Vladivostok – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 4:7 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 5:1 (kon.)
Kazaň – Toljatti 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 1:3 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 2:4 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 3:2 (2:1 po s.n.) | Soči – Záhřeb 6:4 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Riga – Petrohrad 4:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 18.02.2016, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! CSKA Moskva nezvládlo poslední domácí utkání základní části, a prohrálo s Dinamem Moskva 1:3!

    První třetina moskevského derby nabídla povedenou podívanou. Aktivnější CSKA se dostalo do vedení ve třinácté minutě, kdy se trefil Alexander Radulov! Dinamo následně hrálo přesilovou hru, tu dokázal využít Alexej Těreščenko, který tečoval střelu Osipova!

    Druhá třetina moskevského derby nabídla pouze jednu branku! CSKA bylo v prostředí části pasivní, a ve 35. minutě přišla branka Dinama. Střelu Baranceva ideálně tečoval Ivan Igummov, a Dinamo šlo do vedení. Domácí celek se následně výkonostně zvedl, avšak ani jednu ze svých šancí nedokázal využít.

    Ve třetí třetině mělo Dinamo k dispozici přesilovou hru pět na tři, a tu dokázal využít Andrej Mironov! CSKA se snažilo o vyrovnání, to se však nepovedlo.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:50:52)
     
    Konec zápasu.
    Jak byste zhodnotili výkony Dominika Furcha v KHL?

    Domink Furch povede svůj Avangard jako jednička do vyřazovací části. Během reprezentační přestávky dostal od trenéry Vů...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 16. únor 2016
     
    59:28
    Ve vlastním oslabení se dostal do úniku Geoff Platt, nicméně bělrouského útočníka křižoval obránce Hietanen, a domácí forvard o kotouč přišel.
     
    58:51
    Hostující celek stále kombinuje v útočném pásmu, a drží kotouč v dostatečné vzdálenosti od branky Jerjomenka.
     
    58:15
    Dinamo se ještě v závěru zápasu dokázalo usadit v útočném pásmu, a z levé strany nebezpečně vystřelil Těreščenko. Jeho ránu však Sorokin dokázal vyrazit!
     
    57:45
    A je zřejmě rozhodnuto! Na trestnou lavici míří domácí Svetlakov, který v útočném pásmu zahákoval Mirnova, a míří na trestnou lavici!
     
    57:18
    Alexander Radulov se dostal ke střele od modré čáry. Jerjomenko vyrazil střelu před sebe, rychle se však zorientoval, a hokejkou poslal kotouč do strany!
     
    56:18
    Na druhé straně kluziště vybojoval kotouč Vladimir Brjukvin, který však pouze nahodil kotouč za branku Sorokina, a míří střídat.
     
    55:47
    Těsně před návratem Těreščenka to zkoušel z levé strany Da Costa, nicméně nahození francouzského forvarda mířilo mimo branku.
     
    55:27
    V závěru přesilové hry se dokázal dostat ke střele obránce Bogdan Kiselevič, jehož střelecký pokus však skončil v náruči Jerjomenka.
     
    54:16
    Kirill Petrov dostal přihrávku vedle branky, kotouč si rychle zpracoval, a následně se dostal do zakončení. Jeho střela však mířila těsně mimo!
     
    53:48
    První útočná formace CSKA se dokázala usadit v útočném pásmu, poté však hru přerušil rozhodčí! Na trestnou lavici totiž míří Těreščenko, a hostující celek bude hrát ve čtyřech ...
     
    53:16
    Armádní klub dokázal dostat kotouč na Alexandera Radulova, kterému však hráči Dinama nedali prostor něco kloudného vymyslet.
     
    52:41
    Domácí celek postupoval do protiútoku, a do dobré pozice najížděl Telegin. Postup CSKA však zastavil hvizd čárového, který odpískal ofsajd.
     
    52:06
    Alexeje Cvetkov dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Denis Barancev. Pokus ruského beka vyrazil Sorokin, avšak k následné dorážce se Tarasov nedostal.
     
    51:41
    Hostující celek pokračuje v ideálním výkonu, a drží svého soupeře v jeho vlastním pásmu.
     
    49:58
    Dinamo předvádí v posledních minutách skvělý taktický výkon, a svého soupeře prakticky k ničemu nepouští.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 13. Radulov (Svetlakov) – 19. Osipov (Pestuško), 35. Igummov (Barancev, Robinson), 47. Mironov (Fjodorov, Cvetkov)


    CSKA Moskva: Sorokin (Treťjak) – Kiselevič, Zajcev (A), Denisov, Blažijevskij, Panin, Sergejev, Kutuzov – Radulov (C), Platt, Svetlakov – Telegin, Muršak, Kugryšev – Petrov, Da Costa, Hjalmarsson – Andronov, Pihlström, Mamin – Makarov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Hietanen, Višněvskij, Barancev, Robinson, Osipov, Mironov, Sinicyn – Alexejev, Šipov, Karpov – Tarasov, Těreščenko, Pestuško – Kokarev, Gorovikov, Brjukvin – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Igummov

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Sivov, Šeljanin
    thejrc.org