Betis Kadaň – ISŠ Příbram 4:4 (kon.) | Litoměřice – Jablonec n/N 8:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (2:0)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Pátek 26.02.2016, 20:20 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 19. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou! (21:49:54)
     
    Druhá půle dnešního futsalového utkání už byla jasně v režii domácích, kteří svému sokovi z Jablonce nad Nisou vstřelili dalších šest branek, zatímco se hráči Jablonce prosadili pouze jednou. Velkou kuriozitou jsou dvě vstřelené branky Václava Mikoláše, tedy domácího brankáře, který své obě trefy zaznamenal výkopy ze svého brankoviště přes celou délku hrací plochy. Litoměřičtí si tak upevňují první pozici ve 2. lize, neboť jejich největší rival a pronásledovatel, ISŠ Příbram, v souběžně hraném zápase remizoval s Kadaní.
     
    Konec zápasu.
     
    39:44
    Fitzel ještě několik desítek sekund před koncem zápasu prověřil pozornost Vykoukala.
     
    39:02
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Hodně šťastná branka domácích, o kterou se vlastně postaral Kraus, který si srazil omylem míč do brány. Branka byla připsána DAVIDU MÜLLEROVI. Asistence: David Filinger.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu.
     
    38:39
    Fitzel byl vyslán do velmi slibného úniku. S jeho zakončením si hostující strážce svatyně poradil s bravurou.
     
    37:54
    Musím ale ocenit snahu Jabloneckých, že i při šestibrankovém manku hrají ve velmi vysokém nasazení a snaží se s výsledkem ještě něco udělat.
     
    36:58
    Litoměřice mohly vstřelit další branku, jenže Hrdý si pohrával s míčem u nohy příliš dlouho, než bylo potřeba. Nic na tom nezměnil ani fakt, že Vykoukal byl cirka dvakrát mimo bránu bez možnosti zasáhnout míč.
     
    36:20
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tomu už se dá pomalu říkat kanonáda domácích. Volf si společně s RADKEM HRDÝM vyměnil celkem třikrát míč, čímž vyšachoval ze hry všechny hráče soupeře, včetně brankáře a následně už nedělalo Hrdému problém zasunout míč do prázdné brány. Asistence: Libor Volf.
     
    35:48
    Beníšek v kritické chvíli napřáhl a vystřelil. Míč se odrazil od celkem dvou protihráčů a při Mikolášovi nyní stálo hodně velké štěstí, že se míč otřel pouze o tyč.
     
    35:21
    Výkop z rukou Vykoukala proletěl hrací plochou zcela bez povšimnutí. Výhoz má nyní k dispozici také Mikoláš.
     
    34:48
    Müller sice obdržel míč do běhu dostal se s ním na útočnou polovinu, následně mu ale utekl až do autu. K míči se tak dostávají zpět soupeři z Jablonce.
     
    34:17
    Fitzel vzal celou akci na sebe, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné. Jak přirovnal jeden jeho spoluhráč: "Velmi dobrý stoper".
     
    33:55
    Jablonečtí se drží delší dobu na útočné polovině, v posledních minutách moc nevídaný jev.
     
    32:51
    Kyzlík v další velké šanci. Tentokrát využil rychlého protiútoku. Výhoz Mikoláše zachytil a snažil se překonal padajícího Vykoukala. Jeho oblouček ale nesměřoval mezi tři tyče.
     
    32:10
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních chvílích roztrhl pytel! Tentokrát se po naučené akci při rohovém kopu prosadil LUBOŠ KYZLÍK. Asistence: Radek Hrdý.
     
    31:34
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tentokrát obrana domácích byla trochu lehkomyslná, neboť Volf nechal na pravé straně příliš volného PETRA MEČÍŘE, který se tak po otočce prosadil. Asistence: Jan Kovařík.
     
    31:23
    Vykoukalovu pozornost nyní prověřil prudkou střelou Hrdý.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Chrobák (Dobiáš), 8. Hranička (Čámský), 26. Filinger (Volf), 27. Mikoláš, 29. Mikoláš, 33. Kyzlík (Hrdý), 37. Hrdý (Volf), 40. Müller (Filinger) – 32. Mečíř (Kovařík)


    Gardenline Litoměřice: Mikoláš (Ekrt) – Volf, Hranička, Müller, Kyzlík, Čámský, Filinger, Hrdý, Dobiáš, Fitzel, Chrobák (C)
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Bláha (C), Holický, Suchomel, Duda, Kraus, Kovařík, Mečíř, Beníšek, Masařík

    Rozhodčí: Martin Černý, Jaroslav Říha
    Delegát: Michal Chyba
    thejrc.org