho bomba skončila za zády bezmocného Toora. Asistence: Ondřej Kejř.
     
    17:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň střílí pátou branku! Rychlou akci mečounů zakončil přesnou střelou DAVID POKORNÝ. Asistence: Jaroslav Pauer.
     
    15:25
    West Coast Express právě vstřelil branku!
    Express dává gól! VIKTOR GRENDAL se dostal do útočného pásma a z pravé strany v přesilové hře propálil Návaru. Asistence: Branislav Štefan.
     
    12:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Expressu! Po střele se balonek od zadního mantinelu odrazil přesně na hůl MICHALA PRŮCHY, který měl již lehkou práci. Asistence: Jaroslav Kejř, Adam Vágner.
     
    12:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po buly v útočném pásmu se do balonku opřel LUKÁŠ VODRÁŽKA, jehož projektil skončil až v síti. Asistence: Marek Švarc, Ondřej Kejř.
     
    11:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni zvyšují svůj náskok! ERIK POLÍVKA dostal nabito od Martina Krcha a tvrdou střelou propálil Toora. Asistence Martin Krch.
     
    07:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se ujímají vedení! MARTIN KRCH odčaroval kouzlo Toora tvrdou ranou z voleje z levého kruhu. Asistence: Martin Kolařík

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 8. Krch (Kolařík), 12. Polívka (Krch), 13. Vodrážka (Švarc, O. Kejř), 13. Průcha (J. Kejř, Vágner), 18. Pokorný (Pauer), 20. Vodrážka (O. Kejř), 25. Hanuš (J. Benedikt), 29. Vodrážka, 31. O. Kejř (Slanec), 35. O. Kejř (Vágner, Hanuš), 39. J. Benedikt, 44. O. Kejř (Vodrážka) – 16. Grendal (Štefan), 23. Gajdoš (Dzupina)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – Pokorný, Benedikt O., Slanec, Vodrážka, Vágner, Průcha, Edl, Hanuš – Kolařík, Krch, Polívka, Malý, Švarc, Kejř. O., Benedikt J., Kejř J., Gřonka, Pauer, Ondra, Kunzmann.
    West Coast Express: Toor (24. Brečka) – J. Sandhu, Gajdoš, Z. Sandhu, Radonec, Kostysak, Dzupina, Cummings, Jackson, Allan, Scheffel, Ceraldi, Chima, Štefan, Findura, Grendal, D. White, M. White

    Rozhodčí: Boháček, Michailidis

    Diváci: 200
    bahis siteleri