Benátky n/J – Most 4:1 (kon.) | Třebíč – Šumperk 3:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 20.02.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • WSM Liga - O udržení • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jedno z prvních utkání skupiny play-out je za námi! Ve třetí třetině sice domácí přidali ještě dvě branky v závěru utkání, avšak ani toto nestačilo aspoň na remízu, protože se ve 49. minutě trefili i hosté, díky dorážce Marka Haase. Šumperk si tak odváží z Třebíče velice důležité tři body do tabulky o udržení. Dnes je to ode mě vše, u dalších onlajnů, na shledanou! (19:39:54)
     
    Konec zápasu.
    59:35 JURÁŇ - 3:4
     
    59:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo využít hru bez brankáře a v závěru utkání snižují na rozdíl jediné branky! Dobře postavený MARCEL JURÁŇ zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře a následnou rychlou střelou zápěstím uklidil puk do pravého růžku branky!
     
    59:18
    Tým Salith Šumperk si bere oddechový čas.
     
    59:03
    Domácí zkoušejí v závěru třetiny hru bez brankáře!
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:35
    Charles Baldwin a Tomáš Drtil se po jedné ze střel chytli a už se nechtěli pustit! Následnou bitku vyhrál domácí hráč Charles Baldwin. Oba hráči dostali dvouminutový trest za hrubost.
    57:45 NIKO - 2:4
     
    57:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! JÁN NIKO sám zavezl kotouč do útočné třetiny, kde předvedl parádní kličku po které následně velice rychle vystřelil, čímž zřejmě překvapil i hostujícího brankáře, který následně už jen lovil kotouč ze své branky!
     
    56:46
    Silvester Kusko se pokusil dostat svoji kličkou přes dva obránce Šumperku, ale to se mu ani zdaleka nepodařilo.
     
    56:13
    Martin Čech se dostal do útočného pásma velice efektivně, ale následně o puk přichází. U kotouče jsou hosté.
     
    55:33
    Hosté se usadili v útočné třetině, kde se snaží rychlými přihrávky rozhodit obranu domácích.
     
    54:29
    Ofsajd, ve kterém viděl čárový rozhodčí rozjetou třetí útočnou formaci Šumperka.
     
    53:50
    Petr Polodna se objevil ve výborné pozici, ale i jeho ránu z levé strany hřiště Miroslav Svoboda zázračně vyrazil jeho vyrážečkou!
     
    52:37
    Horáci začínají v druhé části třetí třetiny svým brejky soupeře velice zlobit. Další ránu vyslal na hostujícího brankáře Kusko, ale s i s jeho ránou si Miroslav Svoboda poradil.
     
    51:28
    Domácí se dostali do velice dobré příležitosti po rychlém brejku, ale jeden z třebíčských útočníku netrefil z ideální pozice puk mezi tři tyče!
     
    50:48
    Zakázané uvolnění domácích. Hra se opět přesouvá před Dominika Svobodu.
     
    49:53
    Hosté pokračují i nadále ve svém vytvořeném tlaku před vstřelenou čtvrtou brankou. Podaří se jim vstřelit v krátkém časovém intervalu i další gól?
    Branky a nahrávky: 16. Baldwin (Šaur), 58. Niko, 60. Juráň – 5. Káňa (Milfait), 31. Drtil (Plášek, Staněk), 36. Káňa (Sedlák, Holík), 49. Haas (Šimun)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Vejmelka) – Čejka ''A'', Podlipnik, Niko, Bartoň, Schejbal, Wasserbauer Jiří, Hort – Čech ''A'', Polodna, Kristl – Kusko, Juráň, Přibyl – Wasserbauer Jan, Petelin, Všetečka – Šaur, Matov, Baldwin
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zelenka) – Gewiese, Sedlák ''A'', Prokop, Holík, Bail, Drtil, Horyna – Milfait, Fořt, Káňa – Haas ''C'', Šimun, Brunec – Staněk, Plášek ''A'', Hlinka – Ostřanský, Miškovský, Panna

    Rozhodčí: Škrobák – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 740
    thejrc.org