Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:1 (1:0 po s.n.) | Dolný Kubín – SHK Mustangové 0:3 (kon.)
konec
Bencont Dolný Kubín
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 20.02.2016, 20:00 • Zimní stadion Dolný Kubín • Česká para hokejová liga • 15. kolo
Partner:
     
    44:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Aj v záverečnej minúte poslednej tretiny sa domáci veľmi snažili o strelenie gólu. Napokon sa ho nedočkali a v samom závere ešte inkasovali, keď po individuálnej akcii dostal puk do brány Dolného Kubína PAVEL DOLEŽAL. Bez asistencie.
     
    41:00
    Treba skonštatovať, že domáci majú v zakončení aj smolu. Teraz boli veľmi blízko kontaktnému gólu, Miroslav Stašák predviedol krásnu strelu, no tej chýbalo pár centimetrov. Puk orazítkoval len brvno hosťujúcej svätyne!
     
    39:30
    Na druhej strane si individuálnou akciou vypracoval streleckú príležitosť najaktívnejší domáci hráč Martin Joppa, no ten ani teraz nedokázal prekonať výborne chytajúceho Drahého. Domáci by si za svoje snaženie minimálne jeden presný zásah rozhodne zaslúžili.
     
    38:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubiciam sa podarilo odskočiť na rozdiel dvoch gólov! Puk skončil za chrbtom brankára Lepáčka po strele MAREKA MICHALECA, ktorému k presnému zásahu pomohlo aj mierne prispenie šťasteny! Asistencia: Lukáš Štěpják.
     
    37:15
    Pred hosťujúcim bránkoviskom sa v obrovskej šanci ocitol Rauš, ktorý sa na niekoľko pokusov snažil pretlačiť puk za bránkovú čiaru. Jeho snaženie úspešné nebolo!
     
    33:37
    Martina Joppu najprv zastavil Kubeš, no domáci útočník sa nenechal odradiť, pokračoval vo svojom snažení a nakoniec vyprodukoval strelu z nebezpečného priestoru. Brankár Vlastimil Drahý si naďalej udržal doterajšiu nepriestrelnosť ďalším dobrým zákrokom!
     
    25:10
    Joppa z dobrej pozície veľmi pekne vystrelil. Brankár Drahý zabránil puku v ceste do brány pekným zákrokom betónami!
     
    20:37
    Po peknej prihrávke z ľavej strany mal obrovskú šancu na zvýšenie náskoku Pradubíc Martin Hýbner, ktorého ale fantastickým spôsobom o gólovú radosť pripravil brankár Eduard Lepáček!
     
    14:52
    V závere prvej tretiny dostal Lukáš Kořínek dvojminútový trest za hodenie hokejky.
     
    13:30
    Hosťujúci Pavel Kubeš opäť ukázal svoje kvality, keď sa dostal do samostatného nájazdu, ale domácich veľmi dobrým zákrokom opäť podržal Eduard Lepáček.
     
    10:10
    Diváci teraz mali možnosť vidieť veľmi pekný moment. Lukáš Kořínek naplno zapracoval, na pravom kruhu si vytvoril dostatok priestoru a nepríjemne vystrelil. Pekným zákrokom sa však prezentoval brankár Eduard Lepáček, ktorý vyrazil puk do rohu klziska!
     
    06:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Otvárací gól stretnutia sa podarilo vsietiť hosťom. Z predbránkového priestoru sa strelecky presadil PAVEL DOLEŽAL. Asistencia: Pavel Kubeš.
     
    03:40
    Trest na hosťujúcej strane. Po nedovolenom bránení Lukáša Kořínka si zahrá Dolný Kubín presilovú hru.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 7. Doležal (Kubeš P.), 39. Michalec (Lukáš Štěpják), 45. Doležal (Bez asistencie)


    Bencont Dolný Kubín: Lepáček (Pastucha) – Štít, Stašák (A), Kardoš – Joppa (C), Rauš, Zanovit, Ferenčík, Večerek, Gotthardt.
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Štěpják, Kubeš P (C)., Kubeš J. – Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, Buhr, Doležal, Kořínek.
    thejrc.org