Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:1 (1:0 po s.n.) | Dolný Kubín – SHK Mustangové 0:3 (kon.)
konec
Bencont Dolný Kubín
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 20.02.2016, 20:00 • Zimní stadion Dolný Kubín • Česká para hokejová liga • 15. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Bencont Dolný Kubín: Lepáček (Pastucha) – Štít, Stašák (A), Kardoš – Joppa (C), Rauš, Zanovit, Ferenčík, Večerek, Gotthardt.

    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Štěpják, Kubeš P (C)., Kubeš J. – Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, Buhr, Doležal, Kořínek..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Duel medzi Bencontom Dolný Kubín a SHK Mustangové bol oficiálne začatý.
     
    01:49
    Po prerušení hry bude hra pokračovať vhadzovaním v obrannom pásme domáceho tímu.
     
    03:40
    Trest na hosťujúcej strane. Po nedovolenom bránení Lukáša Kořínka si zahrá Dolný Kubín presilovú hru.
     
    05:00
    Po tom, čo sa Kubeš snažil o vyhodenie puku krížom cez obranné pásmo svojho tímu, sa na ľade strhol poriadny boj o puk, ktorý napokon predsa len skončil v strednom pásme.
     
    05:40
    Hostia dokázali vylúčenie prečkať bez ujmy, opäť hrajú v plnom počte.
     
    06:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Otvárací gól stretnutia sa podarilo vsietiť hosťom. Z predbránkového priestoru sa strelecky presadil PAVEL DOLEŽAL. Asistencia: Pavel Kubeš.
     
    08:05
    Pavel Kubeš sa v priestore medzikružia dostal k puku, pokúšal sa o strelu, no tá bola zrazená a až k domácem brankárovi Lepáčkovi sa nedostala.
     
    09:10
    Po dobrom práci Stašáka sa Dolný Kubín dostal do útočného pásma, na jeho ľavej strane sa jeden z domácich hráčov snažil o zakončenie, no neúspešne.
     
    09:36
    Po prerušení hry sa vhadzuje v strednom pásme.
     
    10:10
    Diváci teraz mali možnosť vidieť veľmi pekný moment. Lukáš Kořínek naplno zapracoval, na pravom kruhu si vytvoril dostatok priestoru a nepríjemne vystrelil. Pekným zákrokom sa však prezentoval brankár Eduard Lepáček, ktorý vyrazil puk do rohu klziska!
     
    11:49
    Domáci svoj dlhší pobyt v útočnom pásme zakončili strelou od modrej čiary. Tá zadunela na ochrannom skle za brankárom Vlastimilom Drahým.
     
    12:15
    Hra sa presúva na opačnú stranu, vhadzovať sa bude v obrannom pásme Dolného Kubína.
     
    13:30
    Hosťujúci Pavel Kubeš opäť ukázal svoje kvality, keď sa dostal do samostatného nájazdu, ale domácich veľmi dobrým zákrokom opäť podržal Eduard Lepáček.
     
    14:20
    Kořínek dostal dobrú prihrávku, na pravej strane obranného pásma domácich ho však puku zbavil jeden z domácich hráčov.
     
    14:52
    V závere prvej tretiny dostal Lukáš Kořínek dvojminútový trest za hodenie hokejky.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    V prvej tretine sme videli jeden presný zásah. V siedmej minúte sa oň postaral Pavel Doležal. Šance mali oba tímy a párkrát sa už dobrými zákrokmi prezentovali aj brankári.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:30
    Snaha domácich v útočnom pásme bola nateraz ukončená úspešným vyhodením puku cez celé klzisko v podaní Pardubíc.
     
    16:49
    Kapitán Bencontu Dolný Kubín Martin Joppa pekne prenikol do útočného pásma a preveril pozornosť brankára Drahého, ktorý bol pri svojej pravej žŕdke včas a puk dokázal vytlačiť do bezpečia.
     
    16:52
    Hostia hrajú s piatimi hráčmi.
     
    18:05
    Miroslav Stašák sa na pravom krídle pri mantineli pekne uvoľnil, po jeho následnej krížnej prihrávke sa však už puku zmocnili hosťujúci hráči.
     
    19:39
    Rozhodcovia prerušili hru a ukazujú, že sa bude vhadzovať v strednom pásme. Skupinka domácich fanúšikov, ktorá sympaticky povzbudzuje, si pýta gól do hosťujúcej siete.
     
    20:37
    Po peknej prihrávke z ľavej strany mal obrovskú šancu na zvýšenie náskoku Pradubíc Martin Hýbner, ktorého ale fantastickým spôsobom o gólovú radosť pripravil brankár Eduard Lepáček!
     
    21:36
    Píska sa zakázané uvoľnenie hostí. Vhadzuje sa po ľavici ich gólmana Drahého.
     
    22:03
    Domáci sa snažia o vyrovnanie. Ich pobyt v útočnom pásme môže pokračovať po tom, čo brankár Drahý ukryl puk do svojej lapačky a prerušil hru.
     
    23:00
    Martin Joppa sa ujal puku v strednom pásme a predviedol veľmi sympatickú snahu, keď sa pustil do odvážneho prieniku. Prešiel takmer cez troch protihráčov, no nakoniec o puk prišiel a k tomu sa už jeho spoluhráč Stašák nedostal skôr než hosťujúci hráči.
     
    23:43
    Puk sa pohyboval pred bránkoviskom Drahého, ktorému sa podarilo ustáť aj tento moment. Stav je tak stále nezmenený od siedmej minúty.
     
    24:34
    Po peknej prihrávke vystrelil z prvej Miroslav Stašák, no brankár SHK Pardubice si dokázal veľmi dobre poradiť aj v tejto situácii.
     
    25:10
    Joppa z dobrej pozície veľmi pekne vystrelil. Brankár Drahý zabránil puku v ceste do brány pekným zákrokom betónami!
     
    26:05
    Rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie hosťujúceho SHK Mustangové AUTO IN.
     
    26:26
    Zakázané uvoľnenie sa zrodilo aj na domácej strane, takže hra sa po dlhšom čase presunie aj pred bránku Dolného Kubína.
     
    27:26
    Martin Joppa už dnes viackrát potvrdil svoje kvality a to prečo je kapitánom domácich. S pukom sa pekne uvoľnil, následne ho posielal smer brána, no tam ho hostia nepustili.
     
    28:33
    Na druhej strane mal dobrú príležitosť na pridanie druhého gólu Pardubíc Pavel Kubeš, no druhý gól zápasu nepadol ani teraz, čomu zabránil výborný brankár Lepáček.
     
    29:30
    Vyzerá to tak, že stav zápasu sa už v tejto tretine meniť nebude.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V druhej tretine gól nepadol napriek tomu, že ako domáci, tak aj hosťujúci tím mal viacero šancí. Pred treťou tretinou, ktorá začne po menšej úprave ľadovej plochy, je tak ešte všetko otvorené.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:18
    Tretiu tretinu otvorila snaha Pavla Kubeša, ktorý nahadzoval puk do bránkoviska, no tam ho už hostia nedokázali pretlačiť za chrbát Lepáčka.
     
    31:25
    Martin Joppa si to namieril medzi dvoch hráčov súpera, tí mu zahatali cestu a získaný puk následne vyhodili do stredného pásma.
     
    33:07
    Hra prerušená pre ofsajd domáceho tímu. Na vhadzovanie v strednom pásme sa pripravujú Stašák s Doležalom.
     
    33:37
    Martina Joppu najprv zastavil Kubeš, no domáci útočník sa nenechal odradiť, pokračoval vo svojom snažení a nakoniec vyprodukoval strelu z nebezpečného priestoru. Brankár Vlastimil Drahý si naďalej udržal doterajšiu nepriestrelnosť ďalším dobrým zákrokom!
     
    34:50
    Martin Hýbner dostal výbornú prihrávku od mantinelu, zakončovať z dobrej streleckej parkety, no Eduard Lepáček výborným zásahom udržal domáci tím v len jednogólovom manku!
     
    35:05
    Na druhej strane strieľal Stašák, jeho pokus presvištal okolo pardubickej svätyne a zadunel o zadný mantinel.
     
    36:36
    Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    37:04
    Pavel Kubeš zabral, vydal sa dopredu, no aj napriek veľkej snahe sa mu už nepodarilo zabrániť zakázanému uvoľneniu.
     
    37:15
    Pred hosťujúcim bránkoviskom sa v obrovskej šanci ocitol Rauš, ktorý sa na niekoľko pokusov snažil pretlačiť puk za bránkovú čiaru. Jeho snaženie úspešné nebolo!
     
    38:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubiciam sa podarilo odskočiť na rozdiel dvoch gólov! Puk skončil za chrbtom brankára Lepáčka po strele MAREKA MICHALECA, ktorému k presnému zásahu pomohlo aj mierne prispenie šťasteny! Asistencia: Lukáš Štěpják.
     
    39:30
    Na druhej strane si individuálnou akciou vypracoval streleckú príležitosť najaktívnejší domáci hráč Martin Joppa, no ten ani teraz nedokázal prekonať výborne chytajúceho Drahého. Domáci by si za svoje snaženie minimálne jeden presný zásah rozhodne zaslúžili.
     
    41:00
    Treba skonštatovať, že domáci majú v zakončení aj smolu. Teraz boli veľmi blízko kontaktnému gólu, Miroslav Stašák predviedol krásnu strelu, no tej chýbalo pár centimetrov. Puk orazítkoval len brvno hosťujúcej svätyne!
     
    43:00
    Domáci sa neustále snažia o skórovanie. Pardubiciam sa úspešne darí brániť svoj náskok.
     
    44:00
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny
     
    44:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Aj v záverečnej minúte poslednej tretiny sa domáci veľmi snažili o strelenie gólu. Napokon sa ho nedočkali a v samom závere ešte inkasovali, keď po individuálnej akcii dostal puk do brány Dolného Kubína PAVEL DOLEŽAL. Bez asistencie.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas 15. kola Českej sledge hokejovej ligy medzi Dolným Kubínom a českými Pardubicami sa skončil hosťujúcim víťazstvom 3:0. Všetci aktéri stretnutia sú domácimi priaznivcami odmenení zaslúženým potleskom a skandovaním.

    Na dnes je to z mojej strany všetko. Zo Zimného štadióna v Dolnom Kubíne sa lúči komentátor dnešného stretnutia Michal Bakoš. Ďakujem vám za pozornosť a želám ešte príjemný zvyšok sobotného večera i celého víkendu. (22:05:16)

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 7. Doležal (Kubeš P.), 39. Michalec (Lukáš Štěpják), 45. Doležal (Bez asistencie)


    Bencont Dolný Kubín: Lepáček (Pastucha) – Štít, Stašák (A), Kardoš – Joppa (C), Rauš, Zanovit, Ferenčík, Večerek, Gotthardt.
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Štěpják, Kubeš P (C)., Kubeš J. – Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, Buhr, Doležal, Kořínek.
    thejrc.org