Kovo Praha – Oberwil 1:5 (kon.) | Plzeň – Leaders Ružinov Ružinov 9:1 (kon.) | West Coast – Kovo Praha 2:3 (kon.)
Oberwil – Leaders Ružinov Ružinov 0:6 (kon.) | Plzeň – West Coast 12:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
9:1 (4:0, 1:0, 4:1)
Leaders Ružinov Bratislava
Sobota 13.02.2016, 12:15 • Hokejbalová hala Plzeň • Pilsen Challenge
     
    44:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni jsou při chuti. Kunzmann prošel přes obránce a následnou střelou trefil tyč. Lépe si při dorážce vedl JAROSLAV PAUER, který míček dostal za záda Pukalíka. Asistence: Martin Kunzmann.
     
    43:38
    Šance střídá šanci, po Krásného přenechání trefuje Petr Ondra tyč. Plzeň pokračuje v náporu.
     
    42:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po delším čase jsme viděli střelu z dálky a ihned končí gólem. Trefil se LUKÁŠ VODRÁŽKA, při jehož střele měl Pukalík zacloněný výhled. Asistence: Marek Švarc.
     
    41:18
    Neuvěřitelné, kolik vyložených šancí si teď vypracovala trojice Krch, Polívka, Kolařík. Avšak všechny zlikvidoval výborný Pukalík! Ten během 15 vteřin chytil dva samostatné úniky.
     
    37:27
    Další série velikých šancí Jaroslav Kejř se dvakrát objevil sám před Pukalíkem. Dnes mu zatím není přáno, nejprve trefil tyč, poté beton brankáře.
     
    36:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle je debakl! Sedmou branku Plzně střílí ONDŘEJ KEJŘ, který se nejlépe zorientoval ve změti těl a po buly prostřeluje Pukalíka. Asistence: Ondřej Malý.
     
    36:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni zjevně nemají dost. Jeden z rychlých protiútoků zakončil PETR GŘONKA nádhernou střelou do pravého růžku branky. Lépe to Gřonka trefit nemohl. Asistence: David Pokorný, Petr Šulan.
     
    35:21
    Ružinov málem vstřelil další branku. Rímský s Pankrúchem se zjevili sami před Šulanem ale nepřesná přihrávka zhatila jejich šanci na skórování.
     
    34:58
    Ružinov právě vstřelil branku!
    Leaders se prosazují z protiútoku. JAN STŘECHA nabral rychlost ve středním pásmu, vyběhl si až před Šulana a bekhendem procedil puk pod Šulanem. Asistence: Ján Rímský, Martin Anris.
     
    31:34
    Střelec čtvrté branky Plzně to s napadáním přehnal a podrazil Poláka, putuje na trestnou lavici.
     
    30:01
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Slanec.
     
    28:37
    Gřonka se po návratu zapojil do útočné akce a po přistrčení od Malého našel krásnou přihrávkou nabíhajícího Švarce. Ten však nezakončil ideálně a netrefil z poloviny odkrytou klec.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Gřonka – 2 min., sekání).
     
    25:32
    Drtivý tlak třetí formace. Po střelách Jaroslava Kejře a Krásného před brankou dorážel Adam Vágner. Ani natřikrát ovšem Pukalíka nepřekonal. Sedmnáctiletý brankář drží svůj tým.
     
    22:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další krásná branka domácích. Ve dvojnásobné početní výhodě Krch narýsoval překvapivou křižnou přihrávku na JAKUBA KOLAŘÍKA, který neměl problém uklidit balonek do zcela odkryté branky. Plzeň vede už 5:0! Asistence: Martin Krch, Erik Polívka.
     
    22:17
    Minárik sekl Kunzmanna a jde si odpočinout.
     
    21:44
    Další skvělý zákrok Pukalíka. Kunzmann našel v početní výhodě osamoceného Gřonku před brankovištěm. Pukalík předvedl rychlý přesun.
     
    21:24
    Vyloučení v týmu Leaders Ružinov Bratislava (Danko – 2 min., sekání).
     
    20:09
    Pukalík se uvedl ve velmi dobrém světe! Malý vysprintoval z obranného pásma až do samostatného úniku. Mířil mezi nohy, ale brankář Ružinova neinkasoval. Pukalík chytil i následnou dorážku Švarce.
     
    16:31
    První vyloučení zápasu.
     
    15:01
    Humlíčka v brance Ružinova pro zbytek zápasu nahrazuje Oliver Pukalík.
     
    11:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle zavání debaklem. Slanec našel na modré ONDŘEJE KEJŘE, plzeňský kapitán pro tento zápas se zbavil obránce a následně se trefuje k levé tyči. Halou tak počtvrté zní domácí Goal song od Bon Jovi. Asistence: Michal Slanec.
     
    09:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Necelých deset minut a Západočeši vedou o tři branky. Benedikt našel mezi kruhy volného ERIKA POLÍVKU a ten střelou z první prostřeluje Humlíčka. Branku musela posvětit až porada rozhodčích. Asistence: Ondřej Benedikt.
     
    07:49
    Trojice Malý, Švarc a Ondřej Kejř zjevně nemá dost. Švarc vlétl do soupeřovy obrany a poslal balonek na Humlíčka. Před bránou se pohyboval Ondřej Malý. Ke třetí brance mnoho nechybělo. Rozhodčí však přerušují hru kvůli posunuté brance.
     
    04:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Znovu druhá produktivní druhá formace mečounů. Po několika rotacích a přenecháních míčku byla obrana Ružinova rozhozená. MICHAL SLANEC pak skvěle načasoval svůj náběh mezi kruhy a následnou střelou na lapačku rozjásal domácí příznivce podruhé. Asistence: Ondřej Kejř.
     
    01:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení hned ve druhé minutě. Tlak druhého útoku zúročil MAREK ŠVARC a mladý útočník s číslem 22 si připisuje třetí branku v turnaji. Bez asistence.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 2. Švarc, 5. Slanec (Kejř O.), 10. Polívka (Benedikt O.), 12. Kejř O. (Slanec), 23. Kolařík (Krch, Polívka), 37. Gřonka (Pokorný, Šulan), 37. Kejř O. (Malý), 43. Vodrážka (Švarc), 45. Pauer (Kunzmann) – 35. Střecha (Rímský, Andris)


    HBC Plzeň: Šulan (Návara) – Pokorný, Benedikt O., Slanec, Vodrážka, Vágner, Průcha, Zeman – Kolařík, Krch, Polívka, Malý, Švarc, Kejř. O., Benedikt J., Kejř J., Krásný, Gřonka, Pauer, Ondra, Kunzmann.
    Leaders Ružinov Bratislava: Humlíček (od 16. Pukalík) – Blaško, Danko D., Križan, Farkaš, Caglevič, Andris, Szaraz, Al Asheri, Hinter – Rímský, Střecha, Danko P., Behúl, Ligás, Pankúch, Minárik, Jaššo, Bánoczký, Polák, Czanik.

    Rozhodčí: Boháček, Ptáček
    bahis siteleri